2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
فدات، من علاوه بر این چون درخواست pgd دادم و هنوز pgd انجام نشده دیگه میفته بعد از عید، برای مرکز ما ...

عزیزم انشالله که موفق باشی❤️

من مرکز ابن سینا هستم

ولی با این اوصاف ترجیح میدم بیوفته بعد عید آخه قبل عید خیلی آدم سرش شلوغه و نمیشه استراحت کرد از طرفی من به کسی هم نگفتم تو عید هی باید جواب پس بده آدم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
مرسی گلی. اگر کارم راه نیفتاد باید ببینم اصلا شیراز گیر میاد یا نه. اون دفه که گونال داشتی چنتا فولی ...

منم شیراز میرم، شما برای میکرو کجا میرید؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم، چند تا تخمک و جنین داشتی؟

دو بار تخمک کشی شدم

بار اول 36 تا تخمک بود که 17 تا جنین سه روزه، 6 تا جنین بلاست تشکیل شد گفتن جنینای 5 روزه ات برای pgd کمه بهتره باز تخمک کشی شی

بار دوم 27 تا تخمک بود 10 تا جنین بلاست تشکیل شد.

عزیزم انشالله که موفق باشی❤️ من مرکز ابن سینا هستم ولی با این اوصاف ترجیح میدم بیوفته بعد عید آخه ...

آره اگه الان بتونی تو بهمن انتقال بدی که خوبه، حتی تا نیمه اسفند هم باز خوبه، دیگه نیمه اسفند به بعد هم باز به نظر من جالب نیس چون یهو ممکنه خون ریزی کنیم بعد انتقال که مرکز و دکتر هم اوایل فروردین بخاطر تعطیلات رسمی بسته اس، ارتباط باهاشون سخته.

پس منم حالا حالا ها منتظرش نباشم آخه صبحا که از خواب پا میشم درد پریودی دارم بعدش رفع میشه همه برنا ...

من کاملا برعکس اصلا علایم پریودی نداشتم همیشه توپریودی هام دوسه هفته سینه هام دردناک وسنگین میشد ایندفعه اصلا اینجورنشدم که خودمم گفتم نکنه معجزه شده ومن باردارم  

یا رب العالمین
آره اگه الان بتونی تو بهمن انتقال بدی که خوبه، حتی تا نیمه اسفند هم باز خوبه، دیگه نیمه اسفند به بعد ...

آره دقیقا

همین الان باهمسرمم صحبت میکردم همینارو میگفت

میگفت دیگه اوایل اسفند انجام نشه بعدش فایده انداره آدم آرامش نداره

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
عزیزم انشالله که موفق باشی❤️ من مرکز ابن سینا هستم ولی با این اوصاف ترجیح میدم بیوفته بعد عید آخه ...

انشاءالله به زودی دامنت سبز شه عزیزم  

من کاملا برعکس اصلا علایم پریودی نداشتم همیشه توپریودی هام دوسه هفته سینه هام دردناک وسنگین میشد این ...

😂والا منم داشتم امیدوار میشدم که امروز فهمیدم نه بابا به ما نیومده😂

انشاءالله به زودی دامنت سبز شه عزیزم    

ممنونم گلم همچین❤️

دو بار تخمک کشی شدم بار اول 36 تا تخمک بود که 17 تا جنین سه روزه، 6 تا جنین بلاست تشکیل شد گفتن جنی ...

خب خدا رو شکر الان 15 تا جنین داری.

همشو باهم تعیین جنسیت می کنند؟

بعد تعدادی رو که انتقال دادند، بقیه رو فریز می کنند؟

اینجوری کیفیت جنین کم نمیشه؟

نمیدونم بدخطه من نتونستم بخونم

این آزمایشو دستیار دکترم برام نوشته بود احمق مهرش نکرده بعد اون آزمایشی که برات فرستادمو از قبل داشتم گفتم اونم اگه مثله اینه همون که مهر داره رو برم بدم حالا نمیدونم چیکار کنم یعنی این دوتا با هم فرق دارن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
زنگ زدم ماماش میگه همینجوری ادامه بده دوز پروژسترون رو یعنی سه تا شیاف و یه آمپول. گفتم خب من با این ...

عزیزم آسپرین یکی دو روز دوزش فراموش بشه طوری نمیشه.ولی یه روز من تو اتاق دکترم بودم یه خانومه زنگ زد وصل کردن به دکترم،گفت خونریزی دارم،گفت اگه آسپرین میخوری قطعش کن استراحت مطلق کن و پاهاتو بالاترقرار بده، دستشویی فرنگی استفاده کن و شیاف و آمپولتو هرروز ادامه بده.