2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
برای منم سینال و اچ ام جی کارما داد. از روز اول پریود سینال روی ۲۴ اچ ام جی ۳تا پودر دو آب و ارگالوت ...

این داروها کمیابن؟

اگه بخوام تهیه کنم از کجا باید تهیه کنم؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها من روز هشتم انتقال جنینم کمردرد شدید دارم فک کنم دارم پریود میشم😭ان شاا... شما مادر بشید

منم‌عزیزم

دردپریودی‌دارم

روزهشتم‌..امروز۲۸‌پربودیم‌هس

خیلی‌ناراحتم

یعنی‌اینبارم‌نشد‌خدایاااا😭😭😭

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من انشالله این هفته پانکچر میشم داروهام سینال و اچ ام جی و اولگالترون. دو روز قبل پانکچرم سینا ...

سمر داروهارو از کجا تهیه کردی 

کدومش کمیابه؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سمر داروهارو از کجا تهیه کردی  کدومش کمیابه؟

اولگالترون کمیابه . تو اینا هنوز واریوپپتیل و سینافکت رو نگرفتم. اولگالترون هم زنگ بزنی صدو نود میگه کجا داره منم اینجوری گیر آوردم. بقیه رو فتح بگیر خود مرکز ممکنه فتح و رحمانیان رو معرفی کنه که از نطر من رحمانیان بیشعورترین و نام دارین داروخانس چون سر منو شیره مالید ولی فتح واقعا با انصافه و اینارم داره و مطمئن هست تو تهران. من فردا فتح میرم اگه داشت و گرفتم خیر میدم حتما بهت گلم. انشالله موفق باشی

در اندک من تویی فراوان یارب..
اولگالترون کمیابه . تو اینا هنوز واریوپپتیل و سینافکت رو نگرفتم. اولگالترون هم زنگ بزنی صدو نود میگه ...

ممنونم عزیزم

اره یادمه چیکار کردن باهات

انشالله که به سلامتی پانکچر میشی و کلی جنین خوب برات تشکیل میشه

ممنونم سمر جان هزینه پانکچرت چقدر شد؟ داروهات یادته چیا بود

راستی یسری ازمایش هم برام نوشت که گفت همون روز هشت پریود که رفتم ببرم. اگه خودتون و همسرتون آزمایش ایدز و هپاتیت و ... داری که هیچ اگه نه اینارم میخوان و باید تاریخش قبل شش ماه باشه 

ممنونم عزیزم اره یادمه چیکار کردن باهات انشالله که به سلامتی پانکچر میشی و کلی جنین خوب برات تشکیل ...

انشالله با دعای شما دوستای گلم. خدا شمارم کمک کنه عزیزم و بزودی به مراد دلت برسی

راستی یسری ازمایش هم برام نوشت که گفت همون روز هشت پریود که رفتم ببرم. اگه خودتون و همسرتون آزمایش ا ...

اره دارم برا دوماه پیشه