2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044756 بازدید | 684409 پست
عزیزم نذر کرده بودم خدا بهم بچه بده کل اون نه ماه بارداری هر چند بار که تونستم قرآن ختم کنم از روزی ...

وای‌دختر‌توچقدر‌تومهربونی‌ودلت‌پاکه

مگه‌میشه‌خدا‌به‌بنده‌ای‌مثل‌شما‌نگاه‌نکنه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منم اين ماه هيسترو كردم و خراش آندومتر انجام دادم، من قرص جلوگيري داشتم تا الان، فردا هم كه ٢٢ ...

عزیزم من فردا انتقالم هست برام دعا کن،امیدوارم شما هم نتیجه عالی و مثبت بگیری😍😍😍😘

عزیزان دل من فردا انتقالم هست ازتون خواهش میکنم برام دعا کنین و انرژی مثبت هاتون رو برام بفرستید،به امید روزی که به زودی زود همه شاد و خوشحال باشیم نتیجه رضایت بخش بگیریم😍😍😍😍

وای‌دختر‌توچقدر‌تومهربونی‌ودلت‌پاکه مگه‌میشه‌خدا‌به‌بنده‌ای‌مثل‌شما‌نگاه‌نکنه

عزیزم این نظر لطف شماست فداتشم در برابر مهربونی و بزرگی خدا کاری نکردم خودش داده به خودشم میسپرم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
آره‌عزیزم‌خوشحال‌باش‌ انشالله‌فردا‌میری‌‌جوجتو‌‌هم‌میبینی‌خوشحال‌ترم‌میشی.. نمیدونم‌😔😔‌ اون‌سری ...

فداتشم ان شاالله با توکل به خدا

نگران هیچی نباش فقط بسپر دست خدا ان شاءالله که فردا جواب آزمایشت مثبته و خوشحال میشیم.

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم خیلی زود بی بی چک گذاشتی  انشاالله ک مثبت میشی منم مثل شما دردهای پریودی داشتم ولی حس می ...

ان شاالله همه منتظرا دامنشون سبز شه خیلی سخته انتظار😔

التماس دعا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم‌‌مثل‌اوندفعه‌هستم..نمیدونم‌‌‌فقط‌اینومیدونم‌که‌ خیلی‌خستم😔😔 بارچندم‌انتقالت؟ دکترت‌دلیل‌منف ...

بار دومه نه نکرد فک نکنم بعد سه انتقال منفی پیگیر میشن

اون دفعه جنینام سه روزه بود این دفعه بلاست😔😔

فردا بیا خبرشو بده الهی که مثبته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خوبی؟ شادن جون تکونای نی نی چطوره؟ مال من بیشتر شب تا صبحه، روزا خیلی ورجه وورجه نمیکنه معمولا. ...

سلام عزیزم . خوبی ؟ نی نی خوبه ؟ پس همه این مشکل و دارین ؟ مال من اصلا ثبات نداره هر روز یه جوره . امروز از صبح به زور چندتا تکون خورد دیگه انقدر نگران شدم الان یه دونه بستنی خوردم تازه یه تکون های ریز میده . خدایا منو ببخش اذیتش میکنم ولی واقعا نگران بودم میخواستم به همسرم بگم بریم بیمارستان روم نمیشد چون همش بهم میگه الکی استرس میگیری و ... ولی در کل امروز خیلی کم تحرک بود نمیدونم چرا