2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنوکسا و پردنیزلون رو برای چی میدن؟ 

انوکسا برای اینکه پروژسترون و استرادیول باعث غلیظ شدن خون میشن به بعضیا قرص آسپرین میدن به بعضیا آمپول انوکسا دیگه هر چه نظر دکتر باشه.بعضیا هم کلا مشکل انعقادی دارن که با آزمایش مشخص میشه باز انوکسا میدن.پردنیزولون رو واسه کسایی که مشکل ایمنی دارن میدن ولی من آزمایش ایمنی ندادم دکترم خودش داد 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
فدای دل شکسته ات بشم .متاسفانه نمیدونم چرا اینو نمیفهمن درد مابرا خودمون بزرگه دیگه نمیخوادشماها نمک ...

وای حالم واقعا بد شد که خواهرای گلم اینجوری گفتن از خانواده های شوهراشون پس خدا رو شکر که منم هنوز بهشون نگفتم چون شوهرم هی اصرار میکرد میخوام به مامانم بگم که برام دعا کنه منم گفتم نیاز نیست بگی والا من حوصله استرس و حرف رو نداریم. به خدا واگذارشون میکنیم الهی هر کی دل ما منتظرا رو میشکنه خدا خودش جوابشو بده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وای الهی عزیزم خدایا شکرت انشالله که صحیح و سالم بغلشون میکنی عزیزم کدوم شهری دکترت کی بوده

ممنون عزیزم.دعا کن آزمایش هم مثبت باشه.من تهرانم بیمارستان عرفان سعادت آباد رفتم.دکترم شهلا اسرافیلی بود.هر چه از خوش اخلاقی و صبوری و حواس جمعیش  بگم کم گفتم.بهش گفتم شما با سونو انتقال میدی گفت نه من چشم بسته میدونم جنین رو کجا بذارم ولی شما اگه بخوای با سونو برات انتقال میدم فقط یاد آوریم کن منم روز انتقال بهش گفتم برام دستگاه سونو اورد با سونو انتقال داد

ممنون عزیزم.دعا کن آزمایش هم مثبت باشه.من تهرانم بیمارستان عرفان سعادت آباد رفتم.دکترم شهلا اسرافیلی ...

ببین خواهری مطمینم مثبت حالا ببین برات کلی دعا میکنم خیالت راحت مثبته. چرا مراکز ناباروری نرفتی. اولین انتقالتم پیش ایشون رفتی

دکتر من چرا نداد بهم. کاش منم داشتم

کدومو نداده؟؟پردنیزولون روتین بعضی از دکتراست.بعضی دکترا هم تا مشکل ایمنی نداشته باشی نمیدن و اعتقادی بهش ندارن.در نهایت اون بالایی باید بخواد عزیزم.به دکترت اعتماد کن

کدومو نداده؟؟پردنیزولون روتین بعضی از دکتراست.بعضی دکترا هم تا مشکل ایمنی نداشته باشی نمیدن و اعتقاد ...

من حس میکنم خود ایمنی دارم چون پوست یه انگشتم حساسیت داره و خارش. بعد غلظت خون هم یک بود

یه صلوات مهمونم کنید
ببین خواهری مطمینم مثبت حالا ببین برات کلی دعا میکنم خیالت راحت مثبته. چرا مراکز ناباروری نرفتی. اول ...

ان شاالله عزیزم

بهت گفتم بعد از هر سختی ،آسانیست 

من قبلا ابن سینا میرفتم پیش دکتر طرازی.اونجا خیلی پروسه اش طولانی بود ولی پیش دکتر اسرافیلی از وقتی مراجعه کردم تا پانکچر و انتقال کلا شد ۳ ماه

من حس میکنم خود ایمنی دارم چون پوست یه انگشتم حساسیت داره و خارش. بعد غلظت خون هم یک بود

منم اگزما دارم که تو نت خوندم باعث خشکی و خارش پوست میشه و جز خود ایمنی بدنه.

ان شاالله عزیزم بهت گفتم بعد از هر سختی ،آسانیست  من قبلا ابن سینا میرفتم پیش دکتر طرازی.اونج ...

فدات شم عزیزم. وای چقد این انتخاب دکتر و مرکز سخته به خدا