2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
پس اسپرم های شوهرتون زیاده؟ براما جنین شناس گفت ظاهر تخمکا خوبه بخاطر ضعیف بودن اسپرم هست اورولوژ گ ...

آزمایش اسپرم که تعدادش صفر هست

با سرنگ هم که کشیدن دو سری گفتن اسپرم ها تحرک مدارن سری سوم گفتن خوبه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنونم عزیز دلم....منم لاپرو کردم ...یه لوله ام رو بستن یکیش رو هم باز کردن البته این جریان مال دوسا ...

عهههه چه جالب ، خداروشکر انگار الان بچه دار شدی ؟ ای وی اف کردی ؟ یا طبیعی ؟ بله عزیزم حتما .

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اگر روزی 225 واحد تجویز کنه. دو تا گونال 900 کامل مصرف میشه. یه دونه گونال 450 هم اضافه بگیر. م ...

من دکتر قبلیم سینال داد روزی ۱۵۰ واحد دفعه اولم بود فولیکول هام روز دوم ۶تابود که اخرهم ۸تا تخمک داشتم و ۶تاتخمک بدرد خورد ذخیره تخمدانم ۳.۶۴ هست نمیدونم این دکتر چکارکنه ایندفعه دارم فرتیل اید و رویال ژل ومتفورمین هم میخورم.ال دی هم میخورم که پریود شدم برم نمیدونم چه تاثیری داره

یا رب العالمین
فدات شم دکترت کی بود ؟میدونی برای لوله هیدرو چه درمانی میده؟

دکتری که منو فرستاد برای عمل دکتر لواسانی که از تهران میومد اراک ، ولی دکتر مدیحه امینی منو عمل کرد . ولی دکتر گیاهی میگه تمام مشکلات رحم از عفونت که با مصرف چند ماه درمان عفونت لوله و ... درمان میشه

سلام خوبین منم درحال ال دی خوردنم سوالم اینه از اول پریود تاروز چهاردهک انتقال میدن چندبار ویزیت میک ...

سلام منم مثل شما اسفند انتقال دارم و الان دارم ال دی میخورم تا پریود بشم 

از اولش تا روز انتقال حداقل ۳ بار سونو میشید 

دكترم روز دوم پريود كه سونو كرد داروهارو برام نوشت، فاكتور اي اف سي توي آزمايشم نميبينم كه بگم چنده. ...

عزیزم توی همون سونوی قبل داروهات تعداد فولیکل انترال رو زده. مثلا نوشته تخمدون راست این تعداد فولیکول چپ هم فلان تعداد. ببین چند نوشته

دوستان کسی درمورد مصرف ویتامین امگا۳ ، در زمان انتقال جنین چیزی میدونه ؟ تاثیری داره ؟ 

من دیدم بعضی دکترای تهران دارن تجویز میکنن

امگا-3 یک امید تازه برای جوانان و زوج هایی است که تاکنون نتوانسته اند بچه دار شوند. تحقیقات علمی نشان داده است که با داشتن تغذیه ای صحیح و مصرف روغن ماهی (امگا-3) فراوان، عمل لقاح بهتر شده و هم چنین مصرفی کافی امگا-3 بر روی رحم در خانم ها و اسپرم در آقایان اثر مثبت داشته است که همه عوامل بالا در جهت تشکیل سلول تخم و هم چنین در رشد بهتر جنین موثر و مفید است. محققین به خانم های باردار جهت پیشگیری از تولد زودرس جنین مصرف EPA و DHA را در طی بارداری توصیه می کنند. آزمایشات گروه دیگری از دانشمندان نیز پایین بودن سطح امگا-3 در خون گروهی از خانم هایی که دارای تولدزودرس جنین بوده اند، مؤید مطلب بالا می دانند، به عبارتی رابطه معکوس بین سطح خونی امگا-3 و تولد جنین زودرس وجود دارد.

ثمین جان ایشالا مادرشدنت خیلی نزدیک باشه.الان تو چه مرحله ای هستی؟

ممنون عزیزم

منتظر پریود شدن و وارد سیکل پانکچر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من دکتر قبلیم سینال داد روزی ۱۵۰ واحد دفعه اولم بود فولیکول هام روز دوم ۶تابود که اخرهم ۸تا تخمک داش ...

ذخیرت خوبه. ال دی چرا میخوری؟ قرص نخور. برو دکتر جدیدت نسختو بگیر که از روز دو پریود آمپولات شروع میشه. هر مکملیم میخوای بخور ولی ال آرژنین و ژل رویال نخور. مشخص شده برای خانوما خوب نیس

نه گلم برایه چهارشنبه نوبت دارم ببینم اگه زخامتم خوب باشه احتمالا هفته ی بعدشه انتقالم

به سلامت ،راستي براي عمل پانكچر كلا چندتا امپول زدين از دوم پريودي كه دارو ميدن تا عمل پانكچر چند تا امپول ميدن