2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
پیش میاد حالا یا از جفت یا از هماتوم یا همینجوری  رفع میشه عزیزم فقط استرس نداشته باش  با ...

باشه عزیزم توکل به خدا

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هفته چندمی؟ داروهات رو کامل میگی؟ببخش من همش یادم میره  دور از جون گلم

تو پیوی کامل گفتم گلم میخوای بازم اینجا کپی کنم گلم؟

❌❌❌❌خانوما لطفا لطفاا جواب بدین خیلی استرس دارم ،من جراحی دندون عقل داشتم ،ازمایش crp ام دادم نرمال ...

عزیزم برای دندون عقلت اگر اطرافش قرمز و گرم شده باید آنتی بیوتیک مصرف کنی 

تست crp هم رد کننده کرونا نیست، حتما تست ته حلقی بده گلم

گلم ی تستی بکن ببین حوریزیتون کمتر شده از نگرانی دربیایم . بنظر من شما تا ی مدت بجای شیاف آمپول پرو ...

عزیزم تبدیل شده به لک قهوه ای روی پدو کثیف نمیکنه ولی روی دستمال لک قهوه ای میبینم

عزیزم برای دندون عقلت اگر اطرافش قرمز و گرم شده باید آنتی بیوتیک مصرف کنی  تست crp هم رد کننده ...

زينبي جون تو كارت جنينم نوشته شده جنين ٢ و ٣ روزه نميدونم خوبه يا نه😞من بيشتر جنين ٥ روزه شنيدم كه خوبه فردا صبح هم بايد برم سونو كه ببينم اينماه ميتونم انتقال بدم يا نه. الان چندجا خوندم كه جنين ٥ روزه كيفيت بهتري داره. علتش چيه كه نميذارن جنين ٥ روزه بشه؟

خداياشكرت....❤️ 
ببین گلم اگر تا حالا یکبار انتقال دادی و در عکس رنگی و آزمایش هات شواهدی از التهاب و لوله هیدرو نیست ...

سلام عزیزم خوبی من الان چند روز پریود نمیشم البته تو سونو سه هفته پیش مشخص شد کیست دارم حالا چیکار کنم پریود بشم؟

زينبي جون تو كارت جنينم نوشته شده جنين ٢ و ٣ روزه نميدونم خوبه يا نه😞من بيشتر جنين ٥ روزه شنيدم كه ...

عزیزم چه ربطی داره آخه جنین چند روزه؟؟!!! 

منم جنین 3 روزه بود، دفعه اول مامان شدم

سرچ بدون درس پزشکی خوندن ممنوع 😉😉😉😉

عزیزم چه ربطی داره آخه جنین چند روزه؟؟!!!  منم جنین 3 روزه بود، دفعه اول مامان شدم سرچ بدون د ...

چرا اين استرسا تمومي نداره😭تا الان استرس پانكچر و تشكيل شدن جنينام بود الانم اين😞مرسي مهربونم خدا برات گل پسرتو حفظ كنه❤️

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم تبدیل شده به لک قهوه ای روی پدو کثیف نمیکنه ولی روی دستمال لک قهوه ای میبینم

خداروشکر عزیزم . پس دیگه نگران نباش بسپارش دست خدا. کنجدت محکم چسبیده به دل مامانش و ولت نمیکنه

سلام گلم. رژیم غذایی شوهر من خیلی سخت و سنگینه. سرد کردن بیضه باید حسابی انجام بده همسرت. اگه بخوای ...

نه عزیزم من اصلاطبیعی باردارنمیشم،اخه جنینم ضعیف تشکیل میشه،۶بارانتقال ناموفق داشتم،سپتوم داشتم برداشتم،عکس رنگیم انجام دادم امروزجوابش گفتن هیچ مشکلی نداره رحمت ولولتم بازه،پردنیزولون وسرم ای وی اجیم گرفتم،دکتررزاقی گفت جنینت ضعیفه،شوهرمم هرچی دارومیخوره تغییرنمیکنه حالامیخوام دکترشوعوض کنم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود