2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من تخمدان چپم گاهی تیر میکشه خیلی نگرانم چیکار کنم به نظرتون؟😭😭 زبونم لال خدای نکرده از خارج رحمی بودن میترسم.میشه بگین علایمش چیه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم کار خوب رو همسرت میکنه. باید سعی خودتو بکنی و ارامش داشته باشی. امیدوارم زودتر حاجت روا بشی.

مرسی گلم از محبتت انشالله. انشالله شما و همه چشم انتظارا هم به مرادشون برسن

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم رفتی سونو بیا خبر بده چی کار کردی؟  چند تا تخمک داشتی؟؟

سلام گلم . نوزده تا نمیدونم یا بیست تا برگمو باید ببینم. پنجشنبه هم به امید خدا پانکچرمه خدا کنه تا اونموقع سایزاشم خوب بشه و با کیفیت از سایز دوازده تا شانزده داشتم یدونه یا دوتا هم سایزش یازده بود روز هشتم پریودم بود خود دکتر گفت تا پنجشنبه بالغ میشه تازه هشتمه خیلی خوبه دیگه نمیدونم توکل بخدا رحمم سه خطی کلا دکتر راضی بود تا ببینیم...

خود دکتر گفت کمه کم پونزده تا تخمک من توقع دارم روز پانکچرت بدی با این وضعیت

تازه ۵ بهمن نوبت گرفتم‌ که شروع کنم هر کاری که واسه میکرو لازمه. خیلیییییی نگرانم. انشالله عزیزم. ال ...

عزیزم این چه حرفیه نگوووووو به موقعش ایشالا هممون مامان میشیم😍نگران نباش عزیزم اشکال نداره به زودی مامان میشی این روزا یادت میره

مشکل شما چیه؟ کدوم مرکز میرید؟ من که سه شنبه میرم برا پانکچر فقط هم ۷ تا فککنم تخمک دارم این سری متاسفانه اما میخوام مثبت باشم ایشالا همش جنین میشه😷🤪

سلام عزیزم 😍 😍 😍 مبارکههههههههه  هر کی دعوا کرده مامان شده 🤣🤣🤣🤣 هر کی از تخت پرت شده ر ...

زینب جون سلام یه سوال. من هر روز یه سینال دارم که باید روی عدد بیستو چهار بزارمش بعد امروز چون ساعت زدنم دیر شده بوده هول شده بودم یادم نبود که روی بیست گذاشته بودم یا بیست چهار. بخاطر همین ترسیدم که کم بشه و رو بیست گذاشته بوده باشم باز رو چهار گذاشتم زدم حالا استرس گرفتم میگم اگه از اول رو بیستو چهار گذاشته بودم و درست بوده باشه چی حالا چهارتا اضافه اگه زده باشم چی میشه؟ خیلی نگرانم

این دو سطر آخر نوشته هات دقیقا شرح حال منه منم‌بار تموم مشکلات بر دوش منه و شوهرم کلا بیخیال فقط پ ...

وای نگو الان پیش مشاور  بودم بهش گفتم همش این حرفو میزنه. گفتم مگه تصمیمیه که باید تنها بگیره. بچه نمی خواست ازدواج نمیکرد

خدایا شکرت
نازنین جون من کسری بودم کل هزینه زایمانم شد ۹/۵۰۰ هزینه فیلم هم جدا شد ۷۰۰ اگه اشتباه نکنم  دو ...

اره منم میترسم بگیرم بمونه رودستم ...برای پسرم سایز ۲تا۴کیلو گرفته بودیم حتی ۱۵روز نشد ببندم اذیت میشد پس دادیم به یه مغازه ای اونموقع مولفیکس وجان ببه میگرفتم عالی بودن ...اهان منم همون ۱۰تومن مدنظرمه ...حالا ببین کدوم بیمارستان خوبه برم اونجا چون دکترم پیامبران وصارم واقبال وبابک هستش 

سلام دوستان خوبین من امروز روز ۴ انتقال جنین بلاستم دیروز با شوهرم دعوام شد خیلییی حرص خوردم و گریه ...

سلام عزیزم خوبی

من که هر روز دعوا میکردم هر چی بیشتر بچه ها دعوا کردن بهتر گرفته😊😊😊خیالت راحت عزیزم😘😘😘

انشالله به سلامتی و دل خوش یه عمر باهات باشه

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام وای اره یادمه ازسال پیش چله یاسین گرفته بودی, قربون دل مهربونت بشم خدا انشالله هرچی میخوای بهت ...

اره عزیزدلم هرروز سوره یاسین میخونم برگه اسماهم وسط سوره یاسینه هرروز نگاه میکنم وازخدا میخوام دل همه ی دوستای خوبمو ومنتظرارو بامعجزه ی قشنگش پرکنه 😍😍😍😍الهی که همین دفعه مثبت میشی همه دردای مامانت هم فراموشش میشه به فکر سیسمونی میوفته 😎😎به امید خدا اوایل اردیبهشت زایمان میکنم 

@bopo     @مامان_ماهک10     @لی_لا1     @nazaniin74 @faribak ...

سلام عزیزم من امروز بهداشت بودم گفت حلقت به راحتی قبل دستت میره یاکفشات راحت پات میره گفتم اره مچ دست وپامو نگاه کرد گفت ورم ندارم ...کلا کم نمک بخور وقتی هم میشینی پاهاتو اصلا از رومبل اویزون نگه ندار خیلی تاثیر داره