2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
بله عزیزم از منم هاله انداخت نمیدونم یعنی چیه  دوستان کی میدونه اگه هاله بندازه یعنی جواب مثبت ...

هاله ات واضحه ؟؟؟؟بعد از چند دقیقه هاله افتاد

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره‌عزیزم‌ منفیه بتا۱.۲۰ منفیه‌دیگه

متاسفم عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آزم منفی شد عزیزم حتما قسمتم نبوده

آره عزیزم قسمت نبوده ما از حکمت خدو خبر نداریم با انرژی برو واسه دفعه بعد کم نیار به خدا برات اشک ریختم چون واقعا هیج کس نمیتونه حال ماها رو درک کنه انشالله که خدا بهت آرامش بده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره عزیزم قسمت نبوده ما از حکمت خدو خبر نداریم با انرژی برو واسه دفعه بعد کم نیار به خدا برات اشک ری ...

دوباره همون داروها همون آمپولا همو استرسا از خدامیخام هیچ کس رو اینجوری امتحان نکنه دوباره میرم دنبالش دوباره شروع میکنم حتما قسمتم این بوده اما دیگه خسته ام میدونی اونباری ک نشد انتقال بدن چقد زجر کشیدم چقد زیر دستشون از درد تموم بدنم میلرزیدوقتی دیدم برا همه چقد راحت انتقال دادن و شانس من کنسل شد چقد ناراحت شدم نشستم همونجا جلوی همه رو پله ها اشک میریختم میدونی دوباری ک رفتم مطب دهانه رحممو باز کنه چقد درد کشیدم اما دم نزدم تموم دردارو تحمل کردم ک ایندفعه بازم باردار میشم اما نشد گله ام ندارم فقط خدا بهم صبر بده ک دوباره شروع کنم

شما مشکلتون‌چیه؟ میگم شنیدی آی وی اف بیمارستان میلاد چجوره؟من میخوام بهشتی یا میلاد میکروکنم.دکتر ش ...

عزیزم من کلینیک مشتاق انجام دادم فکر میکنم  آزمایشگاه جنین شناسی مشتاق خوب باشه

ی بیوگرافی از خودم براتون میگم

من آزمایش شوهرم ۱۲ میلیون بود واریکوسل عمل کرد شد ۲۰ میلیون ولی اب نرمالش بالا بود یعنی نرمال نبود

من دفعه اول سال ۹۰ رفتم میکرو بخاطر اینکه شوهرم ضعیف بود سه تا جنین تشکیل شد و یدفعه زدم و جواب نگرفتم 

دفعه دوم ک میخواستم میکرو کنم به ذهنم رسید ک چرا شوهرم را تقویت نمیکنم وبعد برم میکرو چون تحقیق کرده بودم بیشتر آقایون ک ضعیف هستند از میکرو وای وی اف جواب نمیگیرند

منم با توجه به اینکه رشتم مامایی بود و با خواست خدا ی سری دارو پیدا کردم و شوهرم را تقویت کردم و بعد رفتم میکرو 

اسپرم شوهرم با این داروها رسید به ۶۰ میلیون وبعد رفتم میکرو انجام دادم و به خواست خدا ی دختر ۵ ساله دارم

اینقدر این داروها خوب بود ک حتی تو شیر دهی هم باردار شدم ولی دکتر متوجه نشد خارج رحمی و یکی از لوله ها ازدست رفت

بخاطر همین احساس کردم احتمالا اون لوله هم چسبندگی پیداکرده ک باردار نشدم بخاطر همین تصمیم گرفتم مجددا میکرو کنم

امسال رفتم آزمایش و اسپرم همسر ۱۰۰ میلیون شده بود تصمیم گرفتم میکرو انجام بدم والان روز ۱۲ انتقال هستم 

جالب اینجاست ک بعداز مصرف این داروها میل جنسی همسرم خیلی کم بود و عالی شد و دیگه دراینمورد مشکلی نداریم

عزیزم خدا رو شکر.ان شاالله اینجا جواب مثبت بگیری و خدا تلافی همه منفی هایی که داشتی رو یکجا از دلت د ...

جواب آزمایشت کی میگیری عزیزم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها ایشاا... همتون مادر میشید اما دیر و زود داره ناامید نشید خدابزرگه منم ماه آینده دوباره میرم دنبالش اینقدر میرم تا ی روز بیام بگم منم مامان شدم ایشا... ب حق علی اصغر همتون مادر بشید

بچه ها ایشاا... همتون مادر میشید اما دیر و زود داره ناامید نشید خدابزرگه منم ماه آینده دوباره میرم د ...

انشالله بزودی دلت شاد میشه

سلام عزیزم ندیدی؟ سیکلم کنسل شد دیگه رشدنکردضخامتم گفتن ماه بعدداروهای دیگه میدیم ببینیم چی میشه

سلام عزیزم،واقعا ناراحت شدم ،میدونم الان ناراحتی ولی زیاد بهش فکر نکن ،شاید قسمت هست ماه دیگه انتقال بدی ،فقط تا اون موقع پیاده روی روزانه داشته باش ،آب زیاد بخور ،فکر میکنم قرص کیوتن هم تاثیر داشته باشه ،انشالله که تا اون موقع عالی میشه عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوباره همون داروها همون آمپولا همو استرسا از خدامیخام هیچ کس رو اینجوری امتحان نکنه دوباره میرم دنبا ...

گلم خیلیا اینقدر هزینه میکنند وآخرش روز انتقال جنین تشکیل نمیشه بازم شما امیدتون بیشتره 

و خیلی هام هستند ک هایپر میشند ولی جنینشون را بعدا انتقال میدند ک البته بعضی میگن جنین فریز بهتر جواب میگیرند 

شما هم ناامید نباش مطمئنا خدا ی راه بهتری براتون در نظر میگیره 

گلم خیلیا اینقدر هزینه میکنند وآخرش روز انتقال جنین تشکیل نمیشه بازم شما امیدتون بیشتره  و خیل ...

ایشاا... عزیزم ناامید نیستم فقط یکم خسته ام دوست دارم ی مدت آرامش داشته باشم.چ داروهایی ب همسرتون دادید ک اسپرمش زیاد شد؟