2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044515 بازدید | 684391 پست
ممنون عزیزم بستری شدم تهدید به سقطن جفت نی نیام😭😭😭

عزیزم

خیلی ناراحت شدم

از صمیم قلبم برات دعا میکنم که جفتشون بمونند و سالم به دنیا بیان. به روزای خوب فک کن. منفی بافی نکن. از راه دور برات انرژی مثبت میفرستم. انشالله به حق مولا علی به زودی همه چی به روال عادی برگرده🙏🙏👌🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پیش کدوم دکتر میری؟

دكتر طرازي 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
برا من قطعیه سرم .فقط نمیدونم از الان بیوفتم دنبال کارای تاییدیه یا نه 

نميدونستم تاييديه ميخواد

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من دانشجوام خیلی سختم میشه این بارم وسط امتحانام بود حداقل وایمیستم ترم بعد تموم شه بعد میرم  ...

عجب

انشالله‌که‌‌باهم‌آشتی‌میکنند..آره‌راست‌میگی‌یکم‌زمان‌بده

به‌قول‌معروف‌زمان‌خودش‌حلش‌میکنه.ویه‌روز‌نی‌نی‌بغل‌یاد

این‌روزهامیفتی‌ومیخندی‌میگه‌چه‌روزهایی‌بود

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ممنون عزیزم بستری شدم محب یاس داوری نیومد بالاسرم اصلا😔 تهدید به سیطم خیلی دعام کن جفت نی نیا هماتو ...

الهی عزیزم انشالا نی‌نی ها برات میمونن خواهر 

توکل به خدا کن خیلی خوبه که بیمارستان تحت نظر باشی اونا مراقبن از جات جم نخور انشالا بخیر میگذره گلم 

سلام دوستای گلم من جواب آزمایشم1.20بود روز چهاردهم از همون روز داروهامو قطع کردم الان سه روز گذشته پ ...

منم‌ازشنبه‌داروهامو‌قطع‌کردم‌فعلا‌پریکدنشدم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دكتر طرازي 

ممنونم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام گلم دکترم بهم گفتن دکترم از جنین شناس برام‌پرسیده بودن بهم گفتن خداروشکر چهارده تا جنین با کیفی ...

سلام سمرجان خداروشکر 😍😍😍 به سلامتی کی انتقال میدن برات؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
مرسی عزیزم  من که والا قرنطینه ام اما شوهرم میره سرکار چطوری ویزیت مجازی بشم زینبی جون بلد نی ...

عزیزم ببخشید من جواب میدم، انشاءالله که کرونا نگرفتید، گوگل پذیرش 24 رو سرچ کنید مشاوره آنلاین پزشکی میاد می تونین متخصص عفونی یا هر متخصص دیگه که میخاین انتخاب کنید فکر کنم هزینه ویزیت هم داره بعدش فکر کنم تلفنی مشاوره میشید، من یه بار رفتم تو سایتش اینجوری بود، پزشکمو انتخاب کردم ولی دیگه بعدش انصراف دادم، حضوری رفتم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام سمرجان خداروشکر 😍😍😍 به سلامتی کی انتقال میدن برات؟

سلام عزیزم فکر کنم پریود بعدیم سیکل انتقالو برام شروع کنن چون تعداد تخمکام زیاد بود گفتن دوتا پریود ولی احتمالا یه ویزیت ده روز دیگه میگیرم میرم ببینم دکترم چی میگه کلا. شما در چه مرحله ای هستی بالاخره پیش کدوم رفتی تصمیم گرفتی گلم یا هنوز مردد هستی؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیزم شماها که مثبت شدید اول تبریک میگم بعد چندتا سوال داشتم دوست داشتید جواب بدید دکترتون کی ...

سلام عزیزم ممنون 

دوترم ذنوبی بود که پانکچر شدم ۲۵ تا تخمک داشتم چون احتمال هایپر شدن داشتم دارو کم داد ۱۸تا جنین شد که ۱۰ تاشو تعین جنسیت کردم ۸تارم همینطوری فریز کردم دفعه اول منفی شدم ولی دفعه دوم همثل قبل سومین پری انتقال داد فقط انتقال دوم دکتر خودم نبود که انتقال بده دکتر خودم ذنوبی بود ولی دفعه دوم دکتر ظفر دوست انتقال داد چون روز دکترم نبود و همون ۴روزه که فریز بود انتقال داد چون روز قبلش تعطیل رسمی بود فرداشم تعطیلی بود دیگه دیر میشد باز سوالی بود بگو بگم داروهام و یادم نمیاد 

فقط روز انتقال اومدم خونه تا ۴روز فرنی خوردم که نمی دونم ربطی داره یا نه 

اهااا تو انتقال دومم از اول پری کپسول ژل رویال خوردم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود