2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
ممنونم عزیزم ان شاالله خیلی دعا کن امروزم امتحان داشتم نشستم رو صندلی امتحان دادم بعد که بلند شدم زی ...

لایق باشم چشم.اتفاقا این امتحانه باعث میشه زیاد بهش فکر نکنی و این بیخیالی موثره.

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام دوستان خوبین من امروز روز ۴ انتقال جنین بلاستم دیروز با شوهرم دعوام شد خیلییی حرص خوردم و گریه ...

میام میکشمتاااا نه ربطی نداره ولی دیگه اروم باش سر به سرش نزار بزار این چند وقت در ارامش باشی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات بشم الهی من که کاری نکردم....انقد برات خوشحالم که نمیدونی....اایشاله خدا نینی حون رو برات حفظ ک ...

قربون مهربونیت عزیزدلم. ان شاالله دو تا فندق ناز قسمت شما😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

سلام دوستان

من این بار از نوزدهم پریودم امپول سوپرفکت دارم..ک گفتن زیرجلدی ب بازو بزنم

اونجا نگفتن زیرجلدی یعنی با زاویه۴۵ 

من تواین س سال همه امپولای زیرجلدی مو بازاویه ۹۰ میزدم..مستقیم..

حالا سوپر فکتو چجوری باید بزنم؟؟فقط گفتن زیرجلدی روی بازو

ممنون میشم راهنماییم کنید

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
سلام دوستان خوبین من امروز روز ۴ انتقال جنین بلاستم دیروز با شوهرم دعوام شد خیلییی حرص خوردم و گریه ...

سلام عزیزم 😍 😍 😍 مبارکههههههههه 

هر کی دعوا کرده مامان شده 🤣🤣🤣🤣

هر کی از تخت پرت شده روی زمین مامان شده 😆😆😆 نمیدونم چه حکمتیه ولی تا زمانی که تاپیکو میخوندم این جوری بود

یادمه یکی از بچه ها شوهرش روز انتقال دعواش کرده جرا گذاشتی 3 تا جنین انتقال بدن، اگه سه قلو بشن کی خرج شون رو بده 🤣🤣🤣🤣 جالبه 2 قلو شدن

سلام  کسی از خانوما پیش دکتر فاطمی  تو ابن سینا رفته ؟؟ کارش چطوره ؟؟ زودترین نوبت فقط و ...

سلام عزیزم منم زیرنظر دکتر فاطمی ام 

مهربونه هر سوالی ازش بپرسی جواب میده 

من تازه پانکچر شدم 

من تا روز پنجم هیچ علامتی نداشتم از روز ۵ تا ۹ زیر دلم تیر میکشید و حس میکردم زیر شکمم مثل کش شده ان ...

ممنون عزیزم راستی حال خواهرتون بهتر شده ، دیدم تو یکی از منشنا نوشته بودید بعد انتقالتون شنید خواهر رفته ای سی یو ...

برای منم پریود دوم حجم خونریزی کم بود، نگران نباش، تخمدان دستکاری شده اینجوره

آخه مال من هم پریود دوم بعد از پانکچر اینطور بود و هم سوم ولی البته سوم بهتر از دوم بود ، دوم خیلی کم بود

میام میکشمتاااا نه ربطی نداره ولی دیگه اروم باش سر به سرش نزار بزار این چند وقت در ارامش باشی

دعاکن برام چشم 😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم 😍 😍 😍 مبارکههههههههه  هر کی دعوا کرده مامان شده 🤣🤣🤣🤣 هر کی از تخت پرت شده ر ...

عزیزدلم😂😂😂ان شاالله همینطوریه 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍