2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
نوروبیون آمپول تقویتی توش ویتامین ب۱.ب۶ و ب ۱۲ داره خیلی دردناکه ولی موثره

آره خیلی جالبه به نظرم. چون منم یکماه اخر قبل بارداریم هفته ای یه دونه نوروبیون میزدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام صبح بخیرعزیزممم چطوری؟ خوبی؟ نی نی ماچطوره؟ امروز کی جواب ازمایشت میاد؟ توفکرتم

سلام عزیزم ممنون شما خوبی؟ نینی رو نمیدونم ان شاالله که بهتر باشه و در حال رشد

به دکترم زنگ زدم گفت نیاز نیست تکرار کنی همسرمم سر کاره خودم نمیتونم تنها برم ببینم اصلا میرم برا تکرار یا نه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خوبین من امروز روز ۴ انتقال جنین بلاستم دیروز با شوهرم دعوام شد خیلییی حرص خوردم و گریه ...

الهیییی میدونی عزیزم دلیل این دعواها ، داروهای هورمونیه هااا ، خودتو آروم کن ... ایشالا همون روز اول گرفته 

کسی بوده بعد از پانکچر تا چند ماه حجم خونریزیش کاهش پیدا کرده باشه ؟ (مخصوصا از ماه دوم به بعد) ، چن ...

اره من دیر پریود شدم بعدهم تا دو روز فقط چند قطره خارج شد بعدش هم خیلی خون غلیظ وسیاه بود اتفاقا میخواستم‌منم اینجا بپرسم

یا رب العالمین
سلام عزیزم ممنون شما خوبی؟ نینی رو نمیدونم ان شاالله که بهتر باشه و در حال رشد به دکترم زنگ زدم گفت ...

عزیزم یه سوال دارم از روز اول چه علائمی داشتی؟ کی بیبی زدی؟ کاش کامل بگی به ماها که تازه انتقال دادیم   

ی خانومی تو مطب دیدم مثبت شده بود میگف فکر نمیکردم مثبت باشم چون استرس زیادی داشتم بهم خبر دادن ک دو ...

دعاکن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام گلی حون ...خوبی عزیزم؟....ایشالله که بیبیت این سری مثبت میشه ...میشه بگی جه داروهایی داده دکتر ...

سلام عزیزم

مرسی عزیزم انشالله ❤️

انتقالم یک مرحله ای بود ۲ تا بلاست انتقال دادند

داروهامم آمپول پروژسترون، شیاف اندومترین، قرص استرادیول

و قرص پردنیزولون هست

آمپول hcg هم روز اول و سوم و ششم انتقال گفته بزنم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم ان شاالله که چیزی نمیشه نترس منم دومین روز انتقالم خبردار شدم خواهر سر زایمانش رفته icu سه روز ...

ممنونم عزیزم ان شاالله خیلی دعا کن امروزم امتحان داشتم نشستم رو صندلی امتحان دادم بعد که بلند شدم زیر دلم مثل پریود درد میکرد یه کم دراز کشیدم بهتر شد دعا کن برام 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الهیییی میدونی عزیزم دلیل این دعواها ، داروهای هورمونیه هااا ، خودتو آروم کن ... ایشالا همون روز اول ...

ان شاالله چه میدونم والا من یه چیزی میگم شوهرمم ول نمیکنه دعا کن برام

سلام عزیزم ممنون شما خوبی؟ نینی رو نمیدونم ان شاالله که بهتر باشه و در حال رشد به دکترم زنگ زدم گفت ...

سلااام فدات لطف داری ممنونم ازت شماخوب باشی حله, اهان پس اگرنیازی نیست هیچی وای کی میری سونو? انشالله حال نی نی خوبه وداره رشد میکنه توشکم مامانش, توبعدچندسال وچندمین انتقال مثبت شدی؟ وای من زده به سرم منم هوایی شدم میگم منم اینبارانتقال بدم مثبت میشم.   

عزیزم یه سوال دارم از روز اول چه علائمی داشتی؟ کی بیبی زدی؟ کاش کامل بگی به ماها که تازه انتقال دادی ...

من تا روز پنجم هیچ علامتی نداشتم از روز ۵ تا ۹ زیر دلم تیر میکشید و حس میکردم زیر شکمم مثل کش شده انگار داشتن میکشیدن روز ۸ و۹ هم کمر درد و حالت پریودی داشتم همین. بیبی رو بعد آزمایش زدم عزیزم. به علایم توجه نکن فقط مراقب خودت باش کارای سنگین نکن اصلا در حد کارای سبک فقط 

سلااام فدات لطف داری ممنونم ازت شماخوب باشی حله, اهان پس اگرنیازی نیست هیچی وای کی میری سونو? انشالل ...

قربونت عزیزم مام خوبیم شکر خدا توکل به خدا تا نرم سونو و صدای قلبشم نشنوم باورم نمیشه مثبت شدم اینجا دوستان می گفتن بعد مثبت شدن هم استرس داره باورم نمی شد می گفتم مثبت شه تمومه

من بعد دو سال اقدام و اولین انتقال مثبت شدم شکر خدا. ان شاالله شمام با این روحیه حتما مثبتی شک نکن