2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044791 بازدید | 684410 پست

بچه ها کیا تو سیکل انتقالن من روز نهم هستم ،رحمم خیلی تیر میکشه نکنه دارم پریود میشم کلا حالتای پریودیم زیاده ،میشینم کلاااا در حال تیر کشیدن ،دور ناف و شکمم منقبض میشه هی سفت و شل میشه ،کسی مثل من هس😭😭😭

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
سلام خانومای گل من تازه واردم امیدوارم منم به عنوان دوستتون قبول کنید از خدا میخوام هرکی بچه نداره ل ...

مرکز نوین مشهد.شمارشو از نت پیدا کنید زنگ بزنید نوبت بگیرید مراحلشم زیاده وقتی رفتید بهتون کامل همه چیو توضیح میدن عزیزم امیدوارم به اون چه میخواید برسید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آهان نه من این آزمایش رو ندادم ولی باید این ماه که پری شم برم روز ۲ پری بدم البته نمیدونم این استردی ...

ارخره گلم عکس ازمایشات  و ندیدم ولی معمولا این چهارتا رو باهم میدن....باشه پس اگه جوابشرو گرفتی بی زحمت بهم بگو

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اینم نسخش که باید این ماه بدم https://uupload.ir/files/kivb_۲۰۲۱۰۱۳۰_۱۲۳۵۴۳.jpg

اره گلم دبدم داخلش هست....چقدم بدخط هست دکتره😅😅

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من فقط وقتی فهمیدم‌کیستم شاید آندو باشه این آزمایش رو دادم که الان عکسشو برات میفرستم ولی بعد یه سال ...

اهان پس شما گیست تخمدان داری؟من کبست ندارم ....گلم شما راریانه یا دوسین میخوری سینه هات بزرگ و دردناک نمیشه؟یا حتی با همون قرص استردیول؟

اینم نسخش که باید این ماه بدم https://uupload.ir/files/kivb_۲۰۲۱۰۱۳۰_۱۲۳۵۴۳.jpg

عزیزم کی قراره ازمایش بدی دکتر طرازی اینارم برای من نوشته که احتمالا پنج شنبه پریود شم یا جمعه که در هر صورت شنبه میرم ازمایشو میدم 

سلام عزيزم  مثبت فكر كن قطعا تا ابد كنارتن عزيزم 😍😍 كجا انتقال دادي عزيزم؟

مرسی عزیزم ، مرکز مام 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام عزیزم ممنونم.من روز۲۰سیکلم انتقال داددکترم.روز ۹_۱۰سونو شدم که۷بود بعدش دیگه سونو نشدم ومستقیم ...

عزيزم خداروشكر . با تو دلي هات دعا كن من هم مثبت شم انتقالم دكتر عليرضايي گذاشت ١٩ بهمن ميشه ١٨ سيكلم . 

سلام دوستان 

من هفته ۱۴ بارداری ام دو قلو 

از اول که انتقال دادم دل درد دارم همش فیبروم هم دارم تو سونو ان تی هم جفت هام لولایینگ نشون داد 

هر چقدم به دکتر میگم دل درد دارم میگی طبیعیه هیچ دارویی نداده 

به نظرتون برم پیش دکتر دیگه ؟؟تجربه ندارین چکار کنم دل دردام بهتر شن دیگه خسته شدم از شکم درد

استراحت مطلق هم هستم 

اهان پس شما گیست تخمدان داری؟من کبست ندارم ....گلم شما راریانه یا دوسین میخوری سینه هات بزرگ و دردنا ...

حقیقتا رازیانه هیچ وقت نخوردم چون میگن خوب نیست ولی سیاه دونه هم خالی هم با عسل خیلی خوردم نه اصلا درد نگرفته. اه اگه کیست نداری چه طور آندومتریوز داری!!

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤