2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

خواهش می کنم هر کس می تونه جواب بده تو سبکل انتقال هم داروهای مکمل مثل اینو فولیک و فرتیل برای خانم لازمه بخوره یا نه ؟من داروهام یکمش مونده  بعد پانکچر  نگه دارم برا انتقال ؟

دوستان یک راهنمایی میکنید برا کارهایی برا بهبود کیفیت تخمک تو سیکل تخمک گیری...امروز وارد سیکل میشم و داروهامو شروع میکنم..یکبار تخمک گیری کردم که ۱ جنین متوسط دارم برا همین میخوام این بار تخمک هام بهتر بشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بازم شکر خدا رو بکن. انقدر وضعیتتون هست که آی یو آی یا آی وی اف بشین. ما همینم با بدبختی داریم ...

عزیزم خدا بزرگه ما هم وقتی پیش اورولوژیست رفتیم نامه داد برید واسه میکرو و تو نامه نوشت با شانس کم چون گفت ممکنه جنین تشکیل نشه من توکل کردم بخدا و رفتیم و تو همین رفتنا فقط گرد نخل خورد رفتیم ازمایش داد تعداد ۱میلیون مورفو ۲ شکر خدا ۸ تا جنین برامون تشکیل شد با گرید aو b

عزیزم منم شکمم تمامش سفت و کبود شده و دیگه جا نداره. بعد انقدر جاهاشون درد می گیره که موقع نشستن و ب ...

ترلا من دیشب به رونم زدم امتحان کنم چون برای منم دور نافم سفت شده....به حدی توی رون درد و سوزش داشت که نگوو

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
خواهش می کنم هر کس می تونه جواب بده تو سبکل انتقال هم داروهای مکمل مثل اینو فولیک و فرتیل برای خانم ...

انوکسا اگه اضافه اومده نگه دار، بعد از انتقال احتمالا تجویز شه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام سمرجون ببخشید من زودبه زود مزاحم شما میشم .من برا دوازدهم وقت عکس رنگی گرفتم .باید پاپ اسمیر هم ...

بخدا نمیدونم عزیزم من یبار پاپ اسمیر انجام دادم تو همون مطب دکترم خودش برام انجام داد میخوای به خود دکتر پیام بده بپرس عزیزم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام. کسی برای انجام آی وی اف نوار قلب و تست اکو و تست ورزش انجام داده؟ من ورود هم نمیتونم بکنم به آ ...

نه عزیزم من تو سیکل پانکچر ام و قبلا هم میکرو کردم نه اصلا نوار قلب و اینا نداشت مگه اینکه کسی مشکلی داشته باشه