2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم. بله متاسفانه ان تی خیلی نگرانم کرد. گفت یکیش هم خیلی کوچیکتره هم ضربان قلبش بالاست. هم ...

ان شالله تا دو هفته دیگه اوضاع روبراه میشه و جفتشون برات می مونند. استرس خیلی بده. فکرای خوب کن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه عاااااالی عزیزم. خوشحالم برات. این دفعه روزی چند میلی لیتر آمپول تزریق کردی؟ فکر کنم سینال اف و ا ...

مرسی گلم بله داروهام سینال و اچ ام جی بود سینال قلمی روی 24 فردا میرم پیش زرنانی گلم انشالله دکترم گفت نیاز نی ولی گفتم باز برم بهتره خیالم راحت میشه

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام خانما کسی تا حالا برای پانکچر آمپول واریوپپتیل داشته؟ دکترم فک کنم اینو بحای اچ سی حی بهم داده ...

عزیزم برای بالغ سازی تخمک هست،و جلوی آزاد شدن ناخواسته تخمک قبل از ساعت پانکچر گرفته میشه، هیچ مشکلی هم نداره، به همه که نباید hcg بدن

خیالت راحت، برو به سلامتی برای مامان شدن😍😍😍

سلام دوستان من روز ۵ انتقال جنین بلاستم اول یبوست نداشتم از دیشب یبوست شدم.چی کار کنم؟ یکی از دوستا ...

عزیزم برا من سوپ جو و سالاد با روغن زیتون و شبا قبل خواب دو سه تا کیوی خوردن خیلی تاثیر داشت حتما امتحان کن.من هر روز تو وعده های غذاییم هم سوپ جو داشتم هم سالاد با روغن زیتون

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام.زينبي جون طبق معمول مزاحمتم  اگه جواب بدين ممنون ميشم من با ميكرو باردار شدم و امروز تو ش ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ آره گلم انوکسا رو قطع کن، یادش نبوده بهت بگه، هییییییییییچ اشکالی هم نداره

پروژسترون هم دوتا آمپول بزن 

فعلا تا خونریزی فعال داری تحرک خیییییلی کم داشته باش

سلام عزیزم خوبی‌؟ فکر نکنم مشکلی باشه، اما حتما حتما زنگ بزن به دکترت بگو گلی

جرات نکردم بگم گفتم الان میگه ما اینهمه میگیم حواستون جمع باشه داروهارو درست و ساعت مشخص بزنید بعد شما یادت نمیاد چندتا زدی. نتونستم به دکترم بگم . زینب جون بمن اچ سی جی نداده دکترم برای آزادسازی من تو سیکل پانکچرم به امید خدا پنجشنبه. بهم چهار تا واریوپپتیل و یدونه سینافکت داده که روز سه شنبه بزنم اینا جای اچ سی جی یعنی؟ بعضی از دوستان محبت کردن ج دادن که همونکارو میکنه گفتم باز از شما بپرسم

سلام دوستان من روز ۵ انتقال جنین بلاستم اول یبوست نداشتم از دیشب یبوست شدم.چی کار کنم؟ یکی از دوستا ...

سلام عزیزم، ببین من اگر بودم، تمام راه های خوراکی رو امتحان میکردم اگر جواب نمی‌داد هیدرولاکس میگرفتم از داروخانه، البته با مشورت پزشک

عزیزم برای بالغ سازی تخمک هست،و جلوی آزاد شدن ناخواسته تخمک قبل از ساعت پانکچر گرفته میشه، هیچ مشکلی ...

اا مرسی یعنی نباید آمپول آزاد سازی بمن بدن  من فکر میکردم کلا تو پانکچر باید آزادسازی زده بشه 

ممنون عزیزدلم چقدرمهربونی تو, انشالله خدا ازدهنت بشنوه من که ارزومه.  انشالله خودتم بارداری سا ...

فدات شم مهربونی از خودته خواهر خوبم

ان شاالله فردا میای دیگه؟ ان شاالله که همه چی خیلی خوب پیش بره گلم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام قربونت برم وای دست دست کردم نرفتم دکتر قردام پرواز دارم به تبریز. میگم فراهینی مشهدن? قربونت بر ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ شیرم که هنوز مصمم میدوشم ولی خیلی کم شده 230 سی سی، توکل به خدا، ولی دیگه تلاش بیشتری هم نمیکنم، چون فرصت ندارم 

نه گلم تهران هست، مادرم برای مشکل زانو پیشش میرفت