2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045062 بازدید | 684424 پست
عزیزم به هر حال من متخصص زنان نیستم، و در این زمینه خودم هم بودم حتما تماس میگرفتم  عزیزم واری ...

زینب جون بالاخره دلو زدم به دریا پرسیدم از دکترم خدا خیرش بده راحتم کرد گفت هیچ مشکلی پیش نمیاد نگران نباش واریوپپتیل و سینافکت هم گفت برای آزادسازیه تاکید کرد که حتما سرموقع بزنم ولی یچیزی من واریوپپتیل که سرنگ اماده هستو خودم میتونم تو خونه بخودم بزنم ولی سینافکت که آماده نیستو باید برم درمانگاه برام بکشه بزنه بعد چجوری همشونو بتونم سر ساعت یکربع به ده بزنم اخه وقتی به دکتر اینو گفتم گفت همه رو ببر درمانگاه بزن خوب ولی اخه وقتی خودم بلدم اون بازویی هارو بزنم چکاریه یعنی پنج یا ده دقیقه اختلاف انقد مهمه؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
نگران نباش عزیزم من شنیدم تو ان تی به خیلی ها اینطوری استرس میدن ولی در نهایت همه چی خوبه  راس ...

انشالله که به خیر و خوشی برای شما میگذره. تهوع هم اصلا ملاک نیست. هیچ نگران نباش عزیزم ♥️

آخرش گفت دو روز اختلاف. یکی ۵۵ میل بود یکی ۶۰ میل. اما نوشت به وضوح قل دوم کوچیکتره 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که اون دو سه تا هم چیزی نیست و اصلا نیاز به دارو نداشته باشی منم آزمایش‌هامو ببرم ببینم چی م ...

ممنونم عزیزم  ایشالا همه چی به خوبی پیش بره برات.

راستش من یکم مشکل تصمیم گیری دارم ! 😁 سر این چیزها دچار وسواس زیادی میشم. از طرفی چون عارفی به مواردی بیشتر از بقیه اعتقاد داره نگرانم نکنه اگر با علیرضایی پیش برم اونهارو لحاظ نکنه. ولی باز به قول تو اخلاق خوبش و پاسخگوییش و اینکه ابهام برات نمی گذاره جذبم می کنه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم. بله متاسفانه ان تی خیلی نگرانم کرد. گفت یکیش هم خیلی کوچیکتره هم ضربان قلبش بالاست. هم ...

عزیزم نگران نباش اینم یه دوره هست میگذره.منم هم ریداکت کردم هم امینوسنتز کردم هم ان تی یکیش بالا بود.هم اکوی قلب رفتم هم سونو ۳بعدی رفتم.دوبار غربالگری اول رو انجام دادم و بلاخره گذشت منم خیلی نگران بودم یکی تو مام گفت نگران نباش اینم میگذره یه دوره هست و واقعا یه دوره بود.برا ریداکت اینا جای خوب میشناسم باهزینه ی کم واستادیار دانشگاه تهرانه.تو محب یاس انجام میده هرکدومو خاستی بگو ادرس بگم.هرسوالی هم داری بگو جواب بدم اصلااااا استرس نداشته باش بالای۹۰درصدشون نرمال درمیان جوابشون

عددهای NT هر دو زیر ۱.۸ بود که نوشت نرمال. مشکل اختلاف سایز CRL دو قل و ضربان قلب یکی از قل‌ها ...

واسه منم ۳روز فرق داشتن.دیرتر لانه گزینی کرده بود.اونی که ۳روز عقب تر بود تو سونو ساک اصلا رشد نداشت بعدا رشد کرد

عزیزم نگران نباش اینم یه دوره هست میگذره.منم هم ریداکت کردم هم امینوسنتز کردم هم ان تی یکیش بالا بود ...

ممنونم عزیزم. اتفاقا میخواستم ازت آدرس بگیرم اگه لازم شد. 

عدد ان تی هر دو زیر ۱.۸ بود. نوشته نرمال. درسته؟

گفت وقتی هر دو جنین هم سن بودن که انتقال دادی و تو یه روز، نباید اختلاف سن داشته باشن. سایز کوچیکترش، کیسه آب کوچیکتر و ضربان قلب بالا همه اش داره میگه یه خبری هست 😔

بعد میدونی، قل اول خیلی جم نمیخورد. اما این کوچیکه الهی بگردم انقد وول وول میخورد که گفت این خودشو کش آورد الان CRL ش شد ۵/۵. در حالیکه اول سونو اختلافشون رو یه هفته حدس زد. انگار قل کوچولوئه میخواست تلاش کنه خودشو ثابت کنه 😔

قل‌های شما همسنن دقیقا؟ فکر نمیکردم دو روز انقد مهم باشه 😔

دوتای اول نه ولی آخری آره انگار. دوتا داروخانه خود مام به من معرفی کرد نمی دونم الان دارن همشو یا نه ...

داروها یخچالی هستن؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم منم بیمار علیرضایی هستم لازم نیست پریود بشی قبلش برو ویزیت شو دارو هات بنویسه برو تهیه کن روز ...

ممنونم عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنونم ایشالا همه چی به خوبی بگذره برات.  راستش من یکم مشکل تصمیم گیری دارم ! 😁 سر این چیزها ...

به چی مثلا عارفی اعتقاد بیشتری داره؟ اگه منظورت سرم هست که اگه زرنانی نامه بده که سرم لازمه برات بنویسه دکتر علیرضایی نمیگه نه. و اینکه بمن دکتر علیرضایی گفت ما روتین برای همه چه مشکل ایمنی انعقادی داشته باشن چه نه پردینازول و انوکسا اسپرین مینویسیم یعنی جوانب رو در نظر می‌گیریم و ریسک نمیکنیم سر همینم بمن گفت نیاز به وسواس و دکتر دیگه نی ولی اگه دلت اروم میگیره و راحتری برو و حتما جواب اون دکتر ایمولوژی هم به من بگو باز من لحاظ میکنم.

در نهایت چه با دکتر عارفی چه با هر دکتر دیگه ای انشالله دستشون خیرباشه و مامان بشی میدونی که در نهایت همه چی دست خداست. دکتر عارفی هم دکتر خوبیه انشالله گلم خیره 

واسه منم ۳روز فرق داشتن.دیرتر لانه گزینی کرده بود.اونی که ۳روز عقب تر بود تو سونو ساک اصلا رشد نداشت ...

یعنی اون سومی که ریداکت کردین ۳ روز کوچیکتر بود؟ اون دو تا یه اندازه اند؟

انشالله که تا آخر بارداری همه چیز خوب باشه هم برای شما، هم همه بچه‌های اینجا ❤️

من بعدش یادم اومد روز انتقال جنین هم یکی از جنین ها داشت هچ میشد. یعنی از اول جلوتر بود. نمیدونم این یعنی این اختلاف سن مشکلی نیست یا اینکه از همون نطفه مشکلی وجود داشته...

یعنی اون سومی که ریداکت کردین ۳ روز کوچیکتر بود؟ اون دو تا یه اندازه اند؟ انشالله که تا آخر بارداری ...

سلام عزیزم ناراحت شدم انشالله که هردوتا برات صحیح سالم باشن و بیان بغلت. میگم نمیشد یبار دیگه این سونو که انجام دادیو جای دیگه هم انجام بدی ببینی چی میگن شاید اصلا یروز دیگه بری جای دیگه بری بگن اوکیه و نیاز به ریداکت نباشه