2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست
دوستان یه سوال من هم امپول انوکسا دارم و هم پروژسترون کدومتون هردو رو داشتین و باهم بصورت همزمان ت ...

خواهر تزریق آنوکسان که کاری نداره اونو شب ها خودت تزریق کن یا بده همسرت بزنه‌.

باهم نزنی بهتره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
یعنی چی؟ آمپول رو شکم رو پس چجوری میخوای بزنی؟ پشتت یه بالشت بذار یکم سرت و شونه هات بیاد بالاتر. ش ...

من نشسته بقیه شکمیارو میزدم! خیلی وحشتناکه سوزنش درد داره شما هم اینجورید؟؟ من همسرم برام میزنه

نمیشه سرسوزنشو عوض کرد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم  نه امروز روز ۱۴ انتقال بودم  نمونه آزمایش گرفتم دادم بردند آزمایشگاه تیتر بتا ...

مبارک باشه ایشالا بارداری خوبی و تجربه کنی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم خوبی ببین فشار و خیلی جدی بگیر مخصوصا ماهت پایینه حتما حتما به م شکت بگو من چون تو باردار ...

سلام عزیزم 

ممنون که گفتی. باشه حتما فردا بهش میگم

راستی مگه ترشی فشار رو نمیاره پایین؟ من ترشی میخوردم که پایین بیاد مثلا  

سس اصلا نمیخورم. نمک هم کنترل شده میخوردم. دیگه نمیریزم.. ممنونم گفتی

بچه ها کسی نیست؟؟ آنوکسارو تحمل ندارم بزنم خیلی درد داره!!! مگه میشه اخه طاق باز!!

عزيزم قبلش يخ بذار بي حس بشه بعد بزن 

من البته بعدش يخ مي ذاشتم يخ رو كه بذاري تا سه شماره دردش قطع ميشه 

من هم آنوكسا هم پروژسترون رو همسرم بهم مي زنه 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

دوستان دوفاستون ایرانی ورقی 19هزارتومن.ایااثردوفاستون خارجیهاراداره؟ولی خارجیهاش 21میشه 150تومن.

دوفاستون خارجی رو من دیروز ۱۰تاش رو خریدم ۹۷تومن به شما ارزون گفتن.ای ول بهشون خخخخ

قطعا خارجی تاثیرش بیشتره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من نشسته بقیه شکمیارو میزدم! خیلی وحشتناکه سوزنش درد داره شما هم اینجورید؟؟ من همسرم برام میزنه نمی ...

من دو روز اصلا متوجه درد نمیشم، یه روز سوزش دارم. هنوزم بعد سه ماه نفهمیدم لمش چیه که گاهی درد دارم و کبود میشه گاهی خوب.

یکی از بچه ها اینجا نوشته بود خوابیده دردش کمتره. ولی کلا انوکسا چیز بدقلقیه. 

سرش که بهش وصله عوض نمیشه. کدوم مارک رو داری؟ شاید برندش رو عوض کنی راحت تر باشی. من ناکسپرین و پی دیکسان داشتم اذیت نمیشدم.

سلام عزیزم  ممنون که گفتی. باشه حتما فردا بهش میگم راستی مگه ترشی فشار رو نمیاره پایین؟ من تر ...

نه ترشیم بخاطر سرکش اصلا خوب نیست نخور لیمو ترش با غدات بخور خوبه سرچ کن من خوندم دیدم 

کلا غذاهای بیرون نمکش زیاده حتی کباب سعید کن خودت درشت کنی اینارو رفایت کن ایشالا هیچی نمیشه ولی یادت نره هر روز فشارت و چک کنی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزيزم قبلش يخ بذار بي حس بشه بعد بزن  من البته بعدش يخ مي ذاشتم يخ رو كه بذاري تا سه شماره درد ...

منم همه امپولامو همسرم میزنه اما برا پروژسترون امتحان کردم قبلش اگه یخ بزارم درد مییگیره میزنه برای همین فقط بعدش یخ میزارم الان اینو قبلش یکم یخ بزارم؟؟؟ سوزنش خیلی کلفته! واقعا نفسم بند میاد این دوروز زد برام!!

منم همه امپولامو همسرم میزنه اما برا پروژسترون امتحان کردم قبلش اگه یخ بزارم درد مییگیره میزنه برای ...

من برا آنوكسا گفتم يخ بذار 

هم درد كم ميشه هم اصلا كبود نميشه

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….