2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خدا قوتت بده. ماشاللا دختر صبوری هستی. پس اینا چیکار کردن برات؟ چرا علت این همه انتقال منفی مشخص نشد ...

هیچ کاری نکردن .هیسترو و خراش و لاپرا کردن طی سالیان.تازه ۲ساله فهمیدن مشکل ایمنی و انعقادی دارم.یا خدا نخواسته و منو لایق مادرشدن ندونسته یا دکترا خیلی بیسوادن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله باراول مثبت شه مشکلت چیه گلم من انشالله اسفندانتقال دارمم

انشالله انتقالت عالی باشه. ما یک سال اقدام کردیم نشد رفتیم ابن سینا آز اسپرم داد همسرم ۳۰ میلیون اسپرم و موروفو و تحرک صفر خودمم که کیست آندو دارم حالا گفتن باید میکرو کنیم یه آزمایش ایمنی انعقادی هم دادم که ۲۶ این ماه آماده میشه جوابشو که ببرم دیگه کارای سیکل رو شروع میکنم البته من اسفند اصلا شرایط پانکچر رو ندارم چون شنیدم باید چند روز یه بار برم سونو ما مغازه داریم نمیشه برم و میندازم فروردین حالا باز باید ببینیم چه جوریه چون شنیدم از روز سه پری باید دارو شروع کنم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خانما برای زدن آمپول پرگووریس راهنماییم میکنید لطفا ۲آمپول رو حتما باید با دو تا آب بزنم؟ چکار ...

عزیزم من سه تا رو با دوتااب قاطی میکردم میزدم تو دوتا رو با ی دونه اب قاطی کن وبال رو بذار رو زمین دورانی ب زمین بکش  ک حل شه بعد داخل سرنگ بکش و سر سوزن انسولین بهش وصل کن واسه کف هم چند ضربه ب دیواره سرنگ بزن نگران کفش  نباش و بعد دور نافی عمود تزریق کن

عه،چراااا؟؟حالاتاپانکچربشی واین همه گرفتاری این دوسری نی نیارم انتقال میدادی ثمین جون،بی دردسر فقط ...

نه خواهر واقعا نسبت بهشون حس خوبی ندارم دیگه اینبار باید ننه بشم اونم به دست طرازی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من یه بار پارسال مشتاق میکرو کردم. پانکچر شدم از 25 تخمک، هشتا جنین ضعیف تشکیل شد که تا روز پنجم رشد ...

فرزی جان بخاطر این مشکل اسپرم تعداد جنین ها انقدر کمه؟آخه منم از 23 تا تخمک درست درمون فقط 8تا جنین باکیفیت متوسط تشکیل شد که اونام نگرفتن.خیلی ناراحتم،ظاهرا هیچ توضیح دقیقی هم براش وجود نداره :(

زینبی جان بنظرتون اگه بدن بخواد سیستم انعقادی و ایمنی واکنش نشون بده به جنین و خدای نکرده جنین را پس ...

نه گلم مشکل ایمنی شما با بارداری قطعا حل شده 

انوکسا هم اگر دکتر گفته اشکال نداره نزن، فعالیت کافی داشته باش و سونو برو، با دکترت هم تماس بگیر 

فکر کنم پروژسترون نیاز داشته باشی گلم

@زینبی_بابا     سلام زینبی جون خوبید ببخشید مزاحم میشم من بیست هفته هستم دو هفته پیش خ ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

اتفاقا هماتوم اون اوایل تهدید بیشتری داره چون جنین کوچکتر هست 

عزیزم همون پروژسترون ها رو استفاده کن، 

استراحت مطلق نباش ولی هر یک ساعت تو خونه چرخ بزن 😉😉😉 به خودت هم فشار نیار اصلا

آنیتا جوابش رو بد داده ولی دکترمنم اعتقاد داره فریزبهتره،چون اگر جنین ضعیف باشه ازبین میره وهمین اول ...

میدونی چیه؟خب اگه جنین انقدر خوب بوده که فریز شده، بعد از خارج کردن از فریز همون ۳روزه انتقال بدن، چرا اصرار دارند که بلاست بشه تا از بین بره. جالبه دکتر من میگه تو هم جنینت خوب بود. هم رحمت آماده بود، ضخامت ۹ بود، هم خراش و هچینگ شده بود، نباید منفی میشد.

یه کم فکر کرد بعد گفت پس جنین ضعیف بوده😐🙄🙄😶🤐

سلام دوستان انتقال جنین فریز(سه ماه از پانکچر میگذره) چندم سیکله معمولا؟ من الان روزی سه تا استراد ...

زهرا جان بستگی به ضخامت دیواره رحم داره که مناسب باشه اولا، بعدشم اینکه جنینت چندروزه هست.من بلاست رو حدود روز 20-21 انتقال دادم، جنین سه روزه رو روز 17

سلام عزیزم خوبی‌؟  اتفاقا هماتوم اون اوایل تهدید بیشتری داره چون جنین کوچکتر هست  عزیزم ...

ممنون گلم که جواب دادی

بیشتر سعی میکنم دراز بکشم ولی استراحت مطلق نیستم
پس خیالم راحت باشه؟ تهدید برا جنین نیست؟