2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044780 بازدید | 684410 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه بخوری گلم؟؟؟ اگر تجویز نکرده نیازی نیست 

سلام زینب جون🌹❤️😘

من اینوفولیک رو میتونم بدون مشورت پزشک این ماه بخورم ؟

هنوز قصد شروع سیکل ندارم میخوام بخوررم طبیعی اقدام کنم این ماه 

میخوام بدونم روی فیبروم یا مثلا روی ذخیره تاثیر بدی نداره؟

سلام. دوستای گلم کسی با مصرف دوز بالای مولتی ویتامین مورفولوژی صفر شوهرش تغییر کرده؟ مثلا امگا 3.6.9. ویتامین سی هزار. فولیک اسید پنج. قرص جلبک. ب کمپلکس. روی و سلنیوم با دوز بالا. ویتامین آ و ویتامبن ای. به نظرتون در کنار رژیم غذایی و سرد کردن بیضه این کار رو هم انجام بدم شاید مورفوش تغییر کنه نیاز به بیوپسی نباشه؟ تا حالا فقط دی اف آی بهتر شد.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
@زینبی_بابا   زینب جون سلام.خوبی عزیزم.یه سوال دارم.دکترم بعد از انتقال بهم پردنیزولون نداده ...

پردنیزلون فقط برای کسانی هست سطح ایمنی بالا داشته باشند ایمنی را میاره، پایین تا جنین سقط نشه

عزیزم این پرهیز از نشاسته یه چیز کاملا ثابت شدست. برای اینکه سطح قند خون و انسولین خونت نوسان نکنه. ...

عزیزم ممنون از توضیحت

برای چند ماه قبل از انتقال پرسیدم. پانکچر شدم جنینم فریز هست. آخه بچه ها قبل از انتقال مصرف نشاسته رو بالا میبرن. من ذخیرم نرماله، مشکل ناباروری ندارم. برای قبل از پانکچر نشاسته نمیخوردم اما الان برای انتقال شنیدم مفیده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام. دوستای گلم کسی با مصرف دوز بالای مولتی ویتامین مورفولوژی صفر شوهرش تغییر کرده؟ مثلا امگا 3.6.9 ...

بله مورفو تغییر میکنه هم با خوردن مکمل و هم ژل رویال. تنها چیزی ک برای مردها معجزه میکنه ژل رویال هست. مورفو همسرم صفر بود، یک شد.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم ممنون از توضیحت برای چند ماه قبل از انتقال پرسیدم. پانکچر شدم جنینم فریز هست. آخه بچه ها قبل ...

نشاسته بعد انتقال برای چسبندگی جنین تاثیرداره من روزی ۲ بار مصرف میکردم تا ۱هفته بعد از انتقال

عزيزم بستگي به ضخامت آندوت داره. منم امروز رفتم سونو شدم واسه انتقال جنين روز ١٠ سيكلم . واسه ش ...

من ۱۶ سیکلم یعنی پس فردا😍

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

نه گلم هیچ خطری نداره  مصرفش تا الان یه کم ترسناک بوده😁😁😁😬😬😬 از نظر انقباض میگم کاش nst ...

ااا وای نه دیگه نمی خورم 

شانس من همسرم دو روزه رفته شهرستان ولی امشب یا فردا میاد بیاد میرم nstمیدم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بله مورفو تغییر میکنه هم با خوردن مکمل و هم ژل رویال. تنها چیزی ک برای مردها معجزه میکنه ژل رویال هس ...

عزیز اسپرم همسرت تحرکش هم صفر بود؟

عزیز اسپرم همسرت تحرکش هم صفر بود؟

نه تحرک پنج بود یکی دوبار هم ب پونزده رسید. ولی بعد از مصرف ژل رویال تحرک 25شد

نه تحرک پنج بود یکی دوبار هم ب پونزده رسید. ولی بعد از مصرف ژل رویال تحرک 25شد

اخه تحرک اسپرم همسرم صفر هست. میترسم تاثیر نداشته باشه و فقط اتلاف وقت باشه

عزیزم ممنون از توضیحت برای چند ماه قبل از انتقال پرسیدم. پانکچر شدم جنینم فریز هست. آخه بچه ها قبل ...

عزیزم من نظر خودمو میگم بنطرم افراط و تفریط تو هر چیزی خوب نیست . این طوری که دوست عزیزمون میگه هیچ چیزی نباد بخوری. بنظرم زندگی نرمالتو بکن .همیشه چطوری بودی؟ همونطور تغذیه تو ادامه بده فقط بعد از لنتقال یسری رعایتا هست که باید بکنی مثل خودداری از گرمبجات قاعده اور . خوردن نشاسته هم زینبی جون گفتن اثبات نشده ولی خب بنظر من نمیشه غذاهای نشاسته ای رو کلا حذف کرد. شرینیجات رو هم در حد تعادل بخور فکر نکنم مشکلی باشه. والا ما جنوبی ها معروفیم به خوردن خرمای زیاد منکه تا دلت بخواد قبل از انتقال و بعد از انتقال خوردم. الان فقط دارم سعی میکنم بخاطر بارداریم کمتر بخورم . کلا افراط و تفریط تو هر کاری بده .نه خیلی زیاده روی کن نه اینکه کلا حذف کنی. همه چی بخور اما به اندازه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

سلام لطفا این آزمایش رو نگاه کنید هر کی سر در میاره بهم‌ بگه چیا هستن و اینکه آزمایش fsh توش هست یا نه خدا خیرتون بده @زینبی_بابا    

https://uupload.ir/files/6auv_۲۰۲۱۰۱۳۰_۱۲۳۵۴۳.jpg

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤