2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
دوستان من هفته پیش تخمک کشی شدم، ۲۲ تا تخمک داشتم، بماند تا الان که پنج روز گذشته هنوز از دل درد نمی ...

دختر خوب خداروشکر این همه جنین گوگولی برات تشکیل شده خیلیها جنین گرید آ انتقال دادن و باردارنشدن اما بعضیام باهم بی و سی باردار شدن توکل کن ب خدا الانم وقت اذان از ته دلم از خدا میخام بهت چندتا نی نی عاقبت بخیر بده

دختر خوب خداروشکر این همه جنین گوگولی برات تشکیل شده خیلیها جنین گرید آ انتقال دادن و باردارنشدن اما ...

مرسی گلم ممنون، ان شالله با دعای شما

آیا به آنچه که برای تو مقدر شده است ایمان داری؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم خيلي ممنونم كه گفتي  دكترم طرازي هست  شنبه به مطبش زنگ مي زنم  بازم متشكرم

گندم جان ممنون ميشم تجربت رو به من بگي 

من دارم ديونه ميشم

من با ميكرو باردار شدم و امروز تو شش هفته متاسفانه خونريزي كردم  با حجم زياد يعني بلافاصله يه پد بهداشتي كاملا پر شد و دو تا لخته هم دفع كردم رفتم سنو گفت هماتوم پشت جفت ديده ميشه و بايد استراحت كني 

دكتر  گفت داروهاتو طبق روال استفاده كن يعني دو تا شياف و يه آمپول پروژسترون كه داشتم از اول ميكرو و دوز دارو رو زياد نكرد

الان كه اومدم خونه همچنان خونريزي دارمو يه پد ديگه عوض كردم😭

دكتر به شما چيا تجويز كرد و چيكار كردي كه خونريزيت كم شده ؟ الان من قشنگ خونريزي دارم و در حد لك نيست😭😭

انوكسا هم ميزنم ٦٠٠٠ كه امروز دكتري كه باهاش صحبت مردم تو بيمارستان راجب بهش چيزي نگفت 😭😭 الان بايد انوكسا رو نزنم يعني؟ 

شما پرلوتون هم استفاده كردين؟

ببخشيد ميزان سوالاتم خيلي زياد شد اگه جواب بدين ممنون ميشم 

دوستاي ديگه كه تجربه دارين ازتون خواهش ميكنم راهنمايي كنيد 

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
خانما فاصله بین دوتا پانکچر چقدر باید باشه؟من دوباره میخوام وارد سیکل بشم چقدر بهتره صبر کنم؟نظر دکت ...

معمولا می گن پریود اول نه پریود دوم. بینش یه پریود باید فاصله باشه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
توی این دوره امپولا خیلی باید رعایت کنید بالاخره اونجا اتاق عمل قبل و بعدش کلی ادم و مریض اونجا هست ...

چرا نباید عملش کنن این همه پول میگیرن کور شن یه ضدعفونی کنن بعد عمل محیط رو بعد این تست خون اصلا معتبر نیست ممکنه طرف یه عفونت دیگه تو بدنش باشه بخاطر همین جواب آزمایش بالا نشون میده 

عزیزم اگر اطلاعاتی که مد نظرم هست به درد همه می‌خورد شک نکن حتما حتما حتما میگفتم اینجا  شما ه ...

سلام.زينبي جون طبق معمول مزاحمتم  اگه جواب بدين ممنون ميشم

من با ميكرو باردار شدم و امروز تو شش هفته متاسفانه خونريزي كردم  با حجم زياد يعني بلافاصله يه پد بهداشتي كاملا پر شد و دو تا لخته هم دفع كردم رفتم سنو گفت هماتوم پشت جفت ديده ميشه و بايد استراحت كني 

دكتر بيمارستان  گفت داروهاتو طبق روال استفاده كن يعني دو تا شياف و يه آمپول پروژسترون كه داشتم از اول ميكرو و دوز دارو رو زياد نكرد

الان كه اومدم خونه همچنان خونريزي دارمو يه پد ديگه عوض كردم😭

به نظر شما اميدي هست كه كه هماتومم جذب بشه؟

اگه قرار باشه دفع بشه همچنان بايد خونريزي كنم ؟ 

مدت خونريزي به صورت معمول چقدره ؟

من اگه پرلوتون بزنم بهتر نيست ؟ 

آنوكسا ٦٠٠٠هم ميزنم به خاطر مشكل انعقاديم  اما از اول روز انتقال asa رو قطع كرده و هنوز نميخورم ولي امروز راجب به انوكسام چيزي نگفت منم حواسم نبود ازش بپرسم الان بايد قطع كنم موقتي يا بايد بزنم همچنان ؟

ببخشيد ميزان سوالاتم خيلي زياد شد اگه جواب بدين ممنون ميشم 

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
خوب من دوتا ردشده دفعه بعد برم پریود سوم‌میشه

آره ازین ماه میشد شروع کنی سیکلتو. چند روز مونده به پریود بعدیت برو دکتر که سیکل میکرو رو برای پریود بعدت شروع کنه

@پروانه21     سلام عزیزم چکار کردی؟انتقال دادی؟؟؟

سلام عزیزم ممنون که به فکرمی والله سیکل بلند برام درنظر گرفته که حدودا ۴۵ روز طول میکشه خیلی طولانی شد رو عصابمه زودتر تکلیفم روشن بشه گفتم همین ماه با سیکل کوتاه گفت خودم اونجوری بهتر میدونم برات انتقال مدم منم قبول کردم خودت چه طوری گل پسری خوبه غربال گری نرفتی؟

اره ولی دکترامون و مرکز را عوض کردم فعلا فردا نوبت دکتر زنان دارم 

خوب پس ایشالله برای ماه بعد شروع می کنه

سلام ب روی ماهت ان شاا... ک نی نیای گلت نه ماه میچسبن ب دلت منم روز هشت انتقالم اصلا ب علائم نیست بع ...

مرسی عزیزم انشاالله ک نی نیای گل شما هم شما را تنها نمیزارن. بنظرتون زیردل درد  داشته باشه علامت خوبیه یا نه

سلام.زينبي جون طبق معمول مزاحمتم  اگه جواب بدين ممنون ميشم من با ميكرو باردار شدم و امروز تو ش ...

سلام عزیزم . ببخشید که من جواب میدم . فقططططط استراحت کن و برای دستشویی از جات بلند شو . حتی غذا رو هم رو تخت بخور . یبوست اصلا نشو . معمولا اینجور مواقع آسپرین اگه داشته باشی قطع میکنن . دوز انوکسا بالاست شاید مشکلی تو آزمایشت بوده بدون مشورت دکترت کاری نکن . نگران هم نباش جای نی نی امنه این برای هماتوم هست . منم بودم ولی آخرش مجبور شدم انوکسارو تو هفته یازده قطع کنم تا خونریزیم قطع شه . از هفته ۵ تا ۱۱ همین مشکل و داشتم