2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست

سلام

من دوتا جنین داشتم یکیش رو انتقال دادم که منفی شد امروز رفتم پیش دکتر برای انتقال دومی صحبت کنم پیشنهاد داد اول لاپاروسکوپی کنم بعد انتقال و البته اصرار به تخمک اهدایی داشت 

من ذخیرم زیر یک بود و هر دو لوله بسته میگه شاید لوله هات هیدراته شده که جلوی لانه گزینی رو میگیره 

گفت برو فکرات رو بکن اگر خواستی لاپاروسکوپی کنی روز اول دوره بعدی بیا برات نوبت بزاریم

دوستانی که تجربه داشتید میشه کمکم کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرشته نازم نبینم ناراحت باشی ها....وگرنه دلم میشکنه....تو الان نینی های عزیزت روداری اگه گریه کنی او ...

مرسی عزیز دلم. خدا شما دوستای خوبم رو هم برام نگه داره سلامت و هم دلشادتون کنه. به خدا من با اینکه کلا آدم رک و یه کم بداخلاقی هستم اما همیشه مراقبم حرفی نزنم کسی دلش بشکنه. ♥️♥️♥️

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم چقدر دلم فشرده شد وقتی متنتو خوندم. منم ماه پیش انتقالم منفی شد و دقیقا حال تورو داشتم‌. اما ب ...

مرسی عزیزم از حرفهای دلگرم کننده ات. دلم شکسته واقعا.ولی چاره ای نیست زندگی تشکیل شده از همین واقعیتها

دخترا  بتام شد ۲۸۶ امیدوارم بتای همه تون مثبت بشه .این لحظه رو با اشک و گریه شوق برای تک تکتو ...

انشالله من بازم با پیامت گریم گرفت خیلی خوشحال شدم من واقعا دلم میخواد اول اونایی که اینقد اذیت شدن خدا بهشون بچه بده بعد من 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
حالم خیلی بده قلبم تو دهنمه سر درد میکشه منو جز خودمون دو تا هیچکس نمیدونه زیر فشار خانواده ها بر ...

اصلا نگران نباش. من راهنماییت میکنم اول باید dfi شوهرتو بیاری پایین. در کنارش رو ذخیره ات کار کنی و بعد وارد سیکل شو. اصلا عجله نکن برای رفتن تو سیکل. تو مرکز بری زرتی میخوان ببرنت برای میکرو. اصلااا عجله نکن. با آرامش. ما تمام تلاشمونو کردیم که همسرم بیوپسی نشه. ولی الان به این نتیجه رسیدیم این کار منطقی تره و نباید ریسک کنیم. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ممنونم عزیزم فدات بشم....همه اینکارو خودت جلو اینه انجام میدی؟

عزیزمی

نه‌همون‌خوابیده

پشتم‌بالش‌میزارم

به‌پهلومیخابم‌.یکم‌پای‌بالایی‌روپایین‌ترمیارم‌‌ومیزنم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
همون بیبی دیگه از روز ۷ زدم تا امروز که روز ۱۲ هست ، فردا هم میرم آزمایش چون سردرد شدید دارم میخوام ...

انشالله‌فرداآزمایش‌مثبته

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دخترا  بتام شد ۲۸۶ امیدوارم بتای همه تون مثبت بشه .این لحظه رو با اشک و گریه شوق برای تک تکتو ...

مبارکت‌باشه‌مامانی

سلام دوستان من واسه اي وي اف مركز مام رفتم  يه بار الان ميخوام بدونم  مام بهتره يا ابن سينا چون من هزينه ميكنم از شهرستان هم ميرم ممنون ميشم جواب بدين كدومش بهتره وبيشترتو اين گروه ابن سينا بودن يا مام؟

سلام قربونت برم. مرسی عزیزم.خیلی دلم شکسته ها. از صبح اینقدر گریه کردم چشام باز نمیشه.خیلی امید داشت ...

منم الان بی بی چکم منفی شد روز یازدهمم همون موقع گریه ام گرفت اما خودمو جمع کردم بخاطر همسر شاید سهمم نبود الان مادر بشم دوباره قوی تر از قبل میرم برای پانکچر

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم خوبی؟گل پسرت خوبه؟

عزیزم من اینجا حرفای شما رو خوندم و قبل از انتقال رفتم دکتر غدد ابن سینا ...عدد tsh ۲/۸ بود که دکتر گف هفته ایی سه روز نصفه لووتیروکسین بخور ...بعد از یک ماه عدد tshشده 0/7

میگم خیلی نیومده پایین؟به امید خدا قراره دو هفته دیگه انتقال بدم ....دارم استرادیول میخورم ....نگران شدم ...الان با این عدد اگه حامله بشم ایشالا ضرر نداره برا جنین؟