2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
آره سه تا بودن...خیلی ممنون انشاالله با دعای شما عزیزان من اولی و که بابل ریداکت کردم الان دومی و ا ...

عزیز دلم. الهی هر چه زودتر شیرینی صحیح و سالم به دنیا اومدن کوچولوت تمام این دردها رو از یادت میبره  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=174198156]عزییییزم خداروشکر خیلی خوشحال شدم برات انشاالله بسلامتی و خوشی این دوران و بگذرونی با نی نی کوچولو ...[/QUOدخیره اتون چند بود ؟به من گفت متوسطی ...پارسالم فقط ۵تا که شد یع جنین ...دوز داروهاتو میگی ؟

فدای‌تو‌دوست‌مهربونم الهیییی‌خیلی‌سخته‌راه‌تهران‌رفتن‌و‌اومدن عزیزم‌اون‌روزخیلی‌برات‌دعاکردم‌سرنما ...

ممنون از دعای خیرت عزیز دلم این چه حرفیه حتما یه حکمتی توش هست مثل همه این سختیایی که من دارم میکشم چه میشه کرد غیر دعا عزیزجان

الهی بزودی خدا جواب دل پاکتو بده❤

سلام دوستان منم تو سیکل میکرو هستم اما ۶..۷تا تخمک دکتر گفت دارم امیدی هست ؟خیلی کمه ....

عزیزم دکتر منم بهم گفته بود فقط 4 تا تخمک خوب داری. روز پانکچر 8 تا تخمک داشتم که 5 تاش جنین شد. الانم باردارم. اگه قرار بر شدن باشه، یه دونه هم بسه  

آره سه تا بودن...خیلی ممنون انشاالله با دعای شما عزیزان من اولی و که بابل ریداکت کردم الان دومی و ا ...

عزیزم ایشون همون دکترین که کاربر khooobi جون پیششون ریداکت کردن، درسته؟ خیلی راضی بودن از کارشون انشالله این بار برای شما هم عالی پیش میره   

الهی عزیزدلم از ته دلم برات دعا میکنم الان آیت الکرسی میخونم برات ایشالله که اون نی نی کیسه داره صحی ...

ممنونم سمرجان با دعای شما دوستای خوب و مهربونم انشاالله خدا بهم رحم میکنه...

انشالله شمام با اولین انتقالت مثبتشی و دلت شادشه🙏🙏

احتمال خیلی زیاد توسونو چک میکنن اگه کم باشه حتما میگن ...نگران نشو لابد خوب بوده ...یه سونوی خوب بر ...

شما كجا ميري سونو؟

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….