2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044669 بازدید | 684402 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان جواب آزمایشم رو گرفتم پزشکم امروز نیست که ببرم نشون بدم . هموگلوبینم ۹.۴ هست که خیلی کم ...

سلام عزیزم. مگه آهن نمیخوری؟ هموگلوبین رو باید بالا بیاری تا جایی که میدونم. منم هم مامالایف میخورم هم سیدرال فولیک اما هموگلوبین منم یه کم پایینه. حالا من میخوام به دکترم بگم بهم آمپول ونوفر بده. نمیدونم تو بارداری مجاز به مصرف هستم یا نه. در مورد قندت هم رنجت که یه کم بالاتره اما نمیدونم چه تجویزی میکنه دکتر در این رابطه. چون قند ناشتات که خیلی خوبه خدارو شکر

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه همچین کاری نکن تواین شرایط انتقال مواد مغذی بدنتوازدست میدی وضررش جبران ناپذیره وقتی لاغری چه کار ...

اه واقعاباشه پس انجام نمیدم راست میگی چه کاریه خودمو بندازم توی دردسر. ۶۰ کیلوم قدمم ۱۶۵ 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من قبلش شنیده بودم بعضیا حالشون بهم میخوره فکر کردم بخاطر مزه ی  محلولست، بعد مسئول آزمایش گفت ...

😂😂😂😂😂به من گفت تو دو دیقه باید تموم کنی ...برای من سفید بود مثل اب قند یکی بعد من اومد پرتقالیشو دادن 🤪🤪🤪🤪خوشت اومده بوده حسابیااااا

سلام دوستان جواب آزمایشم رو گرفتم پزشکم امروز نیست که ببرم نشون بدم . هموگلوبینم ۹.۴ هست که خیلی کم ...

عزیزم قندناشتات خوبه ولی بعدیش فکر کنم نشون میده مستعد دیابت هستی احتمالا بهت رژیم بده دکترت

من قند ناشتام 86 بود بقیش چون گلوکوز رو بالا آوردم اشتباهه جوابش، حالا نمیدونم وضعیتم خوبه یا نه فعلا به دکترم نشون ندادم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بعد پانکچر بهت امپول دادن ؟لکه بینی داشتی؟من ۱۵ تا امپول بهم داد گفتم راحت شدم دوباره شروع شد 

اره سه روز لكه بيني داشتم به من ١٠ تا انوكسا داد بعداز پانكچر دقيقا منم گفتم فعلا چند روز از امپول راحت شدم يهو ديدم نه راحتي چيه تو اين راه راحتي در كار نيست😂

خداياشكرت....❤️ 
دعا کن منم نتیجه بگیرم. ماه پیش برای بار دوم منفی شدم. از الان باید 3 ماه دارو مصرف کنم تا بعد برم پ ...

انشاالله ک هرچه زودتر شما و همه منتظرا مامان میشن و خبرای خوب برامون میارند 

الهی بگردم من مگه سه تا بودن؟؟ ای جانم انشالله حالش خوب خوب میمونه. ای جانم حتما سلامت میمونه و ...

آره سه تا بودن...خیلی ممنون انشاالله با دعای شما عزیزان

من اولی و که بابل ریداکت کردم الان دومی و اومدم تهران پیش دکتر رحیمی شعرباف بیمارستان محب یاس..‌.خیلی حرفای امیدوار کننده ای بهم نزدن چون بچمم بزرگ بود و احتمال عفونت هم زیاده ولی من امیدم به خداست

خدا واسه کافرم نخواد اینایی که من الان کشیدم و بکشه دارم از درد ریداکشن می میرم نه بی حسی نه هیچیییی

الان اومدم تو تاپیک یکم حواسم از این درد وحشتناک پرتشه☺

سلام عزیزم. مگه آهن نمیخوری؟ هموگلوبین رو باید بالا بیاری تا جایی که میدونم. منم هم مامالایف میخورم ...

بهم اهن جدا نداده تو مولتی ویتامینم آهن داره همین . البته گفت آزمایش بده اگه نیاز بود اضافه میکنم . الان این وضعیت قند هم منو نگران کرده . چه گیری افتادیم هربار یه چیز😔