2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم من پیام های شما رو میخونم استرس میگیرم. نمیدونم داری با خودت چیکار میکنی. ولی اولین قدم توی ای ...

وای آره به خدا تمام وجودم استرسه چون من کلا آدم استرسیم با این اتفاق بدتر هم شده خیلی خوبه که اینقد آرومید خدا به منم آرامش بده حتما میرم یه مشاور. قربون همتون‌ برم که با حوصله جواب منو میدید و تحملم میکنید دست خودم نیست

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا یه چیزی بگم بهتون 

من به دکترم پیشنهاد خراش دادم بخاطر یه میکرو نا موفق.اگه نه همیشه ضخامتم اوکی بوده.فقط بخاطر اینکه لانه گزینی بهتر انجام شه بهش گفتم.منتظر بودم بگه ۲۱ سیکلت بیا برای خراش و ماه بعدش انتقال بده .چون اکثرا تو این روز خراش میدن .دکتر من گفت پریود شدی بیا.روز دوم رفتم سونو کرد گفت میخوام خراش بدم آمادگی داری؟؟گفتم تو پریودی😯😯😯 گفت آره و تو همین سیکل برات انتقال میدم .مونده بودم چیکار کنم.دلم رو زدم به دریا و با توکل بخدا بهش اعتماد کردم و انجام داد تو مطب.به نظر خودم خیلی تاثیر داره.

میخوام بگم به دکترتون اعتماد کنین

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خدارو شکر شما مثبت شدی ، داشتم فک میکردم چرا هیشکی نمیاد خبر خوش بده ، ایشالا که با بتای بالا ، ...

عزیزم

تو این راه فقط باید امید داشت و صبور بود.انشالله خدا دامن هممون رو با فرزند سالم و صالح سبز کنه

خب بچه ها من الان یکم آرومتر شدم زنگ زدم وقتمو با دکتر ذنوبی کنسل کردم و با دکتر طرازی گرفتم انشالله ...

انشالله عزیزم بیای خبر از بتای بالا و بی بی مثبت بدی

سلام عزیزم  خداااارو شکر  مبارک باشه تبریک میگم  انشاءلله بسلامتی بغل کنی نی نی رو ...

سلام مرسی عزیز دلم.بلاخره نمردم و بی بی مثبت دیدم به قول حامد بهداد هر چند به غلط.برام دعا کن ازمایشم مثبت باشه

وای درد نداشت تو پریودی عزیزم؟

ببین باید قبلش یه مسکن میداد بهم.مثل درد معاینه است کلا ۵ دقیقه هم نمیشه و تا تمام میشه انگار نه انگار که کاری کردی.بعدشم چون تو پریودی بود اصلا نفهمیدی خون پریودیه یا خراش