2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم عزیزم برام دعا کنید از استرس دارم میمیرم

دور از جونت استرس نداشته باش فدات شم انشالله مثبت نگران اون داروها هم نباش که نخوردی. کی جوابش میاد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
رفتم عزیزم برام دعا کنید از استرس دارم میمیرم

نگران نباش حتما مثبته ازمایش. من روز ازمایشم بی بی چک یه هاله در حد توهم انداخت تو نور مشخص بود بعد از دو ساعت تازه میشد راحت ببینیش.شوهرم اولش میگفت نه توهم ما هست این هاله. اما من مطمئن بودم مثبته چون هیچ وقت تو این سه سال انتظارم حتی در حد توهم هم هاله نمینداخت. دیگه کم کم بعد از یکی دوساعت واضح تر شد شوهرم میگفت اره انگار بالاخره گرفته.حتی الانم در همون حده اون بی بی چک اونوقت ازمایشم ۶۰۰ بود. اولی مدیکور بود .بعد از آزمایش با دوتا مارک دیگه زدم فوری دوخط شد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نگران نباش حتما مثبته ازمایش. من روز ازمایشم بی بی چک یه هاله در حد توهم انداخت تو نور مشخص بود بعد ...

مرسی عزیزدلم ممنونم واقعا آرومتر شدم منم مدیکور زدم ان شاا... ک مثبت باشه 

نصرکه خودش نیستو ... تیم خنگش مریضارو ویزیت میکنن .. جدیدا شنیدم دارو و تشخیص اشتباهشونم زیاد شده

عجب... کی گفته دکتر نصر نیست اینا یک تیم هستن و تجویز داروهاشون یکیه من که تا الان خیلی راضی بودم بی نهایت از دکترم راضی ام سری قبل بیمارستان بهمن دکتر عارفی سه تا تخمک داشتم اینسری با دکتر علیرضایی هفده تا تخمک. من خودم خواستم دکترم دکتر علیرضای باشه وگرنه آقای دکتر نصر همون روز عمل من عمل داشتن و خودشونم من دیدم همون روز. در هر صورت گلم انشالله شما جای دیگه بهترین برات رقم بخوره.

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، شما احساس میکنین هورمون‌هاتون بهم ریخته؟

من روزی چند بار گریه میکنم. نمیدونم به خاطر بارداریمه، به خاطر نتایج آزمایش و سونو و هزارتا مشکلی که برام پیش اومده.. دلم برای زندگی آرومم تنگ شده. که نه اینهمه آزمایشات ابنرمال بود، نه اینهمه دغدغه لحظه به لحظه برای تصمیم گیری، نه دل و روده بهم پیچیده، نه اینهمه اشک و آه، نه تنگی نفس، نه ...

اصلا حال روحیم خوب نیست 😔