2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
الان چطوره خونریزیت؟،برا دستشویی هم بلند نشو به نظرم درخواست لگن کن .انشالله که اتفاقی نمی افته و نی ...

الان لکه بینی توکل به خدا ممنون عزیزم 

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
دکترتون چی میگه عزیزم؟

میگه خونریزی نکنیدوباره خطر نداره ولی امکان خونریزی هست دور جنینا لخته خونه و پری شبم خونریزی ام بند اومده بود دو روز لکه بینی بودم که دوباره شروع شد وحشتناک😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگه خونریزی نکنیدوباره خطر نداره ولی امکان خونریزی هست دور جنینا لخته خونه و پری شبم خونریزی ام بند ...

ایشالا خدا خودش کمکتون کنه عزیزم❤️براتون دعا میکنم ازین مرحله به خوبی و سلامتی عبور کنید

سلام گلم برای من باد نکرده بود گلم تجربه ای ندارم راجع بهش ولی استراحت کن دوغ شور بخور سفیده تخم مرغ ...

سلام سمرجون ببخشید من زودبه زود مزاحم شما میشم .من برا دوازدهم وقت عکس رنگی گرفتم .باید پاپ اسمیر هم انجام میدم .همون روز انجام بدم مشکلی پیش نمیاد ؟ چون دیگه بیشتر ازاین نمیتونم خونه اقوام بمونم

باورم نمیشه  اصلا دلم‌نمیخواد پست هاتو بخونم ماهرخ  وای اشک چشمم بند نمیاد

اینقدر غم ماهرخ جان برای هممون سنگینه ک واقعا من گفتم با تاپیک خداحافظی کنم چون واقعا شنیدن  اینهمه غصه خیلی سنگینه

ماهرخ جان خدا صبرت بده واقعا سخته 

عزیزن خدا خودش مصلحتت را بهتر میدونه شاید ی مشکلی بوده ک اینطور شدند

انشاالله بزودی میری مرحله بعد و اون جنینای منتظرت را میزاری توی دلت ومیچسبند بهت و رهات نمیکنند

خدانکنه عزیزم تنتون سلامت باشه خواهر ... ممنون ـشماها باردارین پیش حدا خیلی عزیزین  برام دعا ک ...

قربونت😙😙😙 چشم عزیزم حتما، اگه لایق باشم ...

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره خیلی باحاله از اون بالای عینکش به آدم نگاه میکنه ها آدم قلبش وامیسته .حالا اینبار برم بهش بگم تو ...

ثمین جون تومطب میخوای خراش بدی؟ب منم گفتن بایدتومطب خراش بدم گف بیهوشیم میتونی بگیری هزینش بالاتره،منم ازلس اینجاشنیدم دردداشتن تومطب میترسم😥😥چقدبایددربگشیم اخه هرباریه داستان جدیدداریم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
به خودت استرس نده گلم  قرار نیست همیشه اتفاقهای بد بیفته  همیشه خدا هست همیشه

مرسی مهربون😘 امید ب خدا

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستان، انقدر از خدا دو قلو نخواین، آخه ریسکش بالاست ..... خدا یکی بده همونم سالم بدنیا بیاد ...خیلی ...

دقیقا منم وقتی بهم میگن انشاالله دوقلو هست میگم نه اصلا میترسم برای خودم و دوقلوها مشکل پیش بیاد و خداهرچی بصلاحمه بهم بده

نه عزیزم فعلا هیچ دارویی مصرف نمیکنم  قرارشد پریود بعدیم شروع شد برم برام وقت لاپاروسکوپی بزار ...

آخه استراديول خيلي ترشح ايجاد ميكنه گفتم شايد بخاطر اون باشه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نه علتشم مشخص نشد اصلا ...  چند روز قبلش حرکت بچه هه رو خیای پایین خس میکزدم رفتم مطب به دک ...

عزیزم خیلی سختی کشیدی خیلی سخته هیچ جمله ای برا همدریت پیدا نمیکنم انشاالله که روی خوش زندگی به روت باز بشه خواهر خودمم همدرد تو بود احوالش و دیدم خدا سایه مهرشو ازت دریغ نکنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
میدونم خیلی خسته ای و بریدی ، اما چاره ای نیست منهم هربار که نا امید میشم دقیقا مثل تو حرف میزنم ا ...

سلام عزيزم

به سلامتي ايشالله مثبتي و همه چيز خيلي خوب پيش ميره

با كدوم دكتر ميكرو شديد؟ تو امريكا كه پانكچر ميكردين هم اين تعداد تخمك رو داشتين؟