2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم بخدا اشکم از دیشب بند نمیاد من موندم آخه چرا من لایق اینهمه حرف شنیدنم.بخدا اگر خودم مشکل دا ...

آخی عزیزم😥حق داری،دل ماخیلی نازک شده بخاطردردهاورنجهایی ک دیدیم بخدادیگه توان حرف خوری ازدیگرانونداریم،الهیکه بخاطردل شکستت خدااینباردامنتوسبزکنه،برای خداکه کاری نداره،شوهرم بهم میگه حرف مردموچیکارداری،داری بامن زندگی میکنی به هیشکس ربطی نداره،مردهااصلادرک نمیکنن چقداین حرفهازخم میزنه به دل ادم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
نمیدونی چه حالی دارم کل بدنم داره مثل بید می لرزه. خدایا به بزرگیت قسم این حال خوب رو ازم نگیر و این ...

ای جان عزیزم عزیزم خیلی ذوق کردم خدا رو شکر 

از اولین پیامت یه خنده گنده رو لبمه جمع نمیشه انشالا همیشه دلشاد باشی 

عزیزم ناامید نباش پیش خودت هی بگو گر نگهدار من آن است ک میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد فقط و ف ...

اتفاقا هي به هودم همينو ميگم ،مرسي از توجهت مهربون ،توكل به خدا❤️

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
هیچ آزمایشگاهی بهتر از مراکز ناباروری نیست الکی متوهم نکن شوهرتو .میره توی آزمایشگاههای خصوصی جواب آ ...

وای راست میگی همسرمم یه جوریه حالا که فهمیده مشکل داره رعایت میکنه تا قبلش خودمو میکشتم میگفت اینا همش حرفه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام دوستان

مرکز دولتی خوب تو تهران هست برای ناباروری؟

رویان چطوره؟(میدونم خصوصیه)

الان توشرایط کرونا پذیرش میکنن؟

الان هزینه ی میکرو چنده؟من یکسالی میشه بااومدن کرونا دیگه دکتر نرفتم

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
خدا برادرت رو رحمت کنه منم برادر جوونم رو از دست دادم میدونم چقدر سخته. استرس این کار زیاده  کا ...

خدا بیامرزه برادرتو روحشون شاد عزیزم. چه پیشنهاد خوبی حتما میرم مشاور چون خیلی استرسم زیاده باید آروم بشم

عزیزم دوز آمپول ۳۰۰ هست ولی تا جایی ک من میدونم حاملگی زیر ۱۲ هفته ۵۰ میکرو گرم کافیه یعنی یک ششم آم ...

مرسي از جوابت ،زنگ زدم از بهمن پرسيدم گفتن سيصد ديگه نميدونم كار درستي بود يا نه همونو زدم خدا كنه برام ضرر نداشته باشه😔

مردم ديگه از انواع استرس

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
تو چه مرحله ای هستی ؟ من با تقویتی کل ازمایش ها وهمه چی صفر تا صدشو نوشتم تا الان برایه تعیین جنسیت ...

من پنج تا جنین دارم قراره تعیین جنسیت کنم و اسفندانشالله انتقال بدم براشما بعد از تشکیل جنین مشخص شد جنسیت موردنظرتون چندتاست؟تو اون مرحله چقد گرفتن من ابن سینامیرم

آرزو ۱۱ساله خرج پدرشوهر و مادرشوهر با من و شوهرمه‌.دیشب ی جریانی پیش اومد با پدرشوهرم بحثم شد به همس ...

قربون دل شکستت عزیزم توروخدا غصه نخور خدا خودش جوابشونو میده بعضی آدما محبت زیادی بدشون میکنه اگر میتونی ازشون دوری کن تا قدرتو بدونن 

آره واقعا خيلي راحت حرف مي زنن  شايد چون برا خودشون تكراري شده  من اورژانسي رفتم بيمارست ...

آره خيلي حس بديه وقتي جملش يلدم مياد خيلي ذهنم داغون ميشه، ديگه فقط و فقط توكلمون بايد به خدا باشه هر چي خدا بخواد همون ميشه

عزیزم‌میگن‌که‌دکترنصربه‌خاطر‌کورنا‌ویزیت‌نمیکنه فقط‌پانچروانتقال‌میده.. باز‌پرس‌وجو‌کن‌..ازالان‌به ...

آره شنیدم حالا باید یه روز حضوری برم ببینم چی میشه. دارو میخوره همسرم آمپول سینال آف. ال کارنتین مایع.کیوتن. ویتامین سی دی. سلنیوم پلاس. کلومیفن. فولیک اسید. و یه معجونه که براش درست کردم با عرق کاسنی. خودمم به خاطر کیست آندومتریوزم خیلی چیزا رو نمیخورم و رعایت میکنم 

خواهش میکنم عزیزم 😘😘 ولی حداقل یه شیاف رو اضافه کن اگه دکتر عارفی خودش بود بهت میگفت که اضافه کنی ...

مررررسي از راهنماييت چشم حتما حواسم هست🌹🌹🌹

باورت نمیشه با این حالی که من دارم و هیچ نشونه ای علائمی وقتی گذاشتم گفتم بندازم دور نگاهش نکنم این ...

وای الهی عزیزم خدایا شکرت انشالله که صحیح و سالم بغلشون میکنی عزیزم کدوم شهری دکترت کی بوده