2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045059 بازدید | 684424 پست
ببخشید عزیزم یعنی چی تکنیکش قدیمیه احتمال داره جنینام از بین رفته باشن وبه ما نگفتن چی به شماگفتن

من ۲۲تا جنین با گرید a دارم 

و سه روزه فریز شدن

تو ابن سینا گفتن هر چندتا که بخوای انجام بدی برات ذوب میکنیم و بیوپسی میکنیم و نمونه رو میفرستیم واسه آزمایش و جوابش ۳ ماه بعد حاضر میشه

پس دوباره جنین فریز میشه تا سه ماه بعد که جواب بیاد ببینیم کدوما سالم هستن برات انتقال میدیم

مام میگه تو سیکل انتقال قرار میگیری نمونه رو میگیریم و میفرستیم جوابش دو روزه حاضر میشه و نیاز نیست دوباره فریز بشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۲۲تا جنین با گرید a دارم  و سه روزه فریز شدن تو ابن سینا گفتن هر چندتا که بخوای انجام ب ...

ببخشید چرا جنینات رو آزمایش سلامت میکنی ، مگه مشکلی هست؟ من این کارو نکردم 

بچه ها سلام من دیروز رفتم ابن سینا برا اینکه جنینام رو ببرم اونجا pgd سلامت کنم اما تکنیک ابن سینا ...

نمیدونم باز تصمیم خودت ولی ۲۲ تا جنین واقعا حیفه همون ارو ببر مام تعیین کندانشالله خدا میخوادو نیاز به پانچکر دوباره نیست

وای ایشالله حتما خدابخاطر دعاهای شما عزیزای مهربون نگاهی به ماهم میکنه شک ندارم.  انشالله بسلا ...

خیلی انرژی مثبت ومهربونی حتما کنجدات میچسبن به دلت ومثبت میشی عزیزم ...اره دیگه خداروشکر سه ماه مونده ذوق دارم ایشالا تاماهازایمان میکنیم شما وهمه ی دوستامون نینی دارمیشین  

[QUOTE=173183567]شما منو دلداری میدی بعد خودت اینقد زود جا می‌زنی آخه؟ توروخدا اینجوری نگو والا منم ...

هنوز که لکه ای ندیدی خونی نبوده ، دیروز یکی از دوستان فرمود درد پریودی داشته روز ۵ تا ۹ انتقال ، همون دراز بکش و استراحت کن اوکی میشی ایشالا ، 

سلام عزیزم  خوبی؟ عزیزم دکتر به شوهر من ال کارنتین داده اما دستورش رو ننوشته. شما میدونید با ...

اگر ازین مایع ها هست روزی دوبار تو لیوان آب حل میکنه شب و صبح می خوره

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ببخشید چرا جنینات رو آزمایش سلامت میکنی ، مگه مشکلی هست؟ من این کارو نکردم 

من با میکرو باردار شدم امسال اما بچه م تالاسمی ماژور بود رفتم سقط کردم تو سیزده هفته

من و همسرم هردو مینور هستیم

دیگه نمیخوام تکرار بشه اونهمه دردو رنج 

میخوام pgd کنم که اونم صد در صد رد نمیکنه 

Pgd هم بکنم باز باید تو هفته سیزده cvs کنم 

من دیگه تحمل این همه درد و رنج رو ندارم

دیروز به شوهرم میگفتم توانایی اینو دارم که الان برم طبقه آخر مام خودم رو پرت کنم پایین

دیگه بریدم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی گلم بله داروهام سینال و اچ ام جی بود سینال قلمی روی 24 فردا میرم پیش زرنانی گلم انشالله دکترم گ ...

برای منم سینال و اچ ام جی کارما داد. از روز اول پریود سینال روی ۲۴ اچ ام جی ۳تا پودر دو آب و ارگالوترون. از کجا تونستی تهیه کنی کارما ؟

آره برو زرنانیو ضرر نداره، منم هفته پیش رفتم گفت مشکل خاصی ندارم. اتفاقا یه خانومی بود اونجا با شرایط خودت فکر کردم تویی.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نمیدونم باز تصمیم خودت ولی ۲۲ تا جنین واقعا حیفه همون ارو ببر مام تعیین کندانشالله خدا میخوادو نیاز ...

سنم داره میره بالا 

اینا هر دفعه ۸ تا جنین رو باز کنن و تست کنن دیگه جنینی نمیمونه

میخوام اینارو بذارم اینجا بمونه که یه کورسوی امیدی واسه روز مبادا باشه