2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
واقعا ننگ به همچین شخصیتهایی ماهنده جان.عیب نداره بجای اونا ما حالتو می‌پرسیم.ببخشیدا شعور ندارن دیگ ...

مرسی عزیزم. آره واقعا تو این تنهاییام فقط شما دوستای گلم تو نی نی سایت هستین که بهشون دلگرمم. سپردمشون به خدا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
به نظرم وقتی حرف زیادی کسی میزنه باید جوابش بدیم. هرچیم صبوری و سکوت کنیم سوءاستفاده میشه و تو دلمون ...

آره متاسفانه من دیر به این نتیجه رسیدم که فاصله باید حفظ بشه ،فکر میکردم دلسوزمون هستن ولی دیدم همش شعاره ،ولی حتما یه روز تمام حرف هایی رو که تو دلم مونده رو بهشون میزنم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دقیقا ،البته من پانکچر دومم شهر خودمون بود ،کسی نفهمید حتی خانواده خودم اینقدر راحت بودم ،ولی ال ...

با شوهرت هماهنگ کن که اصلا در مورد کاراتون حرف نزنین با کسی. چون به هیچ کس ربطی نداره. هر واکنشیم خواستن بدن. دندتو پهن کن و بی تفاوت باش

عجیبه برای من اصلا درد نداره کجای رونت زدی؟ من قسمت بیرونی رونم می زنم نه کبود میشه و نه سوزش داره

همون بیرونی....اکسیر هست...باید این سری از همون قبلی بگیرم ...سوزنش کلفته ...چه شرکتی میرنی ؟؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
وایی ماله من از ۶ هفته شزوع شد 😷😷😷خیلی بد بود سر اولی اصلا ویار نداشتم ولی سر این یکی تا ۱۴ خفته ...

وای فکر کنم منم از این مدلام😐 از صبح انقدر بیحالم که نگو همش میگم بو میاد وای این چرا این طعمو میده.صبح ها بهترم عصرها تا شب خیلی بد میشه.

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
گلم مگه هفته ۶ قلبش تو سونو مشخص نمیشه

نمیگم مشخص نمیشه عزیزم ولی ممکنه دیر تشکیل بشه و آدم الکی استرس بگیره مثلا هفته ۸ و ۹ میگن خیلی خوبه. من اینجا خیلی دیدم هفته ۶ رفتن نشون نداده دو هفته بعد رفتن خداروشکر تشکیل شده برا همین میگم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اینا آدم نیستن. دیگه رنگشونم نباید ببینی. خاک بر سرشون  ولی باید یه دعوای مفصل می کردی باهاشون ...

اصلا وقتی بهم گفتن انگار آب یخ روم خالی کردن ،هیچ جوابی نداشتم بدم ،من بیشتر به خاطر همسرم سکوت میکنم چون نمیخوام تنش ایجاد بشه ،از طرفی هم همسرم پشتم نیست ،قبلتر بهم گفته بودن که اگر کسی ازت پرسید چرا بچه دار نمیشی بگو سقط کردم و دنبال درمانم منم بهشون گفتم اگر لازم باشه خودم بلدم چی بگم که خودشون دست به کار شدن و گفتن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دعوا افتادم. ولی دیدم فقط تو این شرایط اعصاب و روان خودم داغون تر میشه. ولشون کردم. سپردمشون به خدا. ...

تو قوم و خویششون آبروشونو می بردی نکبتا رو. حالا عیبی نداره. کلا آدم عقده ای رو هر جا کات کنی هنره. شوهرتم جاگیر کن تو خونواده خودت. بعد یه مدت راحت تر میشه

اصلا وقتی بهم گفتن انگار آب یخ روم خالی کردن ،هیچ جوابی نداشتم بدم ،من بیشتر به خاطر همسرم سکوت میکن ...

ای وای نباید گوش به حرف اینا بدی. خیلی پست و موذین. این جوری تو رو خراب کردن. اصلا لزومی نداشت به بقیه جواب بدی. مامان من هرکی ازش میپرسه, بهشون میگه خودشون میدونن. هرکیم به خودم گفته راحت گفتم حالا حالاها نمیخوام یا حرف تو حرف آوردم تا طرف بفهمه نباید بپرسه. اشتباه نکن. اگر کسی زور میگه نباید سکوت کنی باید جوابشو بدی. من خودم همین جوری بودم خیلی صبوری میکردم و هیچی نمیگفتم ولی عاقبتش حرص خوردن و له شدن خودم بود. نتیجه گرفتم که باید مستقیم جواب بدی و بی شعورها رو حالا هر نسبتیم باهات داشته باشن, سر جاشون بنشونی

با شوهرت هماهنگ کن که اصلا در مورد کاراتون حرف نزنین با کسی. چون به هیچ کس ربطی نداره. هر واکنشیم خو ...

شوهرم قبلا اصلا حرفی در این مورد نمیزد یعنی جرات نداشتن که ازش بپرسن ،جالبتر اینکه هیچ اعتقادی به جنین اهدایی نداشت ولی حالا میبینم مرتب میگه اگر اینبار نشد میریم سراغ اهدایی،مطمئنم خودشون نظرش رو عوض کردند ،منم یه جوری بهشون فهموندم که اهدایی نمیگیرم 

تو قوم و خویششون آبروشونو می بردی نکبتا رو. حالا عیبی نداره. کلا آدم عقده ای رو هر جا کات کنی هنره. ...

اره عزیزم الان دارم کم کم شوهرمو فقط به خانواده ی خودم وابسته میکنم. کلا سعی کردم رابطم رو باهاشون خیلی محدود کنم. فقط سر زدن به پدر و مادرش. کاش آبرو بردن بلد بودم. حیف که از خدا میترسم. بخدا ما نکردیم سرمون بلا میاد اینا میخوان چطور بشن خدا میدونه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نمیدونم عزیزم. شاید ضعیف بودن و گذاشتن معلوم شه رشد میکنن یا نه. آزمایشگاه اینورم گفته یه هفته دیگه ...

عزیزم قطعا تکتم فولیکول ها رو پانکچر کردن ولی دو تا پوک بوده 

ببین فکر نکنم جنین شماس همین جوری قبول کنه، دستور دکتر باید باشه عزیزم

آره شاید خواستم رشدشون رو بیشتر تو محیط آزمایشگاه تحت نظر داشته باشن

ای وای نباید گوش به حرف اینا بدی. خیلی پست و موذین. این جوری تو رو خراب کردن. اصلا لزومی نداشت به بق ...

آفرین که میتونی جواب همه رو بدی ،من یکم سخته برام ،به خدا مامان منم هرکس ازش میپرسه میگه من اطلاعی ندارم ،چیزی به من نمیگن ،اونها هم دارن سواستفاده میکنن ،یا خود من هرکس میپرسه میگم فعلا نمیخوایم هرچند دیگه کسی باور نداره