2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیز دلم.بخدا من تجربه ای ندارم.شما کلا شیاف داری ؟؟؟

اره اصلا آمپول ندارم روزی دوتا شیاف دارم دوتا دوفاستون

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم لطفا خودتو کنترل کن. قربونت برم نفس عمیق بکش خانمهای باردار لطفا زودی بیایید راهنماییشون کنید

دارم میمیرم بخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکار کنم آرزو بدبخت شدم نشستم دارم زار میزنم دوتا آمپول پروژسترون بزنم؟

به خودت مسلط باش.اتفاقی نمیفته. تو ای وی اف خونریزی شایع است.ان شاالله که چیزی نیست .نی نی جاش خوبه.مرکز هم جواب نمیده؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
اره اصلا آمپول ندارم روزی دوتا شیاف دارم دوتا دوفاستون

اصلا راه نرو برو دراز بکش.تا یکی بیاد جواب بده.محض احتیاط بگو برات آمپول پروژسترون بخرن تو خونه داشته باش

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بعد از کشیدن دندونت دکتر بهت انتی بیوتیک نداده؟؟

چرا اموکسی سیلین خوردم ،امروزم پنی سیلین زدم ازیترومایسینم میخورم فقط نگران تب هستم تاثیری تو انتقال نداشته باشه

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
اصلا راه نرو برو دراز بکش.تا یکی بیاد جواب بده.محض احتیاط بگو برات آمپول پروژسترون بخرن تو خونه داشت ...

همسرم رفت پرستار بیاره دوتا آمپول بزنم سرخود هیشکی جواب من بدبخت و نمیده

خانوما توروخدا کمکم کنین دکترم جواب نمیده خون قرمز عین پریودی میاد بدبخت شدم چیکار کنم 

چرااا

استراحت‌کن‌..اصلا‌بلندنشو

امپول‌‌پروژسترن‌‌دوتاباهم‌بزن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
استراحت.اضافه کردن شیاف.قطع انوکسا یا اسپرین

هم انوکسا دارم هم آسپرین آمپولم ندارم. دوتا آمپول پروژسترون بزنم؟؟؟

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببخشید من حسابی پسرم وروجک شده، سر کارم پاره وقت میرم، همچنان شیر دوشیدن و کارهای ...

سلام زينبي جون ،ميدونم همين كه همين قد وقت ميزاري و مياي با خوصله جواب ميدي ممنونم 🌹 والا متاسفانه مطب اون روز جواب نداد فرداش هم تعطيل بود زنگ زدم از بيمارستان پرسيدم گفتن دوز سيصد رو كامل بزن ديگه منم زدم ان شاءالله كه خوب باشه و نشكلي ايجاد نكنه، زينبي جون من درد و گرفتگي سمت چپ دارم به نظرت بابت وجود هماتومه؟ و اينكه اين درد طبيعيه ؟ خيلي نگرانم كرده من ملا استراحتم ولي باز درد سمت چپ زير دل دارم😔

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ