2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
منم همه امپولامو همسرم میزنه اما برا پروژسترون امتحان کردم قبلش اگه یخ بزارم درد مییگیره میزنه برای ...

من هر دوش رو باهم مي زدم 

به دكترم هم گفتم ايرادي نگرفت 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

بچه ها کسی نیست؟؟ آنوکسارو تحمل ندارم بزنم خیلی درد داره!!! مگه میشه اخه طاق باز!!

والا من تا الان تمام امپولای شکمیمو لبه تختم مینشستم و میزدم به محض اینکه تموم میشد تزریقم دراز میکشیدم چند دقیقه . 

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همه امپولامو همسرم میزنه اما برا پروژسترون امتحان کردم قبلش اگه یخ بزارم درد مییگیره میزنه برای ...

ولي آنوكسا سوزنش خيلي كلفت نيست ها 

قد كوتاه و باريكه 🤔

داروش خيلي درد داره 

مطمئن باش همه چی خوب پیش میره عزیزم 

اااااااااااالهي آمين 🤲🤲🤲🤲😘😘😘😘

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
لیلا جون تهرانی ؟  اگه آره بی زحمت شمارشو میفرستی برام ؟

عزیزم ظاهرا بیرون مطب نداره فقط تو مرکز مام هست انگار. مطبی براش پیدا نکردم. تهرانم عزیزم. برو تو سایت مام نوبت دهی، اونجا دکتر متین رو انتخاب کن. الان اولین وقتش واسه سه شنبه چهارده بهمن بود نگاه کردم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم 😰 نشسته میزنی؟ یا دراز میکشی؟ توی بروشورش نوشته بود دراز بکشید من همه شمکیارو نشسته میز ...

دارز مي كشيدم 

خودم جاش رو انتخاب مي كردم با حالت وشگون مي گرفتم 

همسرم تزريق مي كرد 

من كه هم پروژسترون هم اين رو مي زدم خدايي برا آنوكسا بيشتر استرس داشتم ولي به محض گذاشتن يخ زير يك دقيقه دردش ميره 

منم از خانم هاي اينجا شنيده بودم يخ رو 

دارز ني كشيدم  خودم جاش رو انتخاب مي كردم با حالت وشگون مي گرفتم  همسرم تزريق مي كرد&nbs ...

اره سوزنش کوتاهه اما کلفته!! نسبت به پروژسترون اصلا پروژسترون درد نداره واقعا!!!!!! اخه ۷ صبح میزنم قبله اینکه همسرم بره سرکار شبم پروژسترون میزنم

پس من برا آنوکسا قبل از تزریق سی ثانیه  اینا یخ بزارم بعد تزریق کنه دراز بکشم دوباره یخ! درسته؟ سرسوزنش و نمیشه عوض کرد؟

والا من تا الان تمام امپولای شکمیمو لبه تختم مینشستم و میزدم به محض اینکه تموم میشد تزریقم دراز میکش ...

نفسم میره میخواد بزنه ! جیغ زدم امروز از درد سوزنش! داروش مهم نیست دردش مشکلم اون سوزنشه!!!! منم همین کارو میکنم پس میشینم لب تخت بعدش دراز میکشم

اره سوزنش کوتاهه اما کلفته!! نسبت به پروژسترون اصلا پروژسترون درد نداره واقعا!!!!!! اخه ۷ صبح میزنم ...

عزیزم یه بار خودت بزنی تحملش برات راحت تره. چون اون موقع تمام تمرکزت رو زدنه، به درد حساس نمیشی