2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044778 بازدید | 684410 پست

بچه ها من هیچ وقت فک نمی کردم یه روزی بیام تو تایپیک حساب کنم چند هفته ام 😭😭😭😭الهی هزار مرتبه شکرت .خدایا به بزرگت قسمت میدم هیچ کدوم از این بچه های تایپیک رو در انتظار طولانی مدت نگذار.الهی آمین یا رب العالمین

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها این همه مصرف دارو و کورتون چاقتون نکرده؟

خواهر ما اینقد طعم تلخ مادر نشدن چشیدیم که میگیم هر چه میدن بدن زشت شیم چاق شیم کچل شیم فقط مادر شیم 

پی جی دی برای سلامت جنین یا تعیین جنسیت؟ اینجا چند تا از دوستان مریض دکتر عارفی بودن ولی شنیدم میکر ...

برای سلامت جنین اما خوب اگه قرار اینهمه هزینه کنم و اینهمه مسیر طی بشه دوست دارم تعیین جنسیت هم بکنم

بچه ها این همه مصرف دارو و کورتون چاقتون نکرده؟

شاید باورت نشه من دیگه از بس آمپول پروژسترون زدم و جاشون کبود و سفت شده که دیگه سوزن به زور وارد پوست میشه ولی همین که قطع نکردم و جواب گرفتم ذوق میکنم اصلا دردش برام مهم نیست تازه کلی هم خوشحالیم که نی نی سر جا شه و باید بزنیم .الهی شکرت

بچه ها من هیچ وقت فک نمی کردم یه روزی بیام تو تایپیک حساب کنم چند هفته ام 😭😭😭😭الهی هزار مرتبه شک ...

خداروشکر عزیزم ،منم هیچ وقت فکر نمیکنم شکمم به مرحله بزرگ شدن برسه 

اخه ریشه خیلی از ناباروریا توی چاقیه.اون درمان شه اتومات اینم درمان میشه

تو همین تایپیک خیلی ها با وزن مناسب هم نابارور هستن ،تاثیر که داره  مطمئنا .من خودم چند ساله دارم هورمون میزنم به خاطر ناباروری و خیلی هم تو این مدت ورم کردم ولی چاره ای نیست 

تو همین تایپیک خیلی ها با وزن مناسب هم نابارور هستن ،تاثیر که داره  مطمئنا .من خودم چند ساله دا ...

اون وزنای نرمال خب بله ولی چاقا باید درمان بشن

اخه بعدش چاقی انقدر غالب میشه ک مجبور ب جراحی چاقی میشه ادم

خب قبلش بره جراحی چاقی ک این ناباروریشم درست بشه

تو همین تایپیک خیلی ها با وزن مناسب هم نابارور هستن ،تاثیر که داره  مطمئنا .من خودم چند ساله دا ...

انگار به وزن مربوط نیست ،اخه تو اطرافیان ما خیلیا هستن که بیش از حد اضافه وزن دارن حتی یکیشون دیگه دکترش گفته بود نباید بچه دار بشی در حدی چاق بود که بعد به دنیا اومدن بچه هیچ وقت نمیتونست بچه رو بشوره ،ولی خداروشکر بچه دار هم شد طبیعیی 

اکثر کسایی که بخش ای وی اف میبینم اتفاقا وزن مناسبی دارن 

اون وزنای نرمال خب بله ولی چاقا باید درمان بشن اخه بعدش چاقی انقدر غالب میشه ک مجبور ب جراحی چاقی م ...

فقط کار خداس من اضافه وزن داشتم کم کردم بخاطر بچه ولی الان چندساله وزنم نرماله باردار نشدم مجبوری اومدم ای وی اف

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
بچه ها من هیچ وقت فک نمی کردم یه روزی بیام تو تایپیک حساب کنم چند هفته ام 😭😭😭😭الهی هزار مرتبه شک ...

خوشبحالت مارو هم دعا کن من جنینام فریز شدن برای بعد عید چون هایپر شدم😔

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)