2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست
نه بابا کلی بچه ها تو همین سایت با جنین b  c باردار شدن این فرقه دکتر عارفی ک من برم پیش خودش د ...

به نظرم جنینات روبیارمرکزمام اونجا انتقال بده انشالله باهمینا مامانی💪🏻👼🏻👼🏻👼🏻

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
سلام دوستای گلم سلام لیانا جان خیلی خیلی تبریک میگم تولد گل دخترتو 💖💖💖 زیر سایه پدرو مادر بزرگ ...

سلام سارا جون گل خوبی عزیز دلم 

ممنووون مرررررررسی ❤️❤️❤️❤️❤️

پسر و دختر نازت خوبن 

منم بیشتر وقتا یادت میکنم که چقدر قوی بودی بعد زایمان تنها بودی 

من الان هنوز خونه مامانمم😢

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامان لیانا جون خوبی عزیزم؟ دخمل خوشگلت خوبه؟ مرسی بابت تبریکت عزیزم خدا دختر قشنگتونو براتون ...

قربونت بشم عزیز دلم ممنووون از دعای قشنگت 

انشاالله به موقع و سالم نی نی رو بغل کنی 💜💜💜

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم گرفتم بردم ولی خودشون تعویض میکردن  زیز تخت بچه پوشک و دستمال مرطوب و قطره بینی گذاشته بود ...

چقد خوبه نیکان ...خیلیا راضی ان کل هزینت چقد شد ؟ دکترمن اونجا نیستش متاسفانه ...راستی پوشک چی میبندی شماا من میگم ازالان ازهرسایزی چندبسته ای بخرم دوستمم میگه احتمال داره به پوست  بچه نسازه 

سلام عزیزم مرسی عزیزم انشالله ❤️ انتقالم یک مرحله ای بود ۲ تا بلاست انتقال دادند داروهامم آمپول پ ...

عزیزم‌انشالله‌ایندفعه‌دیگ‌مامانی

عزیزم‌سری‌قبلم‌پردینازول‌داشتی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دعا کن برام عزیزم خیلی محتاج دعام. همین ابن سینا میرم توکل به خدا ۵ بهمن با دکتر ذنوبی وقت گرفتم&nbs ...

به اميد خدا دكترتم خيلي خوبن با روحيه خوب و قوي با همسرت بريد ان شاء الله خيره

به اميد خدا دكترتم خيلي خوبن با روحيه خوب و قوي با همسرت بريد ان شاء الله خيره

انشالله میخواستم تنها برم چون همل کارای همسرم انجام شده خودمم اوکی دادن که میتونم میکرو کنم یعنی نیازه ببرمش 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چقد خوبه نیکان ...خیلیا راضی ان کل هزینت چقد شد ؟ دکترمن اونجا نیستش متاسفانه ...راستی پوشک چی میبند ...

نازنین جون من کسری بودم کل هزینه زایمانم شد ۹/۵۰۰ هزینه فیلم هم جدا شد ۷۰۰ اگه اشتباه نکنم 

دوستت درست میگه نگیر ببین چی میسازه من پریما گرفتم اوایل بعد کانفی بی بی و مولفیکس هم امتحان کردم ولی پریما خیلی خیلی بهتر    که همونو استفاده میکنم تو خریدات هم کرم ماستلا پیشگیری از سوختگی رو هم حتما بگیر خیلی خوبه 

اااا پس الکی نبرم  

اگه استرس داری ببر بزار تو ماشین بالا نبر به خاطر آلودگی میگم فقط دو دست لباس به نظرم لازمه 

لباس واسه بیمارستان هم همین ست بیمارستان به نظرم عالیه