2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست
مرسی جوابمو دادین اگه میفهمیدن تو این چندسال که هروسشونم دیدن با حرفاشون بغض میکنن میفهمیدن متاسفانه ...

عزیزم من خودم ای وی اف کردم واسه تعیین جنسیت ...اینو بدون حدود ۲۵تا۳۰تومن هزینه میخواد اولین کاراینه که شما بری دکتر زنان کل ازمایشهارو براتون بنویسن ...قبل ازاینکه برید توسیکل ۳یا ۴ماه کامل رژیم بگیرید که خم تخمک هم اسپرم کیفیت خوب داشته باشن ...خیلی ازدوستان تعیین جنسیت کردن ونتیجه گرفتن ...اگه تصمیمت قطعیه حتما انجام بده ایشالا گلدخترت داداش دارمیشه 💕

عزیزم😍 به سلامتی انشاالله یعنی دکترم با این سونو نوشتنش فقط استرس منو زیاد کرده، آخه هفته ی 25 سون ...

مرسی عزیزم همچنین دیگه چیزی نمونده بریم تو ۳۰ هفته 😃😃😃😃😃واااالا دکترت سرخوشه ...ولی این سونو ۲۸تا۳۲هفته که مینویسن فقط واسه رشد وتعیین جای جفته رفتی خبربده بهمون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم همچنین دیگه چیزی نمونده بریم تو ۳۰ هفته 😃😃😃😃😃واااالا دکترت سرخوشه ...ولی این سونو ۲۸ ...

خب همین دیگه میبینم داره میشه 30 هفتم ولی شکمم مثل 5ماهه هاست بیشتر استرس میگیرم😶 بازم توکل به خدا

یعنی فکر کن من نه اندازه سرویکسمو میدونم نه وزن بچمو، فقط یه ضربان قلب رو میدونم😅😅😅

حتما نازنین جون❤ برام دعا کن ...

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام.

بچه ها من دومین انتقالمه. الان استرادیول میخورم و روزی ۲۰واحد سینافکت تزریق میکنم. میدونید سری بعد که برم دارو چی میدن؟

حدودا انتقال چندمین روز دوره است؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
قبول کردم عزیزم تازه دیدم

باشه فدات شم ممنونم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
این چیه که گفتی من اصلا نمیدونم چیه

عزیزم استردیول یه هورمونه که تو ازمایش روز سوم پریود این چهارتا هورمون یعنی estrodiol و fshوlhوprolaktinرو اندازه میگیرن .....ولی برای کسایی اندومتر دارن شنیدم estrodiolبالتر از حد معموله ...میخواستم ببینم اطلاعی داری؟.....مثلا وقتی راریانه میخوری سینه درد داری؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم استردیول یه هورمونه که تو ازمایش روز سوم پریود این چهارتا هورمون یعنی estrodiol و fshوlhوprola ...

آهان نه من این آزمایش رو ندادم ولی باید این ماه که پری شم برم روز ۲ پری بدم البته نمیدونم این استردیول که گفتی توشون هست یا نه ولی fsh.lh توش هست عکس نسخه آزمایشمو گذاشتم بچه ها گفتن اینا توشه و D3 و قند و هورونیه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم تحرک اسپرمش هم پایین بود؟؟؟ قرص ژل رویال یا شربت خورد؟

رزاناجان من پیام این دوستمون رو که شما بهش جواب دادی درباره رویال رو نمیتونم پیدا کنم. میشه برام بفرستی؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
نمیدونم عزیزم من تا حالا آزمایش استرادیول ندادم ولی برای تشخیص آندو آزمایش ca125 میدن که برای من با ...

فدات شم استردیول همونe2 هست که تو روز سوم پری با پرولاکنتین و اف اس اچ و ال اچ میدیم ....حتما دادی ...حزو ازمایشای روتین هست.....در هر صورت مننونت عستم عزززم

عزیزم استردیول یه هورمونه که تو ازمایش روز سوم پریود این چهارتا هورمون یعنی estrodiol و fshوlhوprola ...

من فقط وقتی فهمیدم‌کیستم شاید آندو باشه این آزمایش رو دادم که الان عکسشو برات میفرستم ولی بعد یه سال اقدام رفتم مرکز ناباروری که آی وی اف کنیم دکترم برام یه آز روز سه پریود هم نوشت عکس نسخشو برات میفرستم 

https://uupload.ir/files/tfy_۲۰۲۱۰۱۳۱_۱۸۰۰۵۶.jpg

فدات شم استردیول همونe2 هست که تو روز سوم پری با پرولاکنتین و اف اس اچ و ال اچ میدیم ....حتما دادی . ...

اینم نسخش که باید این ماه بدم

https://uupload.ir/files/kivb_۲۰۲۱۰۱۳۰_۱۲۳۵۴۳.jpg

عزیزم تحرک اسپرمش هم پایین بود؟؟؟ قرص ژل رویال یا شربت خورد؟

بله هر سه فاکتور تعداد، مورفو و تحرک پایین بود. 

معجون بود عسل+ ژل رویال+پودر گرده گل+ پودر جنسینگ.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻