2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
به من که هیچی نداد. 

منم شنیدم هیچی نمیده، خودم تصمیم دارم آسپرین بخورم نمیدونم کار درستیه یا نه 

چون شنیدم استرادیول خیلی غلظت خونو زیاد میکنه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان جواب ازمایش چی بود؟دارونیازداشتین؟؟

واسه انتقال قبلی آزمایش دادم. تیروییدم4 بود. غلظت خون هم یک بود. 

ولی هیچی نگفت. من الان انتقال دومم انجام دادم. و اینجا خوندم که باید تیروئید حتما زیر سه باشه. نمیدونستم دکتر هم نگفت 

یه صلوات مهمونم کنید
منم شنیدم هیچی نمیده، خودم تصمیم دارم آسپرین بخورم نمیدونم کار درستیه یا نه  چون شنیدم استرادی ...

حتما رفتی اونجا بگو. بهش بگو که آزمایش تو ببینه و بهت دارو بده. سرخود نخور شاید خونریزی بیوفتی

یه صلوات مهمونم کنید
گویا قانون جهانیه که تا 3 تا منفی نشه دکترا نمینویسن مگر اینکه خودتون دکتر و دور بزنید یه جوری آزمای ...

آخه اینجا بهم گفتن اگه پردنیزولون بخوری نمیشه بند ناف جنین رو فریز کرد

یه صلوات مهمونم کنید
حتما رفتی اونجا بگو. بهش بگو که آزمایش تو ببینه و بهت دارو بده. سرخود نخور شاید خونریزی بیوفتی

آزمایشمو بردم حتی گفتم ما خانوادگی مشکل غلظت خون داریم گفت عددش نزدیک به رنجه پس نیاز نیس 

عدد آزمایشم یکم پایین تر از رنج آزمایشگاه بود گفت نیاز نیست نمیدونم باید بهش اعتماد کنم. 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
آخه اینجا بهم گفتن اگه پردنیزولون بخوری نمیشه بند ناف جنین رو فریز کرد

خوب اگه نخوری خدایی نکرده مثبت نشی چی؟ می ارزه؟ اگه لازم باشه دیگه چاره چیه مجبوریم قید بند ناف و یزنیم

آزمایشمو بردم حتی گفتم ما خانوادگی مشکل غلظت خون داریم گفت عددش نزدیک به رنجه پس نیاز نیس  عدد ...

منم تیروییدم 4هست و توی  رنج آزمایشگاه تا پنج نرمال. نمیدونم. اینجا میگن زیر سه خوبه

یه صلوات مهمونم کنید
واسه انتقال قبلی آزمایش دادم. تیروییدم4 بود. غلظت خون هم یک بود.  ولی هیچی نگفت. من الان انتقا ...

اره بنظرمنم تیروییدم بالابوداماگفتم باتوجه ب انتی نمیدونم چی چی بودالان یادم نیس  تیروییدومیسنجن،یعنی توازمایش تیروییدچندتاچیزوبایددرنظرگفتن فقط خودعددی ک مامیگین تیروییددرنظرگرفته نمیشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
خوب اگه نخوری خدایی نکرده مثبت نشی چی؟ می ارزه؟ اگه لازم باشه دیگه چاره چیه مجبوریم قید بند ناف و یز ...

آره دیگه از سر ناچاری باید خورد. 

خوش به حال اونایی که راحت باردار شدن. واقعا قدر بدونن

یه صلوات مهمونم کنید
نمیدونم عزیزم والا تا اونجا که دیدم و شنیدم هم خودم هرکی خونریزی داره دوزشو زیاد میکنه دکترش بازم نظ ...

میگم عزیزم درخواست دوستی میدم بی زحمت قبول کن

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
وای خداکنه همون روز مرخص بشم آخه من به کسی نمیگم و میرم  دکتر گفت امکان داره اگر مشکل داشته با ...

عزززیزم انشالله که مشکلی نباشه و همون روز مرخص بشی . منم لوله سمت چپ برداشتن

وقتی هم رفتم عمل کنم فقط شوهرم خبر داشت 

اصلا مادر ۳ سال نمیدونست من درگیر ناباروری هستم . ولی وقتی رفتم اتاق عمل به شوهرم گفته بودن همراه خانم میخواد و باید بستری بشه . دیگه مادرم وقتی بیهوش بودم اومده بود و فهمید و ....

حسابی داستان داشتم 😂😂

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم‌ازروزپنج‌پریودی‌بایدیخوری دوستم‌‌اونجورکه‌شمامیگی‌که‌نمیشه..ازکجامعلوم‌کی‌پریودمیشی‌که ۶روزق ...

وااای مرسی دوستم واقعا ممنون💐💐

من دفعه اول ال دی میخورم به خاطر همین خیلی نمیدونستم همون ۲۱ باید بخورم . 

روی داروی سینافکت منم نوشته از ۶ یا ۷ روز مونده به پریودی . دکترمم همین که شما گفتی بهم گفت 

مشکلم بیشتر سر قرص ال دی بود که نمیدونستم ۲۸ روزه باید حساب کنم یا ۲۱ روزه 

که به لطف شما متوحه شدم بازم ممنون

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم