2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

[QUOTE=174955825]تخمدونم ضعیفه. چار فولیکول که فقط دوتاشو کشیدن[/QUOTE

كي پانكچر شدي؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون انشالله قسمت همه.دفعه قبل که بدجوری خورد تو ذوقم ۳بار اماده انتقال رفتم مرکز وکنسل کردن

اي جااانم، انشاالله ايندفعه عالي پيش ميره برنامه هات

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نه گلم برایه چهارشنبه نوبت دارم ببینم اگه زخامتم خوب باشه احتمالا هفته ی بعدشه انتقالم

سلام خوبین منم درحال ال دی خوردنم سوالم اینه از اول پریود تاروز چهاردهک انتقال میدن چندبار ویزیت میکنن؟

ماهم اوندفعه همینجور بود ولی جنینا ضعیف بودن و بلاست نشدن.برای شما اورولوژ خودش نمونه گرفت؟برای ماخو ...

برای ما جنینا همه بی بودن ولی این دفعه سه تا رو گذاشتن بیرون دوتا بلاست شدن فکر کنم بلاست شدن بیشتر به کیفیت تخمک بستگی داره بله خود دکتر گرفت ۴۳ تخمک ۱۰ جنین

همسر من مادرزادی لوله انتقال اسپرم نداره یعنی همه چی سالمه و تولید میشه اسپرم ولی لوله برای خروج نداره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خوبین منم درحال ال دی خوردنم سوالم اینه از اول پریود تاروز چهاردهک انتقال میدن چندبار ویزیت میک ...

من دوم پریود رفتم سیکلمو بلند گرفت از ۲۱ پریود گفت سینال فکتو بزنم و۹پریود بعدی برم یعنی تا چهارشنبه که برم دو بار ولی سیکل کوتاهو نمیدونم

سلام خوبین منم درحال ال دی خوردنم سوالم اینه از اول پریود تاروز چهاردهک انتقال میدن چندبار ویزیت میک ...

شما چند تا جنین داری کی انتقالته سینالفکتو بعد از الدی بهت نداده چون من بعد از الدی بهم داد

برای ما جنینا همه بی بودن ولی این دفعه سه تا رو گذاشتن بیرون دوتا بلاست شدن فکر کنم بلاست شدن بیشتر ...

پس اسپرم های شوهرتون زیاده؟

براما جنین شناس گفت ظاهر تخمکا خوبه بخاطر ضعیف بودن اسپرم هست اورولوژ گفت اسپرم ها بدنیست اونقدر باید تکراربشه

یا رب العالمین
پرگووريس و منوتروپين و ستروتايد آمپولامن قرص هام هم ماكاويت-اينوفوليك-Q10-كلروكين سولفات- فرتيل-است ...

آمپولا جدید شدن انگار. پرگوریس تولید کجاس؟ منم تخمدونم خوب جواب نداد. حتی به گونال. یعنی پرگوریس خیلی اثرش برای ماها بیشتره؟ عزیزم ذخیرت چنده؟ قبل از آمپول زدن, ای اف سی چند بود؟ یعنی تعداد فولیکول انترال در هر تخمدون

برای ما جنینا همه بی بودن ولی این دفعه سه تا رو گذاشتن بیرون دوتا بلاست شدن فکر کنم بلاست شدن بیشتر ...

برا من قرار بود روز سوم انتقال بدن گفتن ضعیفن باید بلاست بشن یچیز دیگه هم که توکارت جنین بود جنین هاتقسیم سلولی شون نا مساوی بود خودم نمیدونستم جنین شناس هم که چیزی نگفت یه بچه های اینجا که عکسشو دید گفت

یا رب العالمین
الان فکر کنم دیگه هست چون قبلنا دارویاب میزدم موجود نبود الان هست.نمیدونم‌دکترم تجویز کنه یانه الکی ...

ببین اگر روزی 225 واحد تجویز کنه. دو تا گونال 900 کامل مصرف میشه. یه دونه گونال 450 هم اضافه بگیر. میشه دو تا دوز بیشتر

آمپولا جدید شدن انگار. پرگوریس تولید کجاس؟ منم تخمدونم خوب جواب نداد. حتی به گونال. یعنی پرگوریس خیل ...

دكترم روز دوم پريود كه سونو كرد داروهارو برام نوشت، فاكتور اي اف سي توي آزمايشم نميبينم كه بگم چنده.

پرگووريس از سال ٩٦ فك كنم تجويز ميشه، من توي همين سايت ديدم كه داشتن دوستان.

به جاي اچ سي جي هم بهم اويترال داد زيرجلدي زدم

پس اسپرم های شوهرتون زیاده؟ براما جنین شناس گفت ظاهر تخمکا خوبه بخاطر ضعیف بودن اسپرم هست اورولوژ گ ...

نمی دونم عزیزم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
 برا من قرار بود روز سوم انتقال بدن گفتن ضعیفن باید بلاست بشن یچیز دیگه هم که توکارت جنین بود ج ...

چی بگم والا ان شاالله خدا به هممون نظر کنه

شما همسرت آزو هست؟

خودت مشکل نداری؟