2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم ممنون از تبریکت انشاالله ک شما وهمه منتظرا جواب بگیرند عزیزم من اینماه پانچر شدم و همین ...

مرسی گلم

پزشکتون کی بود؟

تهرانم

مشکل اسپرم و غلظت خون و تیروئید من

الان باز باید برم ببینم ازمایش تکمیلی دیگه ای نیست مشکل جدیدی تومون پیدا بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من خیلی ناراحتم. هر چی به انتقال نزدیک تر میشم ناراحت تر میشم😔 اونقدری که امشب زار زار گریه ...

اتفاقا هرچی نزدیک تر بشی انگار یه باری داره از رو دوشت برداشته میشه

سعی کن فکر کنی یه کار عادیه و این همه آدم دارن انجامش میدن

مرسی گلم پزشکتون کی بود؟ تهرانم مشکل اسپرم و غلظت خون و تیروئید من الان باز باید برم ببینم ازمای ...

عزیزم دکتر من قدیری اصفهان ولی الان جدیدا دکتر شاکریان اومده تهران و ایشون هم جوابدهی خوبی دارند 

این مشکلات که چیزی نیست هم تیروئید و هم غلظت خون همش با دارو خوب میشند مطمئن باش دفعه دیگه بارداری عزیزم

سلام. کسی برای انجام آی وی اف نوار قلب و تست اکو و تست ورزش انجام داده؟ من ورود هم نمیتونم بکنم به آی وی اف😑 خسته شدم والله. تو این کرونا همش تو بیمارستان و آزمایشگاهم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
میگه خونریزی نکنیدوباره خطر نداره ولی امکان خونریزی هست دور جنینا لخته خونه و پری شبم خونریزی ام بند ...

عزیزم نگران نباش من تا هفته ۱۶ بارداری لکه بینی داشتم  گاهی شدید میشد در حد پریودی روزی ۴ تا آمپول میزدم حتی هفته۲۲ خون ریزی شدید داشتم استرس نداشته باش و استراحت مطلق به امید خدا مشکلی پیش نمیاد

عزیزم نگران نباش من تا هفته ۱۶ بارداری لکه بینی داشتم  گاهی شدید میشد در حد پریودی روزی ۴ تا آم ...

ممنونم عزیزم من لخته های خیلی بزرگ دفع میکنم اندازه مشت دست😭

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
یه بار iui کردم منفی شد یه بارم ivf انتقال دادم منفی شد اصلا امیدی به این انتقالم ندارم. آخرین جنی ...

عزیزم بازم شکر خدا رو بکن. انقدر وضعیتتون هست که آی یو آی یا آی وی اف بشین. ما همینم با بدبختی داریم. آی یو آی که سهله. آی وی اف هم نمیتونیم. میکرو هم شانسمون نزدیک به صفر. شوهرم بعد از یکسال رژیم. با کلی مولتی ویتامین. هشت ماه طب سنتی و جراحی واریکوسل. مورفو و تحرک صفر داره. بدون دارو زیر پنج میلیون اسپرم داره. الان داریم وارد سیکل میشیم. با بیوپسی و امید نزدیک به صفر. به خدا گاهی آرزو میکنم کاش آزو بود مستقیم میرفتم اسپرم اهدایی. نمیدونم شکر کنم اسپرم داره یا نه. فک کن این همه دوز دارو و هزینه واسه امید نزدیک به صفر. تازه با این همه مراقبت sdf اش شده سی. نمیدونم اگر هم جنین تشکیل بشه و تازه بگیره بمونه تو بدنم یا نه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
انشالله... این چی بود آخه. اصلا انقد حالم گرفته است که خدا میخواد به آدم بچه بده ببین چجوری میده... ...

درك مي كنم خيلي سخته اين همه استرس 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

چند زد عزیزم؟ 

یادم نمیاد چند تا زد. دو سه دوره استفاده کرد ولی فایده ای نداشت. شاید برا شما تاثیر داشته باشه .بدنا با هم متفاوته. اگه وکترش تجویز کرده و بهش اعتماد هم دارین حتما استفاده کن شاالله بهتر میشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه ها چقدر تاپيكمون پر از درد و سختيه 😔😔😔

من كه دلم نيومد ماهرخ رو ريپلاي كنم 

فقط اميدوارم اين روزهاي سخت براي همه مون تموم بشه 

همه منتظرا به زودي به نتيجه برسن 

همه باردار ها هم به سلامتي زايمان كنن 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….