2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044789 بازدید | 684410 پست
منم دکتر قبلیم گفت لازم نیس ولی اینیکی خودش تجویز کرد گفت چون لسپرم ضعیفه باید تا میتونیم تخمک را قو ...

کار خوبی میکنی به هرحال خوردنش که ضرری نداره ویتامینه دیگه منظور دکترم این بود توقع معجزه نمیشه ازشون کرد بخور گلم بنظرم منم خوردم کنارش اینوفولیک هم من خوردم انشالله بحق علی اینسری مامان بشی عزیزم خیر برات پیش بیاد انشالله

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ناراحتتون کردم عزیزم...با دل پاکت برام دعا کن لطفا🙏🙏

الهیکه خیرپیش روت باشه خواهری،دعامیکنم یه راهی بازبشه برات نی نی سالمتوبتونی نگهداری،حتماخبرشوبیابده توگروه،همه نگرانتن🙏🏻🙏🏻💜💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بچه‌ها، شما احساس میکنین هورمون‌هاتون بهم ریخته؟ من روزی چند بار گریه میکنم. نمیدونم به خاطر باردار ...

عزیزم طبیعیه این خولقو خو هم مربوط به همون هورمونهای بارداریه گاهی آدم خوبه گاهی بد . خوشحال باش خداروشکر کن خیلیا دوست دارن و حاضرن حالشون خیلی خیلی بد باشه ولی نی نی تو دلشون باشه انشالله اون مشکلی هم که سونو گفته چیز خاصی نیست و برطرف میشه امیدت بخدا باشه در هرصورت تو مامان نی نی ناز قراره بشی به امید خدا.

در اندک من تویی فراوان یارب..
ایشالله ساعت سه با یه بتای عالی برامون خوش خبر باشی عزیزم و از ته دلت خوشحالی کنی به امید خدا 

ان شاا... عزیزم هرچی خدا بخواد هنوزم فکر میکنم توهم زدم دیگه هرچی شد میسپارم بخدا 

سلام عزیزان یه سوال کپسول فرتیل اید رو برای قبل انتقال هم خوبه بخورم؟ من برای قبل پانکچر خریدم و خور ...

بنظرم فرتیل اید رو بخور تا قبل انتقال ویتامینهای خوبی داره

فرتیل سی ام هم که اصلا مخصوص آماده سازی رحمه قبل انتقال خوب میشه

بچه‌ها، شما احساس میکنین هورمون‌هاتون بهم ریخته؟ من روزی چند بار گریه میکنم. نمیدونم به خاطر باردار ...

عزیزم حالتو به شدت درک میکنم منم وقتی جواب ازمایشم ریسک داشت از زمانی که فهمیدم تا جواب ازمایشم بیاد تقریبا دو هفته حالم خیلی بد بود وقتی جوابش اومد که همه چی نرمالع رو اسمون بودم گفتم خداروشکر دیگه تموم شد استرسم تا اینکه باز انومالی سرویکسم کم بود و باز هماتوم پیداش شد و سرکلاژ شدم تا چند روز بعد عملم خیلی حالم بد بود کافی بود فقط باهام بلند حرف بزنن میزدم زیر گریه اینقد حال روحیم بهم ریخته بود تمام تاپیکای سرکلاژو زایمان زودرسو روزی چند بار میخوندم ولی کم کم این حال بدم بر طرف شد 

تا قبل اینکه جواب ازمایش مثبت میشع فکر میکنیم فقط باردار باشیم دیگع همه چی حله تازه بعد مثبت شدنه که همه چی شروع میشه اینکه همه چی نرمال باشه تو بارداری های الان فکر میکنم ی چیز بعیده همیشه ی استرس و دل نگرانی هست ولی میگذره 

عجب... کی گفته دکتر نصر نیست اینا یک تیم هستن و تجویز داروهاشون یکیه من که تا الان خیلی راضی بودم بی ...

سمر کی زنگ میزنی واسه جنینات؟

مطمئنم پیش دکتر علیرضایی بهترین نتیجه رو میگیریم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ان شاالله عزیزم توکلم به خداست..فردا وقت سونو دارم با تو دلی نازت برام دعا کن مامان ماهک همه چی خوب ...

ایشالا همه چی عالی پیش میره عزیزممم 😘😘

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ان شاا... عزیزم هرچی خدا بخواد هنوزم فکر میکنم توهم زدم دیگه هرچی شد میسپارم بخدا 

انشالله که با یه بتای حسابی سورپرایز میشی عزیزم

منتظریم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی ک اینقد مهربونید یعنی عاشقتونم 

قربونت برم خودت مهربونی که ما هم اینقد به فکریم. ولی من از وقتی اومدم این تاپیک خیلی آرومترم چون خیلییییییی استرسی بودم تا ساعت ۳ چیزی نمونده عزیزم 😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤