2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044749 بازدید | 684407 پست
مامان ماهک جان منم تخمدانام تیر میکشه و یوقتایی میگم نکنه بخاطر دستکاری شدن تخمدانهام باشه پس انشاا ...

ایشالا عزیزم نا امید نشو قرار مامان بشی و تازه باید صبرتو زیاد کنی ۹ماه بارداری و شب بیداری 😁😁ولی شیرینه همش ایشالا قسمت خودت و همه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خیلی فکرم درگیر شدن نکنه جنین فریز شده ما رو بدن به کسی یا مال کسی رو واسه ما استفاده کنن

نه عزیزم‌نترس اینکارو نمی کنن که جا به جا کنن ولی مثلا من چندتا از جنین و نخواستم و نمی دونم واقعا ریختن دور یا اهدا کردن 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای منم همین علائم را داشتم و الان کمتر شده میگیره و ول میکنه امروز روز ۱۱ ام بود

انشالله‌که‌مامان‌شدی‌گلم

کلا‌هیچی‌معلوم‌نیس‌چی‌بشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم نه هنوز لکه های قهوه ای دارم که وقتی خودمو خشک میکنم میبینم. از صبح انقد گریه کردم زیر چش ...

می دونی همین گریه خیلی حیلی بده پس لطفا صبور باش چیزی نمیشه فکرای بد نکن استراحت کن ایشالا میری سونو و قلبشونو میبینی😍😍

نه عزیزم‌نترس اینکارو نمی کنن که جا به جا کنن ولی مثلا من چندتا از جنین و نخواستم و نمی دونم واقعا ر ...

اه خب خیلی بده بدونه اجازه. چرا فریز نکردی شاید بعدها بجه خواستی باز

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
يه جنين انتقال بدن شانس مثبت شدن كمتره ؟

آره‌عزیزم

دوتا

۳تا‌انتقال‌بده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دوستان کمک خیلی نگرانم  من تازه داروهای  پانکچر  و شروع کردم امروز یادم رفت سر   ...

هیچی‌نمیشه‌گلم‌..براچی‌استرس‌میدی‌به‌خودت

‌ازفردا‌سرساعت‌‌بزن..

از دوقلو بودن ميترسم يه دختر دارم

چی‌بگم

حداقل‌دوتاروانتقال‌بده..

معلوم‌نیس‌‌که‌چندتاش‌بگیره

من‌اولین‌انتقالم‌۳تاانتقال‌دادن‌هیچ‌کدومش‌نگرفت

می دونی همین گریه خیلی حیلی بده پس لطفا صبور باش چیزی نمیشه فکرای بد نکن استراحت کن ایشالا میری سونو ...

ان شاالله عزیزم توکلم به خداست..فردا وقت سونو دارم با تو دلی نازت برام دعا کن مامان ماهک همه چی خوب پیش بره جلو

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
رویاجون‌نکن‌باخودت‌این‌کارو خداروشکر‌خونریزی‌قطع‌شده لکه‌بینی‌هم‌به‌زودی‌قطع‌میشه عوض‌اینکه‌خوشحا ...

ممنونم عزیزم از اینکه بهم روحیه دادی ان شاءالله که تو هم مثبتی گلم هیچی نشده چرا خودتو باختی من تا شب آزمایش همش مثبت فکر میکردم تو هم بگو ان شاءالله فردا آزمایشم مثبته و میای میگی ما هم کلی خوشحال میشیم عزیزم..

هر وقت میام اینجا و با شماها حرف میزنم دلم آروم میشه چون حال همدیگرو می فهمیم..😘

توکل بخدا کن انشاالله درست میشه خودش داده خودش محافظتش میکنه عزیزم گریه واسترس کار رادخرابتر میکنه ب ...

عزیزم نذر کرده بودم خدا بهم بچه بده کل اون نه ماه بارداری هر چند بار که تونستم قرآن ختم کنم از روزی که مثبت شدم دارم میخونم و خیلی آرومم میکنه.. خدا خیلی بخشنده اس میدونم توکل بخدا

عزیزم درکت میکنم حالتو میفهمم ولی این روزا هم سپری میشه مطمئن باش نینیت سالمه خیلیا تو همین تاپیک با ...

ممنون فریبا جون حرفات آرومم کرد عزیزم.. آره عزیزم میدونم چقدر سختی کشیدی ان شاالله که تا اینجاشو اومدی از این ببعدشم به بهترین حالت سپری بشه و پسر نازتو صحیح و سالم بغل کنی..

الان میفهمم مادر بودن چقدر سخت بوده خدا خودش به هممون کمک کنه

ممنونم عزیزم از اینکه بهم روحیه دادی ان شاءالله که تو هم مثبتی گلم هیچی نشده چرا خودتو باختی من تا ش ...

آره‌عزیزم‌خوشحال‌باش‌

انشالله‌فردا‌میری‌‌جوجتو‌‌هم‌میبینی‌خوشحال‌ترم‌میشی..

نمیدونم‌😔😔‌

اون‌سری‌اینجوری‌نبودم

دست‌ودلم‌میلرزه