2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم من ۱۹ انتقالم پریروز آزمایش دادم که شده بود ۱۰۰۸ ولی دو ساعت پیش یهو خون قرمز اومد ازم. کلا دا ...

نه عزیزم دوتا شیاف رو بزار دوتا آمپولم بزن روزی فعلا انوکسا و آسپرین نزن اگه خونریزی بند اومد لکه بینی بود یه روز در میون بزن امپولو من دوبار خونریزی کردم تو انتقالام اینا رو گفت دکترم 

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
رویا جان نگرانی نداره گلم .فقط ازاین به بعد باید امپول بزنی .بسپر دست خدایی که بهت معجزه اش رو داده& ...

میزنم آرزو جان باور کن ده تام باشه میزنم فقط این ماماها جواب نمیدن عصبیم کرده شما رو هم ناراحت میکنم ببخشید

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم دوتا شیاف رو بزار دوتا آمپولم بزن روزی فعلا انوکسا و آسپرین نزن اگه خونریزی بند اومد لکه بی ...

آها باشه خیالم راحت شد.دوفاستونو چیکار کنم خواهر

خدا خیرت بده عزیزم داشتم از نگرانی سکته میکردم. شما نفهمیدبن خونریزیتون از چیه؟ از کی شروع شد خونریز ...

من والا نزدیک سه ساعت موندم تو ترافیک از مطب تا خونه بعدش خونریزی کردم نترس ممکنه هماتوم هم باشه من الان یه قلم هماتوم داره ولی خونریزی ندارم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
چرا عزیزم بخور منظورم این بود همونا که تا الان استفاده کردی کافیه دوباره پروژسترون نزنی باید صبر کنی ...

نه دیگه نمی زنم الان فقط درگیر اینم که دوفاستونو بخورم؟ اخه اونم پروژسترون خوراکیه منم که میگن انگار دوز پروژسترون زیاد شده ترسیدم

من والا نزدیک سه ساعت موندم تو ترافیک از مطب تا خونه بعدش خونریزی کردم نترس ممکنه هماتوم هم باشه من ...

اخه از الان زود نیست برای هماتوم؟ شما هفته چند فهمیدین هماتوم دارین؟

میزنم آرزو جان باور کن ده تام باشه میزنم فقط این ماماها جواب نمیدن عصبیم کرده شما رو هم ناراحت میکنم ...

حالتو میفهمم .سعی کن ارامش خودتو حفظ کنی .اینم میگذره .مطمئن باش حال کنجدت خوبه مامانی. 

عزیزم من اینجا باخوشحالی شما خوشحال میشم وباناراحتی دوستانم ناراحت ....چون همدردیم همه مون روزایی سختی رو میگذرونیم ...اما اخراین سختی ها شیرینه .

براسلامتی کنجدت صلوات نذرمیکنم .البته اگه لایق باشم 

فاصله خونمون تا دکتر نزدیک یه ساعت راهه با ترافیک و اینا خب زیاده اینم دیگه نمیدونم واقعا چیکار کنم ...

عزیزم تو چرا با هر حرفی ب خودت استرس میدی هیچ ایرادی نداره دوتا باهم زدی یبار ک چیزی نمیشه شما حرف منم بد برداشت کردی من خونریزی فوق العاده شدید همراه با لخته داشتم ک تموم لباسام غرق خون بودن با اینکه پوشکم گذاشته بودم ک خیلی احتمال سقطو بالا میبرد بعدم شهر ب شهر رفتم پر دست انداز شرایط من خیلی فرق میکرد

اونو من نمیدونم والا نداشتم از زینبی بپرس ولی فکر کنم اون مشکل نداره

باشه گلم ممنونم از کمکت خدا بچه هاتو برات نگه داره

نه دیگه نمی زنم الان فقط درگیر اینم که دوفاستونو بخورم؟ اخه اونم پروژسترون خوراکیه منم که میگن انگار ...

فک کنم نخوری بهتره .به هرحال بالاترین دوز پروژسترون رو داری ... امشب نخور فک نکنم بایه شب چیزی بشه

عزیزم تو چرا با هر حرفی ب خودت استرس میدی هیچ ایرادی نداره دوتا باهم زدی یبار ک چیزی نمیشه شما حرف م ...

ان شاالله که خیلی زود مامان میشی و برات میمونن عزیزم.ممنونم که راهنماییم کردی گلم