2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044818 بازدید | 684412 پست
من مشناق یه انتقال منفی داشتم  گفتم اول برم پیش رویا شرکت واسم ازمایش بنویسه و بررسی بشم از لح ...

اینجور ک متوجه شدم نوبتای رویا شرکت یک ساله ست!! اصفهان ایمونولوژیست دیگه سراغ نداری؟ میخاستم همین هفته برام آزمایش بنویسه. حالا یه سر مطب دکتر شرکت میرم ولی بعید میدونم بتونم ویزیت بشم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
به به مبارکههههه ایشالا اندفعهه همه چی عالی پیش میره 😙😙

ممنونم عزیزم انشالله😍😍 انشالله بسلامتی زایمان کنی خانمی

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک باشه عزیزم انشالا اینبار نی‌نی قشنگه محکم ۹ماه میچسبه به دلت 

انشالله عزیزم توکل به خداا با دعای شما دوستای گلم😘😘😍😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم رویان رفتی مجددا عکس رنگی گرفتی؟ ما حرف عوضکردن مرکز پیش اومده ولی پروندمونو نمیدن احتمالا. می ...

عزیز شما میخوای بری رویان؟

من ابن سینا بودم دوسال. امسال برای ای وی اف رفتم رویان که عکس دوسال پیشمو دیدن دیگه نخواستن ازم 

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
سلام عزيزم خوبي؟ تو دلي هات خوبن؟  عزيزم شما روز چندم سيكلت جنين ها رو برات انتقال دادن؟ ضخامت ...

سلام عزیزم ممنونم.من روز۲۰سیکلم انتقال داددکترم.روز ۹_۱۰سونو شدم که۷بود بعدش دیگه سونو نشدم ومستقیم انتقال رفتم

عزیز شما میخوای بری رویان؟ من ابن سینا بودم دوسال. امسال برای ای وی اف رفتم رویان که عکس دوسال پیشم ...

نمیدونم عزیزم. تو مرکز ساری خیلی دارم اذیت میشم. فردا با ارولوژی صحبت کنم اگه جوای درست حسابی ندن میرم رویان. خستم کردن

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نمیدونم عزیزم. تو مرکز ساری خیلی دارم اذیت میشم. فردا با ارولوژی صحبت کنم اگه جوای درست حسابی ندن می ...

ان شالله که هرچی خیره برات پیش بیاد❤

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

سلام خانومای گل من تازه واردم امیدوارم منم به عنوان دوستتون قبول کنید از خدا میخوام هرکی بچه نداره لذت مادرشدن تجربه کنه که واقعا حقه ی زنه و براهمه شمام همین ارزو رو دارم من ۲۷سالمه ی دختر ۴ساله دارم طبیعی و سزیع باردار شدم و ناخواسته ولی از زمانی که خانواده همسزم فهمیدن باردارم کلی استرسو که تو تک عروسی باید بچت پسر بشه ما دختر نمیخوایمو شوهرمم فقط سکوت میکردمنم گریه و استرس بعدم که تا ۹ماهگی تیکه بارونم کرون که اره مامانت دوتادختر داره توام بعدیت دختره بخدا تا الان هنوزم تیکه میندازن که تو ماست خوردی بچت وختره حموم زیاد میری بچت دختره الان دستگاه ای یو دی دارم از شانس من خواهرشوهرم باردلره و بچش پسره باز کابوسایه من عین ۴سال پیش شروع شده طوری که شوهرم میگه بدون اینکه خانوادم بفهمن بریم ای وی اف کنیم دوقلو پسر من پسر میخوام خودم کارمندم میتونم وام بردارم بابت هزینش ولی میترسم بباورتون نمیشه ما خراسانیم شوهرمم هر شب درمیون باید بره خونه مامانش حیلی جنگیدم کمش کنم نتونستم و پذیرفتم و با این رفت وامد زیاد کلی روش تاثیر میزارن حالا تو فکرشم این کارو بکنم امیدوارم قضاوتم نکیند چون شما حق دارید جنسیت بچه براتون مطرح نیس ولی من واقعا گیر کردم خودم ی دونه بچخ بیشتر نمیخواستم ولی نمیتونم جلو شوهرم وایستم خودمم داداش نداشتم خدایی پسر دوست دارم میشه یکم کمکم کنید و مرکز خوب تو مشهد بهم معرفی کنید و از مراحلش بگید برام ممنون ببخشید زیاد حرف زدم

سلام خانومای گل من تازه واردم امیدوارم منم به عنوان دوستتون قبول کنید از خدا میخوام هرکی بچه نداره ل ...

سلام عزیز تو مشهد که مرکز نمیشناسم.ولی تعیین جنسیت بیشترین نقشو مرد داره نه زن اینو به خانواده همسرت بگو.ای وی اف هم کلی سختی داره و قطعی هم نیس گرفتنش.اینا رو مد نظرت داشته باش ولی امیدوارم به خواسته ی دلت برسی❤

سلام عزیزم ممنونم.من روز۲۰سیکلم انتقال داددکترم.روز ۹_۱۰سونو شدم که۷بود بعدش دیگه سونو نشدم ومستقیم ...

عزیزم یادته دکتر علیرضایی تا روز ده چه داروهایی بهت داده بود

فقط استرادیول صبح و ظهر و شب؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیز تو مشهد که مرکز نمیشناسم.ولی تعیین جنسیت بیشترین نقشو مرد داره نه زن اینو به خانواده همسرت ...

مرسی جوابمو دادین اگه میفهمیدن تو این چندسال که هروسشونم دیدن با حرفاشون بغض میکنن میفهمیدن متاسفانه دوست خودم با سونگرافیو رژیم ۱ساله اقدام کرد بازم بچش دختر شد کلی ناراحته میگه کاش ای وی اف میکردم ولی من واقعا گیر کردم موندم بخدا

مامان ماهک به امید خدا دیگه چیزی نمونده فندقتو بغل کنیا😍😍😍 منم تیکرم نزدیک به آخره مثلا ولی هنوز ...

من ۲۷هفته ودوروزم تقریبا یه هفته عقبتر ازشمام هفته بعد سونو میرم واسه وزنش ببینم فسقل رشدش چطوربود ...شکم من تپلی شده 😃

من ۲۷هفته ودوروزم تقریبا یه هفته عقبتر ازشمام هفته بعد سونو میرم واسه وزنش ببینم فسقل رشدش چطوربود . ...

عزیزم😍 به سلامتی انشاالله

یعنی دکترم با این سونو نوشتنش فقط استرس منو زیاد کرده، آخه هفته ی 25 سونوی ساده چه فایده ای داره😕

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...