2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دوستان یک راهنمایی میکنید برا کارهایی برا بهبود کیفیت تخمک تو سیکل تخمک گیری...امروز وارد سیکل میشم ...

پیاده رویی کن تو خونه حتی شده ..فرتیل اید یا اوابوست  بخور پودر اینو فولیک ...دوسین و روغن  سیاه دانه بمال میوه و ....زیاد بخور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میگیییی تو؟توهم زدی؟اول صبحی با من شوخی نکن قلبم درد گرفت ماهرخ توروخدادروغ نگووووووو   &nbs ...

دیدی چیشد ثمین جون؟ بدبخت شدم خواهر جون .برگشتم قبلتر از خونه اول

ولی دیگه هیچ امیدی ندارم 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من امروز شده یک هفته نمیدونم چرا پریود نشدم البته قرص کابرولین به صورت شیاف استفاده کردم امروز تمام ...

نه کابرولین برای کاهش عوارض تخمک کشی مثل تحریک و ورم تخمداناس، من بصورت خوراکی استفاده می کردم، جالبه شیاف هم میشه، انوکسا هم داری؟ انوکسا باعث میشه پریود شی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم خدا بزرگه ما هم وقتی پیش اورولوژیست رفتیم نامه داد برید واسه میکرو و تو نامه نوشت با شانس کم چ ...

خداروشکر گلم. توکل بر خدا بگیره عزیزم برات 🤲 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
من امروز شده یک هفته نمیدونم چرا پریود نشدم البته قرص کابرولین به صورت شیاف استفاده کردم امروز تمام ...

چند سیکل تخمک کشی شدی؟من 20 سیکل بود تخمک کشی شدم، هشت روز بعد پریود شدم، بستگی داره چندم هم تخمک کشی کردی، برای هر کس فرق داره چند روز بعد پریود شه، ولی معمولا به موقع و 28 روزه میشی، شاید مثلا 15 سیکل تخمک کشی شدی بشمار ببین تا 28 چند روز دیگه وقت داری پریود شی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه عزیزم من تو سیکل پانکچر ام و قبلا هم میکرو کردم نه اصلا نوار قلب و اینا نداشت مگه اینکه کسی مشکلی ...

مرسی گلم. شانس منه دیگه. دکتر نامه داده چون بیهوشی داره دکتر قلب مشاوره بشم. دکتر قلب هم نوشته تست اکو و ورزش انجام بشه😂 فک کنم من واسه بچه دار شدن کوه قاف رو هم نیاز باشه فتح کنم😑

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ماهرخ چرا سوراخ شد؟هیچ کاری نمیشد کرد یعنی غیر زایمان؟

نمیدونم یکم درد داشتم ولی نمیدونم کجام بود چون کمر و شکمم نبود بیشتز واژنم بود ...

رفتم سونو هم همه چی خوب بود طول سرویکس هم کم نشده بود اصلا .خیلی خوشحال شدم که کوتاه نشده ..

همون شب باز درد داشتم صبحش رفتم بیمارستان تحت نظر بودم شبش کیسم سوراخ شد ...

تو بیمارستان بستری بودم مطلق .. دوترا گفتن فایدع نداره موندنت تا ط۳۴ هفته نمیتونی تحمل کنی .ولی من رضایت به ختم بارداری ندادم .بعد از ۱۵ روز بردنم زایشگاهـسرم و امپول زدن بهم  گفتن اینجا باید باشی .یهو یه دردای وحشتناکی شروع شد اصلا قابل تحمل نبود برام .بعد خونابه اومد بعدم که عمل شدم سریع ...

فکر نمیکنم دردام طبیعی بود خودم فکر میکنم آمپول فشار بهم زدن .چون من میخواستم از بیملرستلن به یه بیمارستان دیکه انتقالی بگیرم و راضی نبودن میگفتن نه برای بیملرستانمون خوب نیست اینکار

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
دیدی چیشد ثمین جون؟ بدبخت شدم خواهر جون .برگشتم قبلتر از خونه اول ولی دیگه هیچ امیدی ندارم 

بخدا قسم از صبح که پیامتو دیدم باورم نمیشه انقدر گریه کردم سردرد شدید گرفتم 

چرا من باورم نمیشه اخه

تو چرا به من خبر ندادی 

توروخدا ناامید نشو لیانا رو ببین پرنسسش بغلشه خدا براش حفظش کنه.خدا بزرگه .ناامید چیه.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نمیدونم یکم درد داشتم ولی نمیدونم کجام بود چون کمر و شکمم نبود بیشتز واژنم بود ... رفتم سونو هم همه ...

اگر قصور پزشکی بوده الهی سر عزیزترین فرد زندگیشون بیاد .دیگه بهشون فکر نکن میدونم دارم چرت و پرت میگما ولی دیگه چی بگم آخه.خودم دارم دق میکنم تو چی کشیدی آخه.چی میکشی .صبور باش عشقم .خدا بزرگه   

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بخدا قسم از صبح که پیامتو دیدم باورم نمیشه انقدر گریه کردم سردرد شدید گرفتم  چرا من باورم نمیش ...

روزای خیلی بدی رو گذروندم .سخت تر از همش این بود که کسی به جز شوهرم درکم نمیکرد ..همه گریه ها و ناراحتیامو به مسخره میگرفتن که انگار جوونشو از دست داده .

الانم اگه باز قصد انتقال دارم فقط بخاطر شوهرمه چون اون هنوزم امیدوارهـ..

ثمین میدونی سختیم به چیه؟ اینکه دیگه دلم به یه بچه راضی نیست .همش گریه میکنم میگم دیگع دوتا نمیشه .

شدم عین بچه هایی که گریه میکنن برای دوتا خوراکی 

چه دکتر عجیبی، چه حرفای عجیبی 🧐🧐🧐🧐 برعکس دکترهایی که من پیششون رفتم نظرشون متفاوت بوده، و تازه ...

تومور مارکتا چیه

من ندادم

به منم گفتن عمل کنی دخیره ات خیلی کم میشه

ولی در هرصورت به مرور زمان تخمک ها رو میخوره اندومتریوز

یه دکتری هم گفت چون دو بارivf کردی منفی شده

تخمک فریز کن بعد بیا لاپارسکوپی بعدا انتقال بده

من ترسیدم گفتم دخیره ام تموم میشه اینطوری

اخه یه خانمی میگفت ذخیره اش ۳ و خورده ای بوده

بعد عمل شده ۳دهم

البته من یه کیست سه سانتی تو تخمدان چپم هست

ثمین جون تومطب میخوای خراش بدی؟ب منم گفتن بایدتومطب خراش بدم گف بیهوشیم میتونی بگیری هزینش بالاتره،م ...

اصلا نترس.بدنت رو شل بگیر که دکترت راحت بتونه دهانه رو باز کنه.دو سه بار با یه وسیله خراش میده در حد سه دقیقه کلا .خیلی زود تمام میشه .بعدشم هیچ دردی نداری.فقط نکته اش اینه که خودت رو شل بگیری.قبلش هم میتونی یه مسکن بخوری.باور کن که به دردش می ارزه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️