2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
چرا عزیزم ؟ چند هفته ای ؟ سرکلاژ شدی ؟

نه عزیزم من طول سرویکسم خوبه نیازی ب ریداکت ندارم

سه قلو بودم بعد از سونوی ان تی ریداکت کردم یکیشو...بخاطر عفونت و التهاب در اثر ریداکشن یه قل دیگه هفته ۱۳ کیسه آبش پاره شد...

تا الان منتظر بودم اون قل که کیسش پارست قلبش وایسه که خطر عفونت و زایمان زودرس تموم بشه بتونم حداقل اونی که سالمه رو نگه دارم ولی متاسفانه همچنان که دوماه از پارگی کیسه گذشته قلبش داره میزنه...دکترم میگه دیگه بیش از این اگه نگهش داری خطر داره برات ما تا همین الان کارمون غیرقانونیه بیخیالش شو ختم بارداری ولی من نمیتونم اصلا...دارم درد میکشما ولی نمیتونم کورتاژ کنم آخه بچم سالمه سالمه حرکت میکنه من حسش میکنم...احتمالا خودش سقط میشه بزودی

همش با خودم میگم کاش اصلا مثبت نمیشدم که اینطور بشه

نه عزیزم من طول سرویکسم خوبه نیازی ب ریداکت ندارم سه قلو بودم بعد از سونوی ان تی ریداکت کردم یکیشو. ...

واااااای خیییلیییی ناراحت شدم . امیدت به خدا باشه انشالا نگهشون میداری به لطف خدا و دعای همه پشت و پناهتونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم من طول سرویکسم خوبه نیازی ب ریداکت ندارم سه قلو بودم بعد از سونوی ان تی ریداکت کردم یکیشو. ...

عزیزم نمیشه به یه دکتر دیگه هم مراجعه کنی؟ شاید راهی باشه. یعنی الان اون یه قل میمونه برات دیگه؟ فقط قلی که کیسه آب نداره بایست ریداکت بشه؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
واااااای خیییلیییی ناراحت شدم . امیدت به خدا باشه انشالا نگهشون میداری به لطف خدا و دعای همه پشت و پ ...

ممنون عزیزم لطفاذدعا کن برام فقط این روزارو پشت سر بذارم حالا هر اتفاقی که میفته دیگه دست خداست...مرسی🙏

سلام عزیزم مرسی شما خوبی؟؟؟ ای بابا انشالله ایندفعه که انتقال میدی حتما حتما مثبت میشی توکل بخدا... ...

خیلی دل تنگتون بودم عزیز..الانم تو فکر نوشین افتادم چیکارمیکنه؟،من انتقال دومم ان شاالله سال جدید اول خدا...حال نی نی چطوره؟؟ان شاللع ک عزیزم اتفاقهای خوبی افتاده باشه عزیزم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
اره جنین دارم ولی دارو ها سردرد و گیجی میاره برا من. یعنی داغون میشم ... بعدم موندم نکنه هی منفی بشه ...

عزیزم یه سوال ببخشید اگ دوست داشتی بگو پیش سالمی‌و فرحناد انتقال دادی چجوری یعنی دکترتو عوض کردی برای انتقال؟؟ یا پیش دوتاشون‌پانکچرایناشدیه..

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
عزیزم نمیشه به یه دکتر دیگه هم مراجعه کنی؟ شاید راهی باشه. یعنی الان اون یه قل میمونه برات دیگه؟ فقط ...

نه دیگه الان پنج ماهم سه روز دیگه تموم میشه میرم تو شش ماه ریداکت غیر ممکن شده برام...اون که کیسش پارسا دیگه بدرد نمیخوره دفورمه شده فقط منتظرم قلبش وایسه که نمیشه متاسفانه

الان همه جوش و خوروشم برا اون قلیه که سالمه دکتر میگه اون که قلبش واینمیسه پس کلا بیخیال هردوبشو ختم بارداری چون برات خیلی ضرر داره

دکترم از هر دکتر دیگه ای پرسیده گفتن تمومش کن بره اتفاقا دکتر بیچاره من خیلی باهام راه اومده که نگفته همین الان حتما بیا بریم کورتاژ

من‌انتقال‌اول‌روز۱۳‌زدم‌منفی‌شدم روزآزمایش‌آماده‌تربودم.. امااین‌سری‌نخریدم‌که‌نزنم همین‌مستقیم‌آ ...

من روز دوازدهمم امروز چهار روز دیگه باید برم آزمایشگاه

نه دیگه الان پنج ماهم سه روز دیگه تموم میشه میرم تو شش ماه ریداکت غیر ممکن شده برام...اون که کیسش پا ...

انشالله خدا نگهش می داره براتون. توکلت به خدا. هر کاری ممکنه براش.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
خیلی دل تنگتون بودم عزیز..الانم تو فکر نوشین افتادم چیکارمیکنه؟،من انتقال دومم ان شاالله سال جدید او ...

ممنون عزیزجان لطف داری بهم منم همینطور...نوشینم انشاالله هرجا هست حالش خوبه با نی نیش

انشالله سال جدید برات سال خوشی و شادی باشه و نینیت ۱۴۰۰ی بشه

نگران نشو ایشالا پرنسست سروقت میاد بغلت ...تیکر من براساس سزارینه ذوق میکنم 😍😍😍پسرمنم تنبل شده کم ...

انشالله خدا هر همه بچه های تایپیکو به خاسته ی دلشون برسونه ماروهم همینطور. تا بیان بغلمون چند سال پیرمون میکنن 

ممنون عزیزجان لطف داری بهم منم همینطور...نوشینم انشاالله هرجا هست حالش خوبه با نی نیش انشالله سال ج ...

الهی آمین عزیز دلم الهی بحق ائمه و معصومین....

نه دیگه الان پنج ماهم سه روز دیگه تموم میشه میرم تو شش ماه ریداکت غیر ممکن شده برام...اون که کیسش پا ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم واست ان شاا... ی راهی باشه حداقل تا هفت ماه نگهشون داری ک اونکه سالمه بمونه برات ایشاا...

انشالله نگواینجوری‌دوستم چندماهته؟خیلی‌شورفتی انشالله‌به‌حق‌فاطمه‌میمونن‌برات ماهاهم‌برات‌دعامیک ...

هرچی خدا بخواد همون میشه لابد هنوز قسمت من نیست بچمو بغل کنم...من ۳ روز دیگه میرم تو شش ماه

ممنون عزیزم دلم انشالله..دعا کن برام با دل پاکت این روزای سخت بگذره فقط

انشاالله شمام شنبه بیای خبر مثبت شدنتو بدی دلمون شاد بشه عزیزم