2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
آخی چرا عزیزم؟ انشالله هرجا میرید براتون بهترین باشه گلم

نصرکه خودش نیستو ... تیم خنگش مریضارو ویزیت میکنن .. جدیدا شنیدم دارو و تشخیص اشتباهشونم زیاد شده

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم اینم یه کلینیک خصوصیه منم که بدون بیمه بودم همه داروهامو ویزیت  و ازمایشهام آزاد حساب ...

میدونم عزیزم فقط یه بار اومدم اونجا پیش دکترم، من فاطمیه میکرو کردم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
قربونت عزیزم😘 انشاالله مامان شدن خودت به زودی❤ واقعا دیگه حوصله محیط اونجا رو ندارم چون خیلی رفتم ...

قربونت شادن جون، دوباره دارم دونر میبرم سونو، معطلی فاطمیه زیاده فک کنم. انشااله برو امید 

از یکماه قبل خوردم روزی یدونه نمیدونم چقدر تاثیر داشته چون من سری قبل پانکچر شدم سه تا تخمک داشتم و ...

منم دکتر قبلیم گفت لازم نیس ولی اینیکی خودش تجویز کرد گفت چون لسپرم ضعیفه باید تا میتونیم تخمک را قوی کنیم

یا رب العالمین
عزیزم شب که میخوای بخوابی نوش جان کن، خیلی بهتره،

مرسی یه قرص ال دی دکتر بهم داده بیست وهشتاییه من دقت نکرده بودم الان دیدم تو راهنماش زده هفت تا از قرصاش ک سفیدرنگن دارونمان...و منم اشتباهی دوتا از اون سفیدارو خوردم ب نظرت دوشب ال دی اصلی نخوردم امشب ادامشو بخورم یا دوتا..اگه میدونی راهنمایی کن

منو میگی عزیزم؟؟؟مال من سه روزه بودن

آره گلم ان شاالله بتات کلی رفته بالا نگران نباش😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
حالت تهوع قرص ال دی چطوری از بین ببرم

من یه زمانی یاسمین که میخوردم ساعت ۳و ۴ بعد از ظهر تا یه ماهی که اونو باید میخوردم، یه دونه دمیترون میخوردم هر روز. شبا هم زیر سرم دوتا بالش میذاشتم موقع خواب

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها من بی بی زدم ی هاله خیلی خیلی کمرنگ در حد توهم افتاده نکنه مثبت باشه آخه من دیشب انوکسا رو نز ...

رفتی آز دادی زود بیا بگو خیلی توی فکرتم عزیزم انشالله مثبته 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤