2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
سلام ساقی جون خوبی گلم؟ آره عزیزم من مدیون دعاهای شما دوستای نازنینم هستم. خیلی ممنونم دوست خوب و مه ...

فدات بشم الهی من که کاری نکردم....انقد برات خوشحالم که نمیدونی....اایشاله خدا نینی حون رو برات حفظ کنه...باشه قدمت رو چشمم ...منتطرتیم ...اسم کاربریت رو صدا کردم ولی تو لیست نبود😘😘

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نکنم دیگه دوقلو رو بتام پایینه راضیم به رضای خدا فقط سالم و صالح باشه و همه چی به خوبی پیش بره و ...

سلام صبح بخیرعزیزممم چطوری؟ خوبی؟ نی نی ماچطوره؟ امروز کی جواب ازمایشت میاد؟ توفکرتم

عزیزم دیروز که نوشتی ازمایشت ساعت ۱اماده میشه ته دلم مطمئن بودم مثبتی خداروهزارمرتبه شکر الهی که بار ...

سلام عزیزم خوبی؟ نی نی جون چطوره؟ 

منم دعاکن اینبارانتقال دادم مثبت شم اصلا طاقت ندارم دیگه

عزیزم نظر دکتر نصر در مورد جنین ab چی بود؟ من ۹ تا جنین دارم ab دکتر عارفی گفته خوب نیست انتقال نمید ...

😳😳😳😳

واقعا😔

دکترنصرکه دیگه خودش ویزیت نمیکنه 

یعنی چی خوب نیست پس اونایی که جنینشون bچیکارکنن نبایدانتقال بدن 

اولین بارمیشنوم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
کسی بوده بعد از پانکچر تا چند ماه حجم خونریزیش کاهش پیدا کرده باشه ؟ (مخصوصا از ماه دوم به بعد) ، چن ...

برای منم پریود دوم حجم خونریزی کم بود، نگران نباش، تخمدان دستکاری شده اینجوره

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سلام دوستان خوبین من امروز روز ۴ انتقال جنین بلاستم دیروز با شوهرم دعوام شد خیلییی حرص خوردم و گریه کردم یعنی دیگه نمیگیره؟امیدوار نباشم؟😭😭😭

@زینبی_بابا    

@مامان_ماهک10    

@دارچین۹۸

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام اره من اینباردارم ازروز پریودی میخورم تا خدا بخواد بعد انتقال ومثبت شدن

چرا دکتر من خنگه😏میگ بخور روز اول پریود قطع کن

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام دوستان خوبین من امروز روز ۴ انتقال جنین بلاستم دیروز با شوهرم دعوام شد خیلییی حرص خوردم و گریه ...

ی خانومی تو مطب دیدم مثبت شده بود میگف فکر نمیکردم مثبت باشم چون استرس زیادی داشتم بهم خبر دادن ک دور از جون برادر جوونم سرطان حاد داره همون لحظه هم کلی گریه کرد جلومن 

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام دوستان خوبین من امروز روز ۴ انتقال جنین بلاستم دیروز با شوهرم دعوام شد خیلییی حرص خوردم و گریه ...

عزیزم ان شاالله که چیزی نمیشه نترس منم دومین روز انتقالم خبردار شدم خواهر سر زایمانش رفته icu سه روز فقط گریه کردم اینجا به دوستان هم گفتم لی لا جون گفتن یه نشونه مثبته تا حالا برا هر کی از این اتفاقات افتاده مثبت شده شمام به فال نیک بگیر ان شاالله که خیره ولی دیگه سعی کن آروم باشی خیلی مهمه  

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
روزتون خوش خانم گلا.....خانما تا چند هفتگی تو بارداری انوکسارو دیگه رو شکم نزدین؟ @لی_لا1   ...

روز خوش عزیزم. من هنوزم تو شکم میزنم خانومی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم