2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خانوما خون قرمز داره ازم میاد چه خاکی تو سرم کنم توروخدا جواب بدین حالم بده

عزیزم چند روزه انتقال دادی دوتا آمپول پروژسترون هم زمان باید بزنی به غیر شیافات و اگه انوکسا میزنی اونو قطع کنی

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
اخه دکتر گفته شنبه برم مطب تا اون روز که استراحتمو مطلق میکنم ولی بعدش مجبورم سوار ماشین شم برم یعنی ...

ن عزیزم سوار بشی بری تا دکتر ک بد نیست تازه خیالتم راحت میشه من یکساعت و نیم دوساعت تو ماشین بودم این بده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدا یعنی چی افت هورمون من یه دونه شیاف گذاشتم صبح یکیشم مال شب موقع خواب بود که تا خونو دیدم گذا ...

نه عزیزم زیاد نشده ولی دفعه بعدی بجای شیاف آمپول بزن ولی درمورد ی دونه و دوتاش با پزشک مشورت کنید زیادش اشکالی نداره ولی بعدش باید بپرسی ک یکی بزنی یا دوتا ک یکدفع افت نکنه 

قربونت برم بغض داره خفه ام میکنه من بهشون وابسته شدم هر روز کلی باهاشون حرف میزنم خیلی نگرانم دست خو ...

راستی عزیزم من بعد سونو اومدم خونه افتادم به خونریزی خواهرم گفت زرده تخم مرغ خام قورت بده بند میاد خودش تو بارداری خونریزی کرده بود با ترس و لرز خوردم ولی واقعا بند اومد حتما بخور یدونه الان بخور یدونه چند ساعت بعد

نه عزیزم زیاد نشده ولی دفعه بعدی بجای شیاف آمپول بزن ولی درمورد ی دونه و دوتاش با پزشک مشورت کنید زی ...

مگه این دکترا و ماماها دل دارن دلشون از سنگه مثلا یه شماره دادن برا مواقع اورژانسی چند ساعته دارم زنگ میزنم خاموشه منم سرخود برداشتم دوتا آمپول زدم با یه شیاف. اینجوری که شما میگین خدا بخیر بگذرونه 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اخه دکتر گفته شنبه برم مطب تا اون روز که استراحتمو مطلق میکنم ولی بعدش مجبورم سوار ماشین شم برم یعنی ...

پست ماشین دراز بکش من نشستم تو ماشین رسیدم خونه خونریزی کردم دفعه های بعد دراز کشیدم به مشکل نخوردم

ن عزیزم سوار بشی بری تا دکتر ک بد نیست تازه خیالتم راحت میشه من یکساعت و نیم دوساعت تو ماشین بودم ای ...

فاصله خونمون تا دکتر نزدیک یه ساعت راهه با ترافیک و اینا خب زیاده اینم دیگه نمیدونم واقعا چیکار کنم یکی از دوستان هم گفت نباید پروژسترون دوزش زیاد باشه نگران شدم

عزیزم چند روزه انتقال دادی دوتا آمپول پروژسترون هم زمان باید بزنی به غیر شیافات و اگه انوکسا میزنی ا ...

عزیزم من ۱۹ انتقالم پریروز آزمایش دادم که شده بود ۱۰۰۸ ولی دو ساعت پیش یهو خون قرمز اومد ازم. کلا داروهام سه تا استرادیول و دو تا دوفاستون یکی شب یکی صبح دو تا شیاف باز یکی شب یکی صبح و آسپرین و انوکسا دارم. حالا امشب انوکسا و آسپرین رو قطع میکنم صبح یه شیاف گذاشته بودم یکیشم کا قرار بود شب بذارمو موقع خونریزی گذاشتم دوتام آمپول زدم به نظرت دوز پروژسترون زیاد شده؟ صبح هم دوفاستون خوردم که یکیشم الان باید بخورم اونم پروژسترونه دیگه اونم نخورم دیگه؟

دوتا شیاف و دوتا آمپول در روز زیاده؟ حالا من هر روز دوفاستونم دارم دوتا یعنی دیگه اونو نخورم امروز؟

چرا عزیزم بخور منظورم این بود همونا که تا الان استفاده کردی کافیه دوباره پروژسترون نزنی باید صبر کنی تا اثر کنه بالاخره یه کم طول میکشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
فاصله خونمون تا دکتر نزدیک یه ساعت راهه با ترافیک و اینا خب زیاده اینم دیگه نمیدونم واقعا چیکار کنم ...

من که خونریزی کردم ۴ تا شیاف و دوتا آمپول میزدم نترس تا خونریزی قطع شه دوز رو زیاد میکنن الانم تو حالت عادی دوتا شیاف دوتا آمپولم هر روز

نه عزیزم زیاد نشده ولی دفعه بعدی بجای شیاف آمپول بزن ولی درمورد ی دونه و دوتاش با پزشک مشورت کنید زی ...

میگم حالا با این وضعیت دوفاستونو هم نخورم؟ خب اونم پروژسترون خوراکیه دیگه یکیشو صبح خوردم حالا نوبت اون یکیه

فاصله خونمون تا دکتر نزدیک یه ساعت راهه با ترافیک و اینا خب زیاده اینم دیگه نمیدونم واقعا چیکار کنم ...

رویا جان نگرانی نداره گلم .فقط ازاین به بعد باید امپول بزنی .بسپر دست خدایی که بهت معجزه اش رو داده 

من که خونریزی کردم ۴ تا شیاف و دوتا آمپول میزدم نترس تا خونریزی قطع شه دوز رو زیاد میکنن الانم تو حا ...

خدا خیرت بده عزیزم داشتم از نگرانی سکته میکردم. شما نفهمیدبن خونریزیتون از چیه؟ از کی شروع شد خونریزی؟