2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044804 بازدید | 684411 پست
بچه ها شما مکملهای همسرتون رو از کجا تهیه میکنید ؟ فرتیل اید  موتیلیتی بوست  اصلا نیست ...

عزیزم منم سرچ کردم نبود. تو ساری هم داروخانه ها نداشت. ببین سرچ کنی میبینی همشون تشکیل شدن از ویتامین های مختلف. من جدا جدا خریدم واسه شوهرم. گرچه زیاد میشه حجمش ولی چاره ای نداشتم. امگا سه. سلنیوم کروم روی. ب کمپلکس. ویتامین ای. ال کارنتین و ...

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم انشالا این دفعه محکم بچسبه بهت 💕

انشالله مرسی گلم😘😘☺

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها خوبین ؟  من برای بار دوم انتقال دادم ، دعا کنید برام بمونن🙏🙏🧡🧡

به به مبارکههههه ایشالا اندفعهه همه چی عالی پیش میره 😙😙

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اخه تحرک اسپرم همسرم صفر هست. میترسم تاثیر نداشته باشه و فقط اتلاف وقت باشه

خیالت راحت باشه ژل روی همه ی مردا تاثیر داره. همون ماه اول تاثیرش مشخص میشه. دو سه هفته ی اول. البته ما هشت نه ماه بیشتر استفاده کردیم اما از همون ماه اول همین مقدار تاثیر گذاشت و بیشتر نشد فقط وضعیتش ثابت موند.

هیچ دارویی روی همسرم تاثیر نداشت. تحت نظر ارولوژ چهار ماه قرص خورد و چهار ماه بعد آمپول سینال زد هیچ اثری نداشت.

یکی از بچه های اینجا ک باردار شده بود بهم گفت ژل رویال استفاده کنید. منم اصلا امیدی نداشتم چون همه راه هارو رفته بودیم. ولی انجام دادم. روی مردهایی ک مشکل حادی ندارن تاثیر بیشتری میزاره. 

من چون واقعا تاثیرش رو دیدم دوس دارم به بچه ها پیشنهاد کنم. ولی دیگه خودتون میدونید هر چی صلاحتون هست انجام بدید.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
وای اصلا نمیتونم اینجوری  البته اندروفرتی هست گرون شده الکی ....شده ۱۶۰۰

جدا جدا به صرفه تره. حدود پونصد در میاد همشون ماهی

خیالت راحت باشه ژل روی همه ی مردا تاثیر داره. همون ماه اول تاثیرش مشخص میشه. دو سه هفته ی اول. البته ...

خورده عزیزم همراه با عسل ولی تاثیر نداشته روش

عزیزم من نظر خودمو میگم بنطرم افراط و تفریط تو هر چیزی خوب نیست . این طوری که دوست عزیزمون میگه هیچ ...

مرسی دوستم ک وقت گذاشتی اتفاقا منم خوزستانی ام ولی ساکن اصفهان😍

ممنونم از راهنماییت❤ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم به تعداد آدم‌هایی که فکر میکنن با خوردن نشاسته تستشون مثبت شده آدم‌هایی هستن که نشاسته نخوردن ...

آره بخدا هی میگردیم دنبال مشکل😁

ولی خوبم خداروشکر، اضطراب زیادی ندارم. 

مرسی از پیامت❤ منم از این ب بعد متعادل پیش میرم

ممنون عزیزم 🙏🌷 انشاالله قدم کوچولوت برات پر خیر و برکت باشه و بقیه ۹ماه رو به راحتی و بدون استرس س ...

بابت دعای خیلی خوبت ممنونم گلم😙 ان شاءالله قسمت شما و بقیه ی دوستای خوبمون 🤲🤲❤💗💗

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن