2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه دختر کوچولو دارم ، ولی متاسفانه ناباروری ثانویه دچار شدم و هر کاری هم میکنیم بیفایده مونده تا ...

عزیزم انشالله دوباره طبیعی باردار میشی.خدا رو شکر بخاطر وجود دختر نازنینت.امیدوارم به زودی یه خواهر کوچولو یا داداش کوچولو براش بیاری

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام ببخشید من قرص ال دی میخورم ماه بعد انتقال داذم روز دوشنبه اولین امپول سینافکت میخوام بزنم بعد ر ...

من اوناشو نمیدونم ولی اگه بخوای بعدا بند ناف بچه رافریز کنی نباید تاتو داشته باشی

یا رب العالمین

سلام بچه ها من ۳ هفته پیش کیست ساده تخمدان داشتم از نوع ساده ۳ و نیم سانتی الان رفتم سونو از روی شکمی ، گفت کیستت برطرف شده ، ممکنه یعنی؟ یا بدم سونو واژینال  بدم؟ من انتقالم به خاطر این کیست کنسل شد ماه قبل راهنماییم میکنید  سونو شکمی  اعتماد کنم؟

عزیم این که میگی خودت میزنی پروژسترونه؟....جاش رو چجوری مشخص میکنی؟

آره‌‌عزیزم‌پروژسترن‌هس

راستش‌من‌چندبار‌توانتقال‌اولم‌‌پیش‌زنداداشم‌زدم

یادگرفتم..

ببین‌باسن‌به‌چهارقسمت‌تفسیم‌میکنی

سمت‌بالا‌‌‌‌‌‌وسمتی‌که‌طرف ‌بیرون‌هس‌میزنی

سوزن‌تاآخررفت‌تو‌ بعدش‌یزره‌‌‌‌پمپ‌سرنگ‌رومیکشی‌بیرون

اگه‌خون‌نیومد‌توسرسوزن‌‌،معلومه‌رفته‌توعضله

اروم‌اروم‌تزریق‌میکنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آره شنیدم حالا باید یه روز حضوری برم ببینم چی میشه. دارو میخوره همسرم آمپول سینال آف. ال کارنتین مای ...

عالیه‌عزیزم

مطمعنم‌جنین‌ها‌ی‌عالی‌برات‌شکیل‌میشه‌‌وبزودی‌مامان‌میشی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من یه دختر کوچولو دارم ، ولی متاسفانه ناباروری ثانویه دچار شدم و هر کاری هم میکنیم بیفایده مونده تا ...

خدادخترتو حفظ کنه برات عزیزم ایشاا... دوباره باردار میشی دوقلو ایندفعه الانم ناامید نباش کار سنگینم نکن صب کن تا موقع آزمایش یبار پیش دکتر بودم ی خانومی اومده بود گفت بی بی چکم منفی شد یکمم خونریزی داشتم فک کردم باردارنیستم از لجم رفتم هرچی پتو بود لباس بود شستم کار کردم خونه تکونی کردم بعد ک آزمایش داده بود مثبت بود آزمایشش اما با اینکارا بتاش اومد پایین و متاسفانه سقط کردپس ناامید نباش ایشاا... ک مثبت میشی گلم

یا خدااااا  این کارو نکن  خیلی بده  الان به ما زنگ زدن خون پدر مادرتون رو میخوایم ...

سلام عزیزم، میگم آزمایش خون پدر و مادر رو برای pgd می خوان؟مگه برای بارداری قبلی که آزمایش cvs از جنین گرفتن خون پدر و مادر رو قبلش ازتون نخواستن؟برای من سر بارداری قبلیم برای cvs قبلش از پدر و مادر و یکی از خواهر یا برادرا خون گرفتن، ممکنه برای این pgd هم باز خون پدر و مادر رو بخوان؟ چون مرکز چیزی نگفت.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

میگم پاهام خیلی باد کرده دستمم همینطور ولی پاهام حیلی فشارم خوبه امکان داره با اینکه فشارم خوبه دچار مسمویت بارداری بشم؟

@زینبی_بابا    

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود