2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044854 بازدید | 684415 پست
الینا جون گونال ها رو کی تهیه کردی ؟از جای مطمئن خریدی ؟

عزیزم من تیرماه رفته بودم دکتر که گفت آمپولا رو از سیکل بعدیت شروع کن. داروخونه ها گیر نمیومد رفتم بیمارستان گرفتم. دکتر یکی نوشته بود. چون کمیاب بود دوباره رفتم دکتر گفتم بازم بنویس برام. که فقط یه دونه دیگه نوشت!!! من بهش گفته بودم سه تا دیگه بنویس  

خلاصه اینا رو گرفتم و نزدم و گذاشتم تو یخچال تا این ده روز اخیر که زدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم زحمت کشیدید.من چهارسال اول ازدواجم بنابه دلایلی سوتغذیه گرفتم خیلی بدبودبعدازاون که خونم ...

از دست مادرشو! نمیذاشته غذای خوب بخوری. حالا خوب شد که مستقل شدی. ولی کلا هیچ چیز شیرینی نباید بخوری. میوه هایی مثل موز و خرما هم نباید بخوری. میوه های دیگه هم فقط یه واحد. یه سیب یه پرتقال نه بیشتر. ولی گروه بری ها مثل گیلاس, تمشک, بلوبری, توت سیاه, اینا خوبن بازم نه که یه عالمه بخوری. به حد نرمال. توت فرنگی هم نخور چون جزو بدترین میوه ها هست از لحاظ جذب آفت کش. که سمی هست

ثمین راستی من هیچ مکملی برام ننوشت دکترم.برای شوهرم هم همینطور.فقط اسیدفولیک و ویتامین دی که از روز ...

شاید عزیزم .ولی خوب من هربار همینن من بار اول ۸۴تا امپول زده بودم برا سیکل پانکچر .دفعه قبلش ۲۸تا زدم کلا ۴تا تخمک داشتم با ۲۸تا آمپول.اصلا جواب نمیده دارو روی من

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

یکی بچه ها گفته بود هایپر شده و نفخ داره. مطمئنی نفحه؟ اگر نفخه, دایمتیکون بخور. کلا برای تفخ میخورن. حتی برای قبل از بعضی سونوها هم یه برگ دایمتیکون میدن تا هیچ گازی تو لوله گوارش نمونه

آره عزیزم دکتر گفت بله خارجی 

مرسی گلی. اگر کارم راه نیفتاد باید ببینم اصلا شیراز گیر میاد یا نه. اون دفه که گونال داشتی چنتا فولیکول داشتی قبل عمل؟ این دفه که پرگووریس زدی چطور؟ هر دفه چنتاشو کشیدن؟

من بعد از یه آی وی اف و یه آی یو آی دو سال پیش, عفونت قارچی مقاوم گرفتم. انقدر دکترای مختلف رفتم همش ...

عزيزم پروبيوتيك "ديليست" مصرف كن دكتر به يكي از دوستانم براي عفونت مقاوم داده بود و موثر بود

مرسی گلی. اگر کارم راه نیفتاد باید ببینم اصلا شیراز گیر میاد یا نه. اون دفه که گونال داشتی چنتا فولی ...

5تا که یه جنین بیشتر تشکیل نشد و اونم انتقال دادم منفی شد ایندفعه هنوز وارد سیکل نشدم دکتر به شوهرم دو ماه داروهای تقویتی داده بعد آزمایش نوشته اگه بهتر بشه اونوقت وارد سیکل میشم 

ای خداااا😭😭😭😭😭😭😭 من باز خون اومد ازم چیکار کنم؟؟

هر روز سه تا شیاف و یه آمپول دارم انوکسا رو حذف کردم ولی باز خون اومد به دکتر هم زنگ زدم میگه بیشتر از این دوز نداریم چه خاکی تو سرم کنم حالا

@زینبی_بابا‍ 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ای خداااا😭😭😭😭😭😭😭 من باز خون اومد ازم چیکار کنم؟؟ هر روز سه تا شیاف و یه آمپول دارم انوکسا رو ...

@زینبی_بابا‍ 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن