2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دكترم فقط نيلو رو قبول داره، كه اونم pcr انجام نميداد و گفت آزمايش خون شنبه عصر آماده ميشه، كه من ٦/ ...

عزیزم شیرازی؟ کدوم مرکز میری کدوم دکتر؟ من دکترم عموییه. گفت برو راز. کیت نداشت من رفتم اکسیژن. اونجا هم خوبه. عملمم مادر و کودک بود که دکتر داوودی انجام داد.

عزیزم مطمئنی بدون نسخه میدن؟ به دارویاب کامل اعتماد نکن. تماس بگیر مطمئن شی، بپرس بدون نسخه هم میدن ...

من سه هفته دیگه میرم اگه مشکلی پیش نیاد ولی نمیدونم دکترم چی تجویزکنه.بدون نسخه راست میگی فکر نکنم بدن

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دونه اي ٢٥٠ اينطورا، بيمارستان دونه اي ٤٠٠ ميداد. دكترم از تخمكام سري پيش خيلي راضي نبود.  اي ...

چرا بیمارستان گرون تر بوده؟منم سینال را دیدم قیمتش یجا۷۶ بود جاهای دیگه ۴۲ 

یا رب العالمین
عزیزم داروهای پانکچرت چی بودن؟ تعداد تخمک هم معلوم نیست؟ 

عزیزم من روزی 225 واحد گونال اف و سه پودر در دو آب پی دی هوموگ میزدم. چهار روز آخر صبحا ستروناکس هم اضافه شد. و یک روز بعد از تموم شدن تزریقا دو پودر هاش سی جی زدم که پس فرداش رفتم اتاق عمل

مرسی قربونت انشالا فردا کلی تخمک عالی داری راستی کلا چند روز چند تا پرگو زدی؟ 

انشاالله، با دعاي خيرت😍😍 همچنين مهربون😘😘

من كلا ٢٧ تا داشتم، كه اولش با دوتا شروع شد، سه روز آخر سه تا زدم.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم شیرازی؟ کدوم مرکز میری کدوم دکتر؟ من دکترم عموییه. گفت برو راز. کیت نداشت من رفتم اکسیژن. اونج ...

نه عزيزم تهرانم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
چه جالب برای پانکچر استرادیول داشتی! از چه روزی داشتی؟

از همون اول بهم داد، بعد از پانكچر و انتقال هم گفت بايد بخوري

دونه اي ٢٥٠ اينطورا، بيمارستان دونه اي ٤٠٠ ميداد. دكترم از تخمكام سري پيش خيلي راضي نبود.  اي ...

منکه دکتر قبلیم هیچی نگفت ولی دکارمو عوض کردم مکمل داد برای تقویت تخمک چون سری قبل جنین هامون بلاست نشدن گفتن بخاطر ضعیف بودن اسپرم هست

یا رب العالمین
چرا بیمارستان گرون تر بوده؟منم سینال را دیدم قیمتش یجا۷۶ بود جاهای دیگه ۴۲ 

بيمارستان فك كرد گير نميارم، يه عدد گفت كه خداروشكر گير آوردم

منکه دکتر قبلیم هیچی نگفت ولی دکارمو عوض کردم مکمل داد برای تقویت تخمک چون سری قبل جنین هامون بلاست ...

انشاالله ايندفعه جنينات بهت ميچسبن و خبر خوش ميدي بهمون😘😘

بيمارستان فك كرد گير نميارم، يه عدد گفت كه خداروشكر گير آوردم

منم‌که سینال بود یه بیمارستان رفتم قیمت بالا منم نمیدونستم خواستم بگیرم فاکتور کرد دید نداره رفتم داروخونه دیدم قیمتش خیلی کمتربود نمیدونم مگه یه امپول ایرانی چقدر اختلاف قیمت داره

یا رب العالمین