2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044531 بازدید | 684392 پست
خراش با بیهوشی نیست مگه اینکه با هیستروسکوپی همراه باشه

همون دیگه برا من با هیسترو بود .دلم میخواد اینبار همه تلاشمو بکنم دیگه بریدم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم. انشالله 😔❤️

عزیز دلم قابل باشم واست دعا میکنم

ولی به خدا دلم برات روشنه

نگران نباش

خدا پشت وپناه فرشته هات هست

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ریداکت واسه چی عزیزم؟ دوقلو داری دیگه. خیلی ها دوقلو داشتن و به سلامت بچه هاشونو دنیا آوردن. به خدا ...

تو سونو غربال از ضربان قلب و اختلاف اندازه اش ایراد گرفت. الان دکتر گفت اینجور که این نوشته ابنرمال شاید خودش حتی قلبش از کار وایسه. گفتم نظر دکتر صدری رادیولوژی این بود که شاید بهتر باشه ریداکت کنم و دنبال دردسر نرم. اینم گفت الان ریداکت خطرناکه، دومی از بین میره برو پیش حنطوش نظرش رو زودتر برام بیار  

حنطوش زاده که مطب داره توی بیمارستان امام خمینی هم هستش .من با خواهش و تمنا بهم دوروز بعد اونروزی که ...

اوه پس خیلی خوشبینم که انتظار دارم فردا بهم وقت بده. نامه هم داشتی از دکترت؟

از رحیمی برای شنبه وقت گرفتم. باز خدا پدرشو بیامرزه یه بنده خدایی جواب تلفن رو میداد

اي واي  خيلي ناراحت شدم هزار بار اومدم اينجا منتظر خبر بودم ازت  بازم عزيزم خودت رو نباز ...

انشالله... این چی بود آخه. اصلا انقد حالم گرفته است که خدا میخواد به آدم بچه بده ببین چجوری میده... یه دونه رو دو تا کردنت چی بود که حالا هزار استرس دارم.

دارچین جون یعنی فقط بخاطر اینکه سه روز کوچولوتره گفتن ریداکت بشه؟ خب مگه چیه هر جنینی یجور رشد میکنه ...

نه فقط سایز. به خاطر ضربان قلب. یه چیزی رو زده ابنرمال ریورس نمیدونم چی. و تعدادش هم بالاست. البته طرازی هم گفت آخه چرا به خاطر دو روز اختلاف اینجوری نوشته دومی به وضوح از اولی کوچیکتر است؟